Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Наздраве, Емс

Прелях 10 кила кайсиева ракия в по-практични разфасовки и за последните 100-150гр. не стигна място Сега какво да правя?

Наздраве, баралии!
    Кайсиева, а!? Па и 10 кила, а. ДОброоо...
    Наздраве
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

[QUOTE=Liebherr4eto;1737559]и за последните 100-150гр. не стигна място Сега какво да правя?/QUOTE]

Да ти имам проблемите...

Наздраве на всички.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Верно турих в чашата артъка, мариновах си едни кладници с копър и чесън и се очертава убава вечер Наздраве, компания
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

А!!!! хубаво мезе ...обърсвам си лигите значи и ти Наздраве и на все също ....гоУема мъка....мани мани
          глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
          ubuntu - linux happy user

Коментар

И аз вече съм на ракия със салатка,а за мезе домашен суджук!
            Наздраве на всички!
            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Наздраве!
              И аз мезя сужук някакъв.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве и добър апетит
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Косе, ще дойдете ли в балчик на 11 и 12 Февруари?

Наздраве на всички баруващи

Коментар

Коле, що Балчик бе, не може ли по-надалече? Така ще е сигурно, че нема да додем

А наздраве Ви

Коментар

И аз съм на кайсиева и ви реквам наздраве
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Наздраве и от мен банда!
                        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Хайде и аз да викна, Бе м/у Що нема ЕмотиКон с чаша вино? а... Хем по красива хем достоверно

Жули лек за кашлица, чай от Мащерка и мед, става и за деца, полезно, вкусно и ефикасно. Разбъркваш две супени лъжици ленено семе смляно(в аптеката има)прибавяш две лъжици брашно и оцет и правиш нещо като тесто намазваш на весник, пастявяш на върху весник на гърдите но не и на сърцето, завиваш гледаш не повече от пет минути, повтаряш процедурата и на гърба. много внимаваш за минутите на дете може и 3 или 4 минути зящото загрява и може да изгори кожата.

Е сега, какво, Тишо 10кила НаДенца, Вивето 10кила каисиика, и кво на гости ли ще ходим или те ще идват аааа...
                          Наздраве, като нямам друго карам на купешко вино, Нещо трудно ми върви пиенето тия дни.
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Коле, що Балчик бе, не може ли по-надалече? Така ще е сигурно, че нема да додем
                            Мисля, че още отнчалото стана ясно, че се каним да се сбираме в Балчик при дебелия плешив.
                            Разбирам ви напълно, че е далеч, но така се завъртя приказката.

Аз лично нямам претенции къде да е, но кой ще организира спането? Хижа, вила, или каквото там...
                            Ама ако е по софиянско-тогава пък на мен ми е далеч.
                            Най-добре си е в Севлиево, Генчев се справи много добре първия път.

Абе де го него?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              ...Абе де го него?
                              И аз това щях да питам, затри се Дидо Добре де, ако се събере силна група, може и до там да дойдем, ако има място и ни искате де???

Наздраве, пийаници такиви

Коментар

ако има място и ни искате де???
                                Ха сега де?..
                                Допреди малко се оплаквахме, че няма кой да дойде на сбирка-сега дали ви искаме.

Искаме ви бе, искамеее... Само елате. Във вилата на дебелия плешив има места за над 10 човека. Това по леглата. Ако сме повече-може и на надуваеми дюшеци. Само мерак и ракия да има

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X