Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Завърнахме се от лова, ама мечки нЕмаше. На връщане срещнахме само два меча(според дедо поп) . Според мен бяха мечоци, ама както и да е...
    !
    Поне гъби нещо...?

Да не питам за гъбички...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Завърнахме се от лова, ама мечки нЕмаше. На връщане срещнахме само два меча(според дедо поп) . Според мен бяха мечоци, ама както и да е...
      Гората е започнала на места да изсъхва, но на други е майко мила... Набутах се в едни коловози и докато изляза хвърлихме четири лебедки. Витарата беше толкова кална, че не се вижда какъв цвят е. Дедо поп снима с телефона, но май има проблем с блутуута, та не знам дали ще може да ви пусна някоя снимка.

Аз си пийвам от кайсиевата ракия на Чаро, много е хубава, и ви казвам наздраве!
      Оправи ли предното, че тръгна по горите. Видях те през терасата, не беше толкова кален. Наздраве!
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
        Оправи ли предното, че тръгна по горите. Видях те през терасата, не беше толкова кален. Наздраве!
        Ако не бях го оправил нямаше да се навирам в гората. А джипката не е била толкова кална щото на фатмаджика спряхме и я поизмихме. Щото едни катаджии си създадоха лошия навик да висят точно пред нашия блок... Ако ме видят с омазани фарове и стопове-акта ми е сигурен! Ама ако е кална поне няма да видят счупеното стъкло...

Аре наздраве, и друг път недей да поставяш под съмнение думите ми, че няма да те возя по състезания и разходки. И аз да стана малко лош като свата...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

. И аз да стана малко лош като свата...
          Сват ти не е лош бре,Серсемино!Аз ли ти счупих стъклото,аз ли ти изкалях Витарката?!А наздраве,бре!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Сват ти не е лош бре,Серсемино!Аз ли ти счупих стъклото,аз ли ти изкалях Витарката?!А наздраве,бре!
            Не бе, нали все се каниш на Деси, че утре ще ходи пеш, и аз да се направя като теб

Дедо Попе дай снимки, че тези неверници не вярват...

Ще спра да им викам наздраве...

Коментар

Не бе, нали все се каниш на Деси, че утре ще ходи пеш, и аз да се направя като теб

Дедо Попе дай снимки, че тези неверници не вярват...

Ще спра да им викам наздраве...
              Разбрах те още отначало!Ама Малкото нема да го оставим никогаш да оди пеш!Наздраве!Давай да видя как ми чупиш витарата
              Наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Разбрах те още отначало!Ама Малкото нема да го оставим никогаш да оди пеш!Наздраве!Давай да видя как ми чупиш витарата
                Наздраве!
                Дедо поп трябва да дава, че снимахме с неговия телефон.
                И витарата не е твоя! Диското ще стане на сина, ама да видим кога... Първо трябва да ги запознаем в Пловдив. Ама внимавай, че оня ден на състезанието в Нова Черна имаше една руса навигаторка, 14 годишна, и много нахъсана за офроуд, да не размена сватовете

Наздраве!

Току-що дедо поп ми каза по скайпа, че блутуута му не работи, та няма да има и снимки... Съжалявам.

Коментар

Наздрве бе бригада как е градуса.
                  Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Нема се разберем с вас да знайти.... що не вервате на Колето
                    Коле аз викам да глобим свата ти една каса бира за тва че поставя под съмнение твоите думи... ко ши кайш а
                    Тая чудесия блутута сигур е направена от лукавия щото неще да ми приема снимките луда работа
                    Да рекна аз едно наздраве пък другото ще се оправи
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Дедо поп трябва да дава, че снимахме с неговия телефон.
                      И витарата не е твоя! Диското ще стане на сина, ама да видим кога... Първо трябва да ги запознаем в Пловдив. Ама внимавай, че оня ден на състезанието в Нова Черна имаше една руса навигаторка, 14 годишна, и много нахъсана за офроуд, да не размена сватовете

Наздраве!

Току-що дедо поп ми каза по скайпа, че блутуута му не работи, та няма да има и снимки... Съжалявам.
                      Я 'зимай русата...Колко пъти ти казах,да не ми посягаш на най-милото(Диското)?Вече никъв сват!Само нерез!
                      Наздраве!

П.П:Даже си лягам,днес съм малко кисел
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        Коле аз викам да глобим свата ти една каса бира за тва че поставя под съмнение твоите думи... ко ши кайш а
                        Аз викам, че е малко. Да отидем с камиончето-да го напълни с бири, да видим други път дали ще се прави на луд
                        Наздраве на всички пияндета в бара.

Коментар

Аз викам, че е малко. Да отидем с камиончето-да го напълни с бири, да видим други път дали ще се прави на луд
                          Наздраве на всички пияндета в бара.
                          Азе имам друга идея : да идем са камионката вътре ши сложим диското покрай него ще напълним с бира , а смахата вътре при нас да я водим и тва е
                          Кае е идеята а
                          Наздраве на всички
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

П.П:Даже си лягам,днес съм малко кисел
                            Напоследък все се оплакваш от началници, май не ти понася там където работиш...
                            Аз в такъв случай напускам. Фирмата в която работя сега е май 17 поред, но не съм сигурен, все не мога да случа на началници... И понякога просто напсувам всичкия свят, и си подавам молбата. Започват едни молби и убеждавания да не напускам, ама Бай Кольо като каже "А" задължително казва и "Я". И така вече 17 пъти... Свободата е велико нещо. И скъпо. Аз съм си платил цената за свободата, но не се оплаквам-така ми е по-добре. Та помисли си...
                            Аре наздраве. И аз започнах да се вкисвам докато пишех този пост, просто си спомних някои неща...

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                              Азе имам друга идея : да идем са камионката вътре ши сложим диското покрай него ще напълним с бира , а смахата вътре при нас да я водим и тва е
                              Кае е идеята а
                              Наздраве на всички
                              Ма и свата да земем а? Да не излезе, че ще крадем булката... Пък и да имаме с кого да си викаме наздраве...

Ма то диското май по-голямо от буса ти бе...

Коментар

Ма и свата да земем а? Да не излезе, че ще крадем булката... Пък и да имаме с кого да си викаме наздраве...

Ма то диското май по-голямо от буса ти бе...
                                Ми той като се дърпа да ги дава ши ги краднем бре Пък като го краднем диското ши го съберем вътре тва го не мисли ... проблема е с казването на наздравето кой ши кара
                                Наздраве от мени
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X