Вий кво сега, ще ме пробвате колко мога да даяня на простотии ли? Мога и много, мога и малко, зависи от моментното ми състояние.
Ако ме хванете като съм в особен кеф-мога и на бой да налитам...
Днес успях да регистрирам камиончето на мое име, но не можах да мина преглед. В единия пункт не ме пуснаха заради скъсан тампон на висящ лагер на кардана, а в другия установиха,ч е няма спирачки на задно дясно колело.
Утре предстои оправяне на проблемите. До обяд, че после напича, и се прехвърлям да бачкам на терасата.
Пак за СЪБОРА - днес ми направиха резервация, та въпроса ми е, тъй като ще пристигна на 3.9 към 23-24h как да разбера къде е купона. Т.е. търся телефони номера на хора които няма да са си легнали по това време и няма да ги притесня като им звъна да ме насочат към "забавата"
Наздраве
Пак за СЪБОРА - днес ми направиха резервация, та въпроса ми е, тъй като ще пристигна на 3.9 към 23-24h как да разбера къде е купона. Т.е. търся телефони номера на хора които няма да са си легнали по това време и няма да ги притесня като им звъна да ме насочат към "забавата"
Наздраве
Можеш изобщо да не се тревожиш за такива дреболии.
Емо, ти ела, пък който и да попиташ ще ти каже накъде да караш за "Перла". Най-общо-като влезеш по главната улица трябва да завиеш наляво(на север от града). Коя точно пресечка-де да знам, то беше преди две години.
Наздраве на присъстващите.
За тези, на които ще им бъде първо посещение на Събора, прилагам една карта с обозначен маршрут за преминаване през Приморско с изход към "Перла".
Коментар