Снощи една политическа сила ме покани на дискусия , в качеството ми на член на неправителствена бизнес организация . Оказа се , че Силата има ракия . И членки .
В резултат : пак нема пауър .
На Бара : На здраве ! А аз отивам да легам .
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Бар-а,наздраве и от мен.
Понеже в момента не се сещам за по-подходящи люде,които компетентно могат да помогнат за разрешаване на спор.А участвам в такъв с един приятел,който ми е нагости,и си жули-"Vodka",a aз-CocaCola.И след-200грама взе да разбира много от автомобили(а е учил икономика),и влезнахме в разногласие.Да не пускам специално тема,така леееко ще запитам тук:
Случайно някой да е мерил-чистата дължина на "Лада Нива" колко е?Аз твърдя,че чисто е неповече от 3.60м (само дължината на купето),а той,че била 3.72м.Да де,тя е 3.72м ама с броните,а те си стърчат от купето поне със 6-7см всяка една,ако не и с повече.Ако някой въобще се е сещал да измери тая дължина-би ли споделил,или има някаква представа-да сподели колко е в действителност.Благодаря предварително.
Даже и ще почерпя с едно такова
Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Бар-а,наздраве и от мен.
Понеже в момента не се сещам за по-подходящи люде,които компетентно могат да помогнат за разрешаване на спор.А участвам в такъв с един приятел,който ми е нагости,и си жули-"Vodka",a aз-CocaCola.И след-200грама взе да разбира много от автомобили(а е учил икономика),и влезнахме в разногласие.Да не пускам специално тема,така леееко ще запитам тук:
Случайно някой да е мерил-чистата дължина на "Лада Нива" колко е?Аз твърдя,че чисто е неповече от 3.60м (само дължината на купето),а той,че била 3.72м.Да де,тя е 3.72м ама с броните,а те си стърчат от купето поне със 6-7см всяка една,ако не и с повече.Ако някой въобще се е сещал да измери тая дължина-би ли споделил,или има някаква представа-да сподели колко е в действителност.Благодаря предварително.
Даже и ще почерпя с едно такова
[ATTACH=CONFIG]372118[/ATTACH]
Колега, ако наистина доведеш тази на задния план-ще изляза навън, и ще намеря някоя лада да я измеря.
Ма щото знам, че няма да я доведеш-мога да кажа откровен отговор-"Ба ли и маата..."
Що не се разтърсиш из гугъл, не може да няма някаква информация...
Аз предлагам да направим така:
Питаш в ниваджийския форум и който отгатне точно, получава това на първия план.
Това на втори план, мое да ми го метнеш веднага по Еконт. Телефона ми е в подписа. До поискване.
Я, наздраве и да за...хм..те тия спорове и да си пиете пиеньето!
Your conscience is all you can take to your grave.
Търся-търся,даже сега съм във Нива 4х4 форума и чета усърдно темите.Ма нещо няма.А и предположих,че тук във форума все някой може да има представа колко е.То и аз мисля утре,като се наспя да обиколя из квартала и околните също за някоя Нива,че ми е много любопитно колко ще е!Ако нета не помогне преди това де.
То убуу ше го уредим тва на заден план,ама не съм сигурен дали после няма да боли главата повече,отколкото заигравката с това на преден план
Май стъклото е за предпочитане.
Коментар