Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да е честито на именниците. Наздраве на всички след напрегнатия работен ден..
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      Гриша има и по тежки случаии, ти поне хубав тиган си получил, Деда ти коледа само една буква сбъркал.
      Със вселената да си нямаш работа. Мойта щерка това лято си поръча на вселената сериьозен приятел. "Богат и красив" - Като нея. А тя взе че и изпрати "Богат и плешив" Е на това кво да кажем.
      А наздраве!
      Е той явно и дядо Коледа, като златната рибка е глух Имаше една история, за някакъв дето получил от златната рибка голям тенис

Наздраве!

Абе, момци, стига с тези задници и краци в Бара, тука има и жени! Истината е в пакета! (снимки няма да прилагам)
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ми, тогава да си говорим за алкохол. Наздраве.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Да е честито на именниците. Наздраве на всички след напрегнатия работен ден..
          Аз па точно днеска си припомних, колко е гот да си седиш дома воз кофторо на жешко, да си пийваш кротко и да гледаш през джамо навонка как пуа снег.
          Демек, сцепИх се от работа!
          Ни ти сакат пари, ни те биркат кредитори... блаженство един вид
          Жалко, че не може така.
          Наздраве, Жоре!
          Наздраве, групатааа!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Ми, тогава да си говорим за алкохол. Наздраве.
            Що бе, Жоре, може за мъже да си говорим, все има някой компетентен по въпроса

Наздраве и на двата пола!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Честит Имен ден на Иван!
              Честит Рожден ден на Емо!
              Наздраве!
              Днес гледам говорите за "Тигани", "Дупета", "Крака" - без мен!
              Обхванал ме е Коледния дух и мисля само "Свети неща"!
              Виното е едно от тях!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Eмо, честит рожден ден!Бъди жив и здрав! Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Най напред да честитя на Ради.
                  После да се оплача от кръчмарския поп. Днес с него ходихме до Кърджали, и тоя през 20-30 км ме кара да спирам за да си купел бира... едвам изтраях на дразненето...

Той пък ме храни с мекици пържени от попадията, и с по едно парче салам. Салама от него. Ако не сте виждали поп да черпи-те го те...

Наздраве на който пие.
                  Абе много сте извратени бре, със салами се заигравате, салама пък бил на дедо поп - баси извратеняците ! Вие на път ли тръгнахте или К'воооо?

Наздравеееееееееееееее!

Опс - Иваньеееееееееееееее - Ради - Честит имен ден, и да почерпиш!
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

К'во ви изтони, та ви няма?!?
                    И сам воинът е воин!
                    Ще си се наздрависвам сам, и никакви краци, дупета, тигани, пакети и т.н. Ми, че то скучно така, че и самотно...

А, Наздраве
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве, наздравеее!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Наздраве, наздравеее!
                        А-ха, точно навреме.
                        За твое здраве.
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве и от мен!

Коментар

Честито на рожденници и именяци. Малко закъснях за почерпката, ама ми стига и чашка.
                            Та наздраве за здраве!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Наздраве, момци!
                              Божич, точен си като часовник!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                А да си сипа и аз едно, че ми е самотно, мАжо го нема, нема...
                                И няма и да ме има, още известно време. Ама ако ще се пропиваш само защото мъжът ти го няма, няма да се разберем.

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                                "Богат и плешив"
                                Айде сега, ние плешивите да не сме грозни? Едно време, га имах коса, девойките само на нея налитаха. Това разум, чувства, вътрешна и външна красота - мани, косата та косата. Сума години трябваше да минат, за да ми опада и да почнат да ме ценят и за други работи.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Е той явно и дядо Коледа, като златната рибка е глух Имаше една история, за някакъв дето получил от златната рибка голям тенис

Наздраве!

Абе, момци, стига с тези задници и краци в Бара, тука има и жени! Истината е в пакета! (снимки няма да прилагам)
                                Всеки, който изпълнява желания, по определение е глух, щото много го навикват. И хайде рибата поне нещо направила, ако и не най-важното, ами дебелият пиян лапландец понякога не просто недочува, ами и съвсем глух го раздава и нищо не носи. А за краците и задниците - досега не съм видял жена, дето в някой момент да не налети и на женско. Или почти, ако много внимава какво прави. То не, че и мЪжете подбираме понякога, ама на жените не им и пука.

А ако истината беше в пакета, сега щях да имам не само форумна жена, ами и 2-3 истински. Ама то, който каквото умее.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X