Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Лягайте си...А пък ние със Свато ше си редиме рецепти!Наздраве,Коле!То и аз утре сабале ще КУПУВАМ баничка....
    Аз мога да ви кажа рецепта как да си направите Нескафе 3в1 - Изсипваш пакетчето и наливаш гореща вода , разбъркваш и пиеш.Не е кой знае колко трудно.Аз ще чакам за баницата с кренвирши.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Добра вечер и наздраве от мен, докато още не е настъпил новият ден.
      След малко ще чета - какви сте ги "натворили" докато ме нямаше.
      Наздраве адаш. Има интереснички неща за етене, ще ти хареса днешната беседа...

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
      Само не се оставяй тя да командва ! Докато викне тряя да е на земята (да не ма помислите за хУлиган !? )

Кажи я тая рецепта , че ми писна да ям постна баница ?
      Пейчев, колкото и да се правим на велики(мъжете)-има един лаф-мъжете са два вида: едните са тези които признават, че жените им ги командват, а другият вид-които не признават. Това е...
      Ей,па си и скромен...Ще ти повярва некоя девойка...и после има да бършеш сълзи от разочерованите и очи...Наздраве,Нерез!
      Свате, аз нали затова го правя... Ама ти взе, че ме издаде. Нетактичен си нещо...
      Пак ще се глобяваме: разочаровани...
      П.П. Ако девойката е с "красиви и големи ОЧИ" мога и да изпия сълзите от очите...

Нерез съм, знам...
      Наздраве!
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Наздраве адаш. Има интереснички неща за етене, ще ти хареса днешната беседа...

Пейчев, колкото и да се правим на велики(мъжете)-има един лаф-мъжете са два вида: едните са тези които признават, че жените им ги командват, а другият вид-които не признават. Това е...

Свате, аз нали затова го правя... Ама ти взе, че ме издаде. Нетактичен си нещо...
        Пак ще се глобяваме: разочаровани...
        П.П. Ако девойката е с "красиви и големи ОЧИ" мога и да изпия сълзите от очите...

Нерез съм, знам...
        Наздраве!
        Учен,пиян съм като куче...Прости ми една две правописни грешки...А сълзите във очите-нека да са от радост!Ей,Свате...Ко беше тука...Да съм те цунал по челото!НАздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

.Аз ще чакам за баницата с кренвирши.
          Ще имаш да вземаш...
          Това е строго пазена семейна рецепта, и я издавам само срещу тлъст хонорар.

Майтап. Утре вечер ще ви дам рецептата, че и на мен ми се приспа, пък и не ми се пише сега.

Коментар

.Да съм те цунал по челото!
            То хубаво по челото, ама на коя глава?

Айде, докато не си ме нахранил да си лягам...

Наздраве.

Коментар

Ще имаш да вземаш...
              Това е строго пазена семейна рецепта, и я издавам само срещу тлъст хонорар.

Майтап. Утре вечер ще ви дам рецептата, че и на мен ми се приспа, пък и не ми се пише сега.
              Както решиш
              Въпроса е да не те командва до такава голяма степен , че да те кара ти да ходиш навсякъде , да ходиш да й купуваш глупости , тя да ти казва какво да правиш и така ... Мойта като викне нищо не и казвам и просто излизам от стаята и отивам някъде - помага , хем тя се нерви повече , хем аз съм се отървал.Е да - после не си говорим 1 седмица ама ...

Наздраве.
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Айде за тези,които още леглото не ги е призовало - едно голямо Наздраве!
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Както решиш
                  Въпроса е да не те командва до такава голяма степен , че да те кара ти да ходиш навсякъде , да ходиш да й купуваш глупости , тя да ти казва какво да правиш и така ... Мойта като викне нищо не и казвам и просто излизам от стаята и отивам някъде - помага , хем тя се нерви повече , хем аз съм се отървал.Е да - после не си говорим 1 седмица ама ...

Пейчев - поздрав!
                  Наздраве!

Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наздраве.
                    'ич нема да те храня!Направо ще те накърмя!Нерез...бива ли такива въпроси към сват си...Да бегам ли под касата на вратата?Наздрае!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                      Наздраве Деси!
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                        А, рано е. Първо, нека да сменя поредния памперс на Маги, за през нощта, пък после - още малко тук - на раздумка.
                        Наздраве.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А, рано е. Първо, нека да сменя поредния памперс на Маги, за през нощта, пък после - още малко тук - на раздумка.
                          Наздраве.
                          Ники не ти блазя

Румба тая песен никога не я бих виждал под този вариянт (да започва така) направо ме разби !!!

08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev
                            Наздраве.
                            Трябва да се съчетава полезното с приятното.Наздраве!
                            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Наздраве.
                              Ники,знаем как е...Макар че малко съм позабравил де...Наздраве!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Лека и спокойна нощ на всички ! Прегръщам възглавницата !
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X