Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСефте
Наздраве свате!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, дружина!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТигре,тия разбойници(Свата и дедо Поп) не са дружина!Тия са шайка!! Наздраве!
Не им се връзвай.
Наздраве, Марто!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАаами... Арни мОмци са, когА спИят!
Не им се връзвай.
Наздраве, Марто!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Свате бе, ако четеш внимателно ще видиш, че предложих и теб да краднем, че да има с кого да си викаме наздраве. Пък и знам, че като те оставим без най-милото скоро ще залинееш, и последствията може да са лоши.
Предлагам ти да се предадеш доброволно. Което преведено означава да напълниш диското с бира, и да дойдеш да ни ги връчиш тържествено.
Няма страшно, аз съм милостив и ще ти позволявам поедно кръгче с диското на седмица.
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСвате бе, ако четеш внимателно ще видиш, че предложих и теб да краднем, че да има с кого да си викаме наздраве. Пък и знам, че като те оставим без най-милото скоро ще залинееш, и последствията може да са лоши.
Предлагам ти да се предадеш доброволно. Което преведено означава да напълниш диското с бира, и да дойдеш да ни ги връчиш тържествено.
Няма страшно, аз съм милостив и ще ти позволявам поедно кръгче с диското на седмица.
Наздраве!Аа...вместо мен,може ли да краднеш булката?Ама без връщанки!А наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАа...вместо мен,може ли да краднеш булката?Ама без връщанки!А наздраве!
Ко искаш аз да ти дам моята... Също без връщанки
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеНаздраве банда! Една салатка зеле с доматки спретнах и ледена водчица съм си наляла. Демек започваме.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение...а пък Кольо ще се потруди мноооого, докато направи Диското да става за хард...Пък ако все още не е-имам три шлайфа, ще го поорежем "малко"
НАздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар