То, мили мои скука всеки може рибки да лови, ама я пробвайте безкука, с голи ръчички, ей това вече е за майстори!
А ние тук Баровците, сите сме майстори!
Наздраве, мъжо ми нещо е бесен, излъгах го той да сготви днес и още го преживява!
А и всичкото вино изпих
Добре де! Ей ма.
Седнахме с...детето да пием бира, щото майка му каза, че за да нямал мускулна треска трябва да маа бира (по съвет на ски-инструктор). То цял ден беше на ски-училище и така до края на седмицата. Ми то к'во излиза, че докато му свърши курса, 'айде на нов да го лекувам от алкохолизъм!
Нека после да ми каже някой, че спорта и пиенето не вървят ръка за ръка! Ама как спи, като къпан, не ше да е от бирата, щот съм го посвикнал.
Ха, Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Жули, то и у нас да беше туй- и аз щях да съм така... Даже може и бой да има...
Наздраве.
Ами щом може да биеш, значи и да готвиш можеш!
А и най-добрите готвачи в света са мъже, явно им е в природата!
Как я пиете тая бира в този студ?
Наздраве, аз съм на сгряващи напитки!
За готвенето-готвя. Туй салам да ти нарежа, компот да отворя, кифтета да сложа в чинията...
Бе оправям се.
Даже и тази вечер-тя гледа телевизия, аз сипвам леща по паниците...
Ама утре сутринта ще се наказваме...
Познавайки мъжа на Жулиета, по-скоро няма да я бие, а ще я изхвърли. Което е нещо като проблем - с такива навици по отношение на готвенето и виното трудно ще излъже друг.
Ами щом може да биеш, значи и да готвиш можеш!
А и най-добрите готвачи в света са мъже, явно им е в природата!
Как я пиете тая бира в този студ?
Наздраве, аз съм на сгряващи напитки!
Ху,ху, знаеш ли защо е така?.....
Защото мъжете макар и рядко да готвим се стараем, а жените само отбиват номера. И си мислят, че като сварят боба е готово.
Наздраве и за мъжете, и за жените!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Познавайки мъжа на Жулиета, по-скоро няма да я бие, а ще я изхвърли. Което е нещо като проблем - с такива навици по отношение на готвенето и виното трудно ще излъже друг.
Имам една молба- отключи темата за подмяната на преден мост на гранда и я премести в спама, много ме забавлява и не само мен. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар