Айде пак де! ....Важното е,че не си къркам сам......Наздраве!
Нещо аз ли не мога да оправя часовата разлика или...? При мене е 6 30 вечерта и казвам "наздраве!". А при тебе колко е часа? Не трябва ли да сте на кафе там?
Нещо аз ли не мога да оправя часовата разлика или...? При мене е 6 30 вечерта и казвам "наздраве!". А при тебе колко е часа? Не трябва ли да сте на кафе там?
Наздраве! ....Часа е 5:00 .......Въпрос на принципи!
Така, поканих и Румбата, за да не си правим сметката без кръчмара, верно, спамери сме, ама не сме толкова нахални Румба, не сме решили твърдо кога ще пътуваме, предпочитаме да е в петък следобед, защото иначе е един ден път натам и един обратно. С дете на 7.5 г. сме и ще стане изнервящо. Решили сме да съчетаем приятното с още по-приятното . Всеки си има ангажименти и изобщо не искам да ангажирам някой с нашето пребиваване. Затова ми дай инфо, къде в района около теб може да се намери работещо хотелче, ще си преспим там, ще се разходим и ще дойдем в събота за сбирката заедно със другите И инфо: с Жип или с лека кола, как е пътя до вилата? Ако някой иска, може да го водим с нас. Тигре? Ти ще идваш ли? Донеси се до Бистрица и може с нас.
Наздраве, с кафе...
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар