Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве на целия Бар!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9279b3db8c7fb80adb6cc7e77624cf1a.gif
Прегледи:3
Размер:62.7 КБ
ID:5338104
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Да ви казвам и аз наздраве дорде не съм заспал кат снощи
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Наздраве! Черпя за успешния ден. Така, че си наливайте, кой там, какво пие.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Кво значи успешен ? Искаш да речеш че девойката вече не е девойка а
          Наздраве
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Отче, то сега "девойка" е само израз...
            Ако човек рече да търси девствена девойка трябва да иде в детската градина. И пак не се знае...

Да се оплача-счупили триъгълното прозорче на камиончето за да отворят и да крадат акумулатора. Ама ядец-след първия им опит вече акумулатора стои в гаража. В яда си изкъртили средното огледало...
            Утре ще ида до Кобра да го сменят...

Наздраве на всички, вече с вино
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Като цяло е успешен! Сега за девойката, го давам малко недосегаем, само трябва да внимавам да не я досегне някой друг, че ми се е случвало. А Кольо е прав, трудно се пие блага ракия в днешно време, наздраве!
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Отче, то сега "девойка" е само израз...
                Ако човек рече да търси девствена девойка трябва да иде в детската градина. И пак не се знае...

Да се оплача-счупили триъгълното прозорче на камиончето за да отворят и да крадат акумулатора. Ама ядец-след първия им опит вече акумулатора стои в гаража. В яда си изкъртили средното огледало...
                Утре ще ида до Кобра да го сменят...

Наздраве на всички, вече с вино
                Недей да лепиш огледалото за прозореца с лепило тип Момент, Канаколит или нещо от рода, пукат се прозорците после. Наздраве!
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Те в кобрата знаят с какво да го лепят... Утре ще ида с камиона на работа, и ще прескоча до кобрата в тракийския. Дано да работят, и имат такива стъкла,ч е в неделя мисля да ида до Варна и да взема новото купе за витарата.

Наздраве.

Коментар

Интересно ми е, колко време ще остане "ново"
                    Наздраве, Коле!
                    Наздраве, групата!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Коле ... у наше село подобна драма. Чупят джама ... и .... радио, навигация, ... каквото намерят прибират.
                      Е убу, ама ... кой после е бил наркоманчетата с метална тръба ... не знам.
                      Само видях сутринта колко е бил разхода ... една тубичка 5 литра (от минерална вода) с червено вино. Седнали хората и си пили пиенето ... па и работа някаква свършили! ...

Вино нямам ..... вече .... ама ако кажеш нЕкое кило ракийка ми се намира, ..... да ти пратя а ....
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Интересно ми е, колко време ще остане "ново"
                        То вече не е ново бе. Има си сгънато и поизгниличко. Но ше го изкърпя, и после ще му ударя един "цигански" металик. Боя, и върху нея лак с малко сребърен феролит. А металика е нужен защото така пише в талона-"тъмнозелен металик". Да нямам проблеми с полицаите...

Вчера получих подарък от Борко от Русе боя и лак и кит и втвърдители и цедки и други неща за новото купе. За което му благодаря. Още един човек с широка душа и голямо сърце.

Наздраве на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          Коле ... у наше село подобна драма.
                          Музиката си стои непипната. Не, че работи(постоянно иска код мамка и), сложих я да запълва дупката. Не са я харесали. Навигацията е в гаража, в камиончето има само една тръба за масления крик, и дреболии из жабката. Разни парцали и пластмасови бутилки... Само акумулатора са искали, ама останали с празни ръце.

Сега ще монтирам една лампа с обемен датчик, да светва като се доближат... Те действат на тъмното, и светлото се явява пречка.

Наздраве ви.

Коментар

Това пред вас в Шумен ли става? Защото пипат в другите горни квартали по принцип. Пред вас е малко тъмно може би за това. А във тъмните варненски улички колко се пипа не е истина, един познат изгоря GPS, CD и още 3-4 по-дребни неща, а 10 дена по-рано му прибраха капаците на джантите на същото място. Наздраве!
                            Последно редактирано от Иван Жоров; 20-01-12, 22:45.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                              му прибраха тазовете на същото място.
                              То човек има само един таз бе...
                              Ако става въпрос за онези неща на джантите-те се казват таСове. Но това беше за москвичите и жигулитата. Сега на пластмасите им се казва просто капаци.

Да, пред нас стават тези действия. Тъмничко си е, ама ще оправя проблема.

Наздраве компания.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Задочно... Забравих да питам що не и свети индикаторът. Мадам Бонд!
                                На другите наздраве!
                                Божидаре, изгорЕ ми ламБата на индикатора, за туй не свети
                                Ама не пречи...НАздраве НАтъмно НАсвички

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X