Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве и от мен.
    Днес ми подариха едно управление за лебедка, но малко по-друг модел от този който ми трябва. Утре с един майстор ще го борим...

А малкото лапе си купило телефон за 1000 лева... На изплащане разбира се. Щях да откача, баси гъзарето дето е станало...
    А най-лошото е, че майка му одобрява...

Още съм полуоткачил...

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нека се радват децата бе, Коле!
      Ти нали си имаш други (железни) радости!
      А, наздраве и нема 'им се косиш!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве!
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16.jpeg
Прегледи:6
Размер:9.3 КБ
ID:5333557
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Благодаря Саше!, Коле не се коси кой не е правил глупости на млада глава Радвай се да са живи и здрави.
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Бе тя майка му ще загази тази вечер, ам него кво да го правя... Станало е твърде гордо и неуправляемо, не може да му кажеш две малко по-строги думи. Тежък пубертет кара.

Ама това телефон за 1000 лева не го разбирам... След няколко месеца ще е пълнолетен, и ще има книжка. Ще иска кола, ама аз ще му кажа да се качва на телефона и да пали... За 1000 лева може да се вземе изправна кола...

Баси, още не мога да го проумея...

Ама както и да е, да се спасяват двамата с майка си. А майка му най-вероятно и сутринта ще загази

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Бе тя майка му ще загази тази вечер, ам него кво да го правя... Станало е твърде гордо и неуправляемо.....

Наздраве.
              Коле сигурно е включило на 4х4 и е пуснало блукажите .... така трудно ще завие Наздраве
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Коле, стига бе човек. В тоя студ на палатки не става, а под касата на вратата е тясно за спане. Що така ни тормозиш? А за телефона.... следващият няма да е на такава цена, вервай ми. И сам ще ти обясни защо. А наздраве с ракийка!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Коле сигурно е включило на 4х4 и е пуснало блукажите .... така трудно ще завие Наздраве
                  То не ще и да завива... Кара като ток-по пътя на най-малкото съпротивление. Все някога ще му дойде акъла, ама дотогава аз ще видя зор.

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                  следващият няма да е на такава цена, вервай ми. И сам ще ти обясни защо.
                  Следващия може и по-скъп да е. То си прави каквото му хареса, и ако след година има нов модел дето струва 2000 лева-и него ще вземе. Щот е гъзар, и прави каквото си иска. Нищо, че дъртия мърмори...

Да се спасява-от мен няма да види повече пари. Ще си изгладува телефона.

Наздраве. На вино съм.

Коментар

Наздраве , и аз съм на вино мерло ама още сладни пущината ,един колега се бъзика, че за гергьов ден щяло да стана, ама ако остане до тогава
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Миналата година и аз бях на това положение-слади, и не ще да преври... И така докато стана кисело. Накрая изхвърлихме едни 30-40 литра, че вече изобщо не ставаше за пиене.

Наздраве.

Коментар

Ех, най-сетне и аз да поседна до вас на масата и да ви кажа - Наздраве!
                        Коле, не се коси, у нас са двама такива явно са "грешките на растежа" добре поне, че явно сме ги понаучили да си правят сметката, че едния си го взе на половин цена (втора употреба), а другият гледа-гледа и си избра почти двойник, на още по-половин цена от втората уп., но нов. Че иначе колко пари трябваше да дадем... Сега очаквам да скочат сметките за телефон...
                        Но, както каза Доби - да са живи и здрави, това е най-важното, пък и нали остават само 11 месеца до края а пари - шума.
                        Наздраве на всички с червено домашно! Ох, как сгряяявааа.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Живи здрави и наздрави
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Малее, умори ме тоа Дакар. Две теми следя (що са две не знам) и дакарския сайт и...ужас...,затова вино-червено за малко почивка!

Наздраве
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Наздраве!
                                Нещо махмурлук от снощи? Или клин,клин избива.

Наздраве
                                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X