Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Ние пък с дедо поп ходихме до Горна Оряховица да си напълни шишетата.
    После като се върнахме ходихме до един цех дето правят боза и лимонада. Уж да остави няколко шишета, ма то било да се задява с една бозаджийка... Ще я видим ние тази работа

Още няма да си сипвам, че ще ходим с Данчо да стреляме с новата пушка(не, че има стара де, ама нали я взех онзи ден), и ще карам.
    Ма като се върна ще си налея.
    Нерез,кажи за бозаджийката...Качествата ли и бяха повече,или недостатъците?Ко ги знаеш кои са де...А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Наздраве за тия, които ще се женят. И за тия, дека нема да се женят..
      Най вече за вторите...
      Туй жената е необходимо зло, всеки го знае, ма пак се женим...
      А тези дето няма да се женят са щастливци...

Жената пак ме ядоса тази вечер...
      Ма аз си пийвам винцето, и не ми пука особено...
      Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Нерез,кажи за бозаджийката...Качествата ли и бяха повече,или недостатъците?Ко ги знаеш кои са де...А наздраве!
        Бе то май някакво безполово същество...
        Отначало дедо поп и каза "ма". От което заключих, че е женско. Ма като го погледнах-опаковано в някакви дрехи(било му студено) и се вижда само лицето, без коса, без нищо друго(студ бе), ми се стори мъжко. Гласа и държанието-повече мъжки отколкото женски.
        Ма това не попречи на моя човек да се бъзика с нея, и ако мен ме нямаше-можеше и друго да стане...

На мен ми е странно да се задява човек с такова същество, ама разни хора-разни идеали...

Наздраве ви.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Наздраве за тия, които ще се женят. И за тия, дека нема да се женят..
          Аз викам, стига вече съм се женил. То, ку беше толкоз хубаво...
          Наздравей!
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Бе то май някакво безполово същество...
            Отначало дедо поп и каза "ма". От което заключих, че е женско. Ма като го погледнах-опаковано в някакви дрехи(било му студено) и се вижда само лицето, без коса, без нищо друго(студ бе), ми се стори мъжко. Гласа и държанието-повече мъжки отколкото женски.
            Ма това не попречи на моя човек да се бъзика с нея, и ако мен ме нямаше-можеше и друго да стане...

На мен ми е странно да се задява човек с такова същество, ама разни хора-разни идеали...

Наздраве ви.
            Ти не ме разбра....За предимствата...нали знаеш какво расте от бозата?
            А недостатъка е че от носенето на тежки гюмове се развива професионално заболяване-ръкопетия...

А наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Няма по-хубаво от това, един мъж да е оженен за подходящата жена и обратно.
              Лошото е, че се случва в 1-2 на 100 брака!
              Коле бре, то не може всичките жени да са хубави, освен в мокрите ви сънища де!
              Наздраве!
              Аз съм на винце, но нещо привършва!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                Няма по-хубаво от това, един мъж да е оженен за подходящата жена и обратно.
                Лошото е, че се случва в 1-2 на 100 брака!
                Наздраве!
                Аз съм на винце, но нещо привършва!
                А 100 са малко, то има много хубави жени, ама не са мои. Така де аз искам една, ама истинска. Няма да се оженя за гъз и цици. Е може, ама да ме допълва човека дето ги носи.
                Наздраве!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                  А 100 са малко, то има много хубави жени, ама не са мои. Така де аз искам една, ама истинска. Няма да се оженя за гъз и цици. Е може, ама да ме допълва човека дето ги носи.
                  Наздраве!
                  Къде да ти дириме такваз мома...без гъз и цици...А наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е не да няма, но не искам само това да има. Споменах ли, че вече съм на ракия?Споменах!
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Ти не ме разбра....За предимствата...нали знаеш какво расте от бозата?
                      Бе много с недомлъвки се изказваш, та не мога да схвана от първия път... На мен знам какво ми расте... Нокти, коса, други неща...

И що само в сънищата? Наживо си има толкова прекрасни жени, че чак се чудя защо не съм вече в затвора за изнасилване...
                      Ама такава красива жена като в съня си съм виждал само веднъж в живота си...
                      Ама сънища-очи пълни, ръце празни...

Бе има и такива, особено без цици. Е, то повечето са свързани, ама има всякакви случаи.
                      Пък ако ме питат какво предпочтитам-дупе(че "гъз" звучи някакси грубо), или цици-не знам кое ще избера. Може би и двете...

Наздраве на всички. Не ми вързвайте кусур(особено дамите), аз съм си простак...

Коментар

Какво стана, бре? Кольо ли ви затвори глътката?! От 10 часа няма жив човек! Я идвайте и се настанявайте...
                        И наздраве!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Наздраве !

Аз легам . Нема пауър , човече
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Може, може. Жулието, нищо не разбираш от женска красота.

п.п. наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Може, може. Жулието, нищо не разбираш от женска красота.

п.п. наздраве.
                              Ти нали разбираш, е, това е по-важно!;-)

Наздраве!
                              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Да се похваля и аз. След като не намерих свястно Рено Клио на разумна цена си купих Рено Лагуна на много добра цена. Наздраве!
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X