Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

И аз съм на ракийка все още! Наздраве на всички!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      За пръв път в живота си прекарвам цял следобед в гаража, утре пак. Наздраве!
      Ми рекох ти аз земи си една кола , а ти не рено ще си взема Голям мерак за тая емблема езици да и пускаш
      Ха наздраве
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        И аз съм на ракийка все още! Наздраве на всички!
        А така Драго ле, с ракийка към прогрес Наздраве ти!
        Наздраве и на осталато бар
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
          Ми рекох ти аз земи си една кола , а ти не рено ще си взема Голям мерак за тая емблема езици да и пускаш
          Ха наздраве
          Вчера се разминахме, беше с камиона, ама късно те видях да ти свирна. Днес основно чистих и се занимавах с дреболии. Отивам да пия! Наздраве!
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
            А така Драго ле, с ракийка към прогрес Наздраве ти!
            Наздраве и на осталато бар
            Наздраве Деси! Почвам с ракийка пък после Арианка или винце!
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Добра вечер !

Снощи една политическа сила ме покани на дискусия , в качеството ми на член на неправителствена бизнес организация . Оказа се , че Силата има ракия . И членки .
              В резултат : пак нема пауър .
              На Бара : На здраве ! А аз отивам да легам .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Айде наздраве докато не се е почнало...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве, наздравеее!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде бе момчета... къде се изгубихте.... да нема сама да пия..... като малка пиянка Наздраве ВИ!
                    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Бар-а,наздраве и от мен.
                      Понеже в момента не се сещам за по-подходящи люде,които компетентно могат да помогнат за разрешаване на спор.А участвам в такъв с един приятел,който ми е нагости,и си жули-"Vodka",a aз-CocaCola.И след-200грама взе да разбира много от автомобили(а е учил икономика),и влезнахме в разногласие.Да не пускам специално тема,така леееко ще запитам тук:
                      Случайно някой да е мерил-чистата дължина на "Лада Нива" колко е?Аз твърдя,че чисто е неповече от 3.60м (само дължината на купето),а той,че била 3.72м.Да де,тя е 3.72м ама с броните,а те си стърчат от купето поне със 6-7см всяка една,ако не и с повече.Ако някой въобще се е сещал да измери тая дължина-би ли споделил,или има някаква представа-да сподели колко е в действителност.Благодаря предварително.
                      Даже и ще почерпя с едно такова
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:96992.jpg
Прегледи:1
Размер:131.3 КБ
ID:5311379
                      Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Айде бе момчета... къде се изгубихте.... да нема сама да пия..... като малка пиянка Наздраве ВИ!
                        Деси, тук ключовата дума е "малка". Дали и другата дума е вярна-ти ще кажеш...
                        Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
                        Бар-а,наздраве и от мен.
                        Понеже в момента не се сещам за по-подходящи люде,които компетентно могат да помогнат за разрешаване на спор.А участвам в такъв с един приятел,който ми е нагости,и си жули-"Vodka",a aз-CocaCola.И след-200грама взе да разбира много от автомобили(а е учил икономика),и влезнахме в разногласие.Да не пускам специално тема,така леееко ще запитам тук:
                        Случайно някой да е мерил-чистата дължина на "Лада Нива" колко е?Аз твърдя,че чисто е неповече от 3.60м (само дължината на купето),а той,че била 3.72м.Да де,тя е 3.72м ама с броните,а те си стърчат от купето поне със 6-7см всяка една,ако не и с повече.Ако някой въобще се е сещал да измери тая дължина-би ли споделил,или има някаква представа-да сподели колко е в действителност.Благодаря предварително.
                        Даже и ще почерпя с едно такова
                        [ATTACH=CONFIG]372118[/ATTACH]
                        Колега, ако наистина доведеш тази на задния план-ще изляза навън, и ще намеря някоя лада да я измеря.
                        Ма щото знам, че няма да я доведеш-мога да кажа откровен отговор-"Ба ли и маата..."

Що не се разтърсиш из гугъл, не може да няма някаква информация...

Наздраве на всички.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз предлагам да направим така:
                          Питаш в ниваджийския форум и който отгатне точно, получава това на първия план.
                          Това на втори план, мое да ми го метнеш веднага по Еконт. Телефона ми е в подписа. До поискване.
                          Я, наздраве и да за...хм..те тия спорове и да си пиете пиеньето!

Коментар

Търся-търся,даже сега съм във Нива 4х4 форума и чета усърдно темите.Ма нещо няма.А и предположих,че тук във форума все някой може да има представа колко е.То и аз мисля утре,като се наспя да обиколя из квартала и околните също за някоя Нива,че ми е много любопитно колко ще е!Ако нета не помогне преди това де.
                            То убуу ше го уредим тва на заден план,ама не съм сигурен дали после няма да боли главата повече,отколкото заигравката с това на преден план
                            Май стъклото е за предпочитане.
                            Последно редактирано от 4x2; 14-10-11, 22:04.
                            Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Деси, тук ключовата дума е "малка". Дали и другата дума е вярна-ти ще кажеш...
                              Коле, срам не срам.......
                              Наздраве!

Коментар

Коле, срам не срам.......
                                Наздраве!
                                Наздраве, малка пиянке!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X