Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от city_offАйде наздраве пичове......абе снощи някой ме посъветва да спра да пия с некакви точки, ама пък на мен като ми се пие какво да направя.само Наздраве да се чува и хубава музика да върви.........Наздраве сити
Наздраве и на останалитеПовечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеАааааа що мен питашзнам ли го може да е взел пример от вас и да е тръгнал на лов за мечки
Сега сериозно....незнам къде е.... и още нещо сериозно Наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗнаеш,че Батю беше на риба...Когато Батя е на риба,не разпъва въдицата,рибите я разпъват!Батю не ходи за мечки,мечките ходят за Батя!Наздраве,Десо!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоЗнаеш,че Батю беше на риба...Когато Батя е на риба,не разпъва въдицата,рибите я разпъват!Батю не ходи за мечки,мечките ходят за Батя!Наздраве,Десо!
П.п. Сега сигурно ще кажеш,че утре ще ходя ПЕШПовечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеТи пък все си недоволен и то само от мен се оплакваш............... има един лаф: "Ай под, ай пад,ай фоун,ай мак,ай тъч...... АЙ СИКТИР!".......НАЗДРАВЕ!
П.п. Сега сигурно ще кажеш,че утре ще ходя ПЕШ
Наздраве!
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеЗдравей батьо! : )Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗнаеш,че Батю беше на риба...Когато Батя е на риба,не разпъва въдицата,рибите я разпъват!Батю не ходи за мечки,мечките ходят за Батя!Наздраве,Десо!
Коментар
-
Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнениеУхаааа....рибар кога,ще ме вземеш да си кажем по едно наздраве,нищо не разбирам имам някакви 10 такъма ама те и толкова такъми.Наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение... Сега сигурно ще кажеш,че утре ще ходя ПЕШ
Наздраве, Деси!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеС тоя аватар, едва ли...
Наздраве, Деси!
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМарто, нЕкоя русалка не закачи ли, бре!
НАздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеИ аз нищо не разбирам...Ама возим цел багажник с такъми...за парламаНаздраве!
Наздраве...
Зад Радомир на Стефаново има един гьол там ходил ли си.Че май там ми се ходи има по големки хайванчета пук аз за такива ходя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар