Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Някой има ли предположение с какво е закърмен наш Тишо?

Ето отговора:

Наздраве, млекопитаещи и кафепиещи

Мхм, а ей туй пък са ми боксерките:

A тук съм след поредното хранене, отмарям:

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

А къде са суЖучетата, м?

Наздрве на всички
    Тука са:

Наздравес!

Коментар

Тишо, то хубаво "тука", ама нещо точен адрес?..

Наздраве на всички.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ти ми запали фитила, гледам да ти го върна
        Наздраве
        В Балчик така ще ти подпаля и главата, че на връщане ще отделите два часа за офроуд разходка около Шумен

А до седмица ще имаш и витара... Само я пази от Жоро, че там сте доста по-близо. Като се замисля какво правеше с моята от 400 км, какво ли ще е от 10?...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          В Балчик така ще ти подпаля и главата, че на връщане ще отделите два часа за офроуд разходка около Шумен

А до седмица ще имаш и витара... Само я пази от Жоро, че там сте доста по-близо. Като се замисля какво правеше с моята от 400 км, какво ли ще е от 10?...
          Само заради това първото изречение си заслужава да мина през Горна, да взема на абордаж мазето на Тихомир! Тишо, това сериозно-заменям литър джак за (Кольо да каже колко) суджук, а?
          С Жоро шЪ мислим друг бартер, примерно: кръгче срещу литър ракия, а бе шЪ са разберем.

Наздарве

п.п. Дано Тишо се е заредил
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

С Жоро шЪ мислим друг бартер, примерно: кръгче срещу литър ракия, а бе шЪ са разберем.

Забрави за тази сделка!! Жоро само като погледне Витара,и тя се чупи! Питай Кольо!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Литър джак се пие с кило сушен суджук... И малко кола и бадеми. Ама може и без тях де.

А за ракия от Жоро има да чакаш... Тя зъби да има няма да се задържи у него...
              Наздраве.

Коментар

Mного се чудех дали ще ми се получи мезето, ама с лека импровизация, сварих си три яйчица, смачках ги с цедено кисело млечице, добавих чесънче и много лют пипер... малко копър.... Получи ми се! Наздраве!

П.П. Това към картофеното пюренце, де! Като казвам картофено, значи от картофи, с млекце и масълце, а не "Чеф'с" или нам'кво си...
                Последно редактирано от edoors; 19-02-12, 20:15. Причина: П.П.
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Мали, отнесох се за малко и тука бартери, сделки, заменки и далавери

Гриша, пробай първо покажи снимка на Витарата на Жорката, ако оцелее тогава давай кръгчета, ама те съветвам да си ги изрежеш предварителни от картон или велпапе

Наздраве, бизнесмени
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз май се понапих...
                    Ако не се видим до утре вечер-значи наистина съм се напил.
                    Ама засега ми е сладко, та наздраве.

Коментар

Бавно, методично и с постоянство!

След експертната оценка на Кольо, в сила е следната оферта:
                      Заменям литър "Джак" срещу кило суджук (от личните запаси на собственика на бара).
                      Бадеми и др. ядки са за доплащане към бартера от моя страна! Транспорта е осигурен (Коле, трябваше да са поне две кила...)

Витарата, на тоя етап чака (Жоро и той)
                      Наздраве

Коментар

Веднага се поправям:

Литър джак се изпива с две кила, две и нещо суджук. Задължително сушен в Горна, няма да казвам в чия маза...

Последно наздраве, аз наистина се предавам...

Коментар

Наздраве от "Убиецът на Витарниците".
                          П.П. Да не забравя да спомена, че там, дето минах с една Фиеста, не мина ни Витарник, ни Маверик.
                          Аре пак наздраве.
                          Последно редактирано от trajal; 19-02-12, 21:06. Причина: Допълнение поради изкуфяване.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Наздраве и от мен
                            И да си спомним за най великия българин ДяконЛевски! Това е любимата му песен, поклон пред делото и паметта му!

http://youtu.be/rgDZYXYMFY0
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Веднага се поправям:

Литър джак се изпива с две кила, две и нещо суджук. Задължително сушен в Горна, няма да казвам в чия маза...
                              Приема се без възражения! Очакваме включване и разбира се одобрение

Жоре, хич не се притеснявам с какво ги трепеш тия Витари...само с любов да е
                              Наздраве

Доби, наздраве и на теб!
                              Последно редактирано от Гриша; 19-02-12, 21:18. Причина: допълнение

Коментар

Бартери ли, кви бартери бре? Жак си имам достатъчно, и суЖук си имам, не ми требе нищо! Наздраве, черноборсаджии!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X