Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Щом пък нещете да кажете наздраве, аз ще си лягам. Че май се омотах...

Да кажа наздраве на Божич, и ви оставям.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нали няма да има земетресения? Лека за теб, аз ще изчакам Божич.
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

За тези, които остават:

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Щом пък нещете да кажете наздраве, аз ще си лягам. Че май се омотах...

Да кажа наздраве на Божич, и ви оставям.
          Свате,седИ бре!А наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз па си пийвам водчица , хапвам си маринована херинга и си мисля : Компотерчо ще ми даде ли армаган некое шишенце вице Те такова шишенце от минерална водичка ... 10литърчета
            Наздраве бре Бара
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Аз па си пийвам водчица , хапвам си маринована херинга и си мисля : Компотерчо ще ми даде ли армаган некое шишенце вице Те такова шишенце от минерална водичка ... 10литърчета
              Наздраве бре Бара
              Има по 11 л бре, бунак! А наздраве!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве бре Бара
                Ако си слушкал,за Нова година можеш да сънуваш че ще ти подари целото буре
                Наздраве,Отче!
                Последно редактирано от бат'Марто; 13-10-11, 21:45.
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Има по 11 л бре, бунак! А наздраве!
                  Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Ако си слушкаш,за Нова година можеш да сънуваш че ще ти подари целото буре
                  Наздраве,Отче!
                  А Бре вие двамата , души нямате ли ? Какво искате , човеко да получи инсулто-инфаркт ли? На мен и дестина килца са ми достатъчни
                  Наздраве
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

А Бре вие двамата , души нямате ли ? Какво искате , човеко да получи инсулто-инфаркт ли? На мен и дестина килца са ми достатъчни
                    Наздраве
                    Отче,чети внимателно какво съм написал...Аз го обичам тоя човек,как ще му мисля лошото...

Ако си слушкал,за Нова година можеш да сънуваш че ще ти подари целото буре
                    Наздраве,Отче!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Отче,чети внимателно какво съм написал...Аз го обичам тоя човек,как ще му мисля лошото...
                      Плюс това, Отче, кажи ми кой, освен мене, рече че ще прати Ягнье и ти прати? Нема на сън, нема на яве! Ягнье със .... сексуален подтекст! А наздраве!

Коментар

"Гласувай за Кольо!" - ей, много ми хареса тоя плакат от "Етажна-та собственост"
                        Айде наздраве и от мен! иии сладки (може и розови) сънища!
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                          "Гласувай за Кольо!" - ей, много ми хареса тоя плакат от "Етажна-та собственост"
                          Айде наздраве и от мен! иии сладки (може и розови) сънища!
                          Фани, много си припряна нещо... Да не отиваш да.... си лягаш? Наздраве!

Коментар

Брадати , ми то и на сън да ми го даде , па ке го тресне некой инфаркЦ бре (прочетоф аз ко пише)
                            Ключаро , не мога си изкрива душата , всичко това дето го казваш е верно, ма и азе никогиш не съм го крил и съм те фалил
                            Наздраве на сичките и успешна вечер на тея които ще сънуват мокри и розови сънища
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Ключаро , не мога си изкрива душата , всичко това дето го казваш е верно, ма и азе никогиш не съм го крил и съм те фалил
                              Така е, Дедо Попе! Аз го написаФ само щото... Коледа наближава, та... рекох си... дъл нема'а ми отвърнеш на жестот с некое сФинче, ама по-така... истинско бе...
                              Наздравеее!

Коментар

E може бре ключаро , нАли ши идвате тука за 2-3 месеца с Траялчето , то там на мечкадарското село има свине бре
                                Наздраве от мене и лека ви
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 94 потребители онлайн. 0 потребители и 94 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X