Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Ай, наздраве, компанията.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Гррррррррр

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Сакаш,плащаш,клецаш-ово е у цел свет.
        Црно,жълто-се цифра си требе...
        Наздраве!
        Абе и ние сме висели по паркингитена Дунав мостТва къде съм го видел надминава и най разюзданата фантазияЧе ти разправм некой ден ама да нема хора около нас
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Абе и ние сме висели по паркингитена Дунав мостТва къде съм го видел надминава и най разюзданата фантазияЧе ти разправм некой ден ама да нема хора около нас
          Сички сме спали на опашките на Дунав мост, така че разказвай без притеснения. Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Важи,няма нужда от хора-само ние двамцата да си хортуваме!
            Наздраве,наборче!

Коментар

Привет!
              Наздравичката значи...
              Снощи много лошо упитлах конците...
              Ама тъй си трябваше...нали си взех изпита...трябваше да разпусна...както аз си знам...обаче съм от умната порода...чакай да се потупам по рамото...
              Вий тъй като мен ли сте...ядох на обяд и за вечеря едни кюфтета на скара...тъй ма палят на бира...взех си една загорка...голяма...
              Наздравичката...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Пиле, к'во гъргориш бе - гаргара ли си правиш или та фана някой за гръцмуля и ни викаш на помощ?
                Ааа, Стария и Макса, да ги нямаме тия - двамцата, па тримцата и ше си разправяме, айде дърто, давай тука разказите от 1 л.ед.ч.!!!
                Наздраве!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                  Пиле, к'во гъргориш бе - гаргара ли си правиш или та фана някой за гръцмуля и ни викаш на помощ?
                  Ааа, Стария и Макса, да ги нямаме тия - двамцата, па тримцата и ше си разправяме, айде дърто, давай тука разказите от 1 л.ед.ч.!!!
                  Наздраве!
                  кАжи му на дъртото,аз бачкам кюрпе в хОра-требе да се уча...
                  Като захлебя инфо-или пачка,или Ловеч...както иди-ела...
                  Наздраве!

Коментар

Айде пък ако се видим някой ден аз ще ви разкажа за украинските ми "приятелки" и как изкарваха по 500 марки за два часа.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Наздраве и от мен!
                      Ааааааааах, Тихо, като видях QUEEN и веднага смених чашата с по-голяма и я натиках до вълната-чашата де. Аууууууууу, върховно мезе било агнешко шкембенце с бяло винце и брюнетка,,,,, ХА НАЗДРАВЕ!
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Ааааааааах, Тихо, като видях QUEEN и веднага смених чашата с по-голяма и я натиках до вълната-чашата де. Аууууууууу, върховно мезе било агнешко шкембенце с бяло винце и брюнетка,,,,, ХА НАЗДРАВЕ!
                        Хах, и телешкото не е лошо Ха наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Айде пък ако се видим някой ден аз ще ви разкажа за украинските ми "приятелки" и как изкарваха по 500 марки за два часа.
                          Айдеее, Тишо и той в хора... аааа, не, я стига сте се стискали, ми давайте тука разказите и ноу-хауто! Я ги виж ти...тайни срещички с розови разказчета ще си правят, ама-ха!!!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                            Амчи,айде,де,НАЗДРАВЕ,абе само за руси ли си мислите,бре,мъже
                            Напротив ,чернокосите не ни излизат от акъла и да знаиш от Чичати Фъра,,,,
                            Бял кон не тегли и руса п,,ка кеф не праи!!А наздраве!!!!

п.п забраиф,кон се бърка в скопяването а мъж в женитбата,затова опитите продължават!!!
                            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Айдеее, Тишо и той в хора... аааа, не, я стига сте се стискали, ми давайте тука разказите и ноу-хауто! Я ги виж ти...тайни срещички с розови разказчета ще си правят, ама-ха!!!
                              Ааа, аз не играя екипни игри. Който има да разказва розови разказчета да го прави. Моите са всичко друго само не и розови.

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                              ............
                              Бял кон не тегли и руса п,,ка кеф не праи!!А наздраве!!!!
                              ...............
                              Ако знаеш само колко не си прав...

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                Той е лицензирал локумЯ и сега се дуе.Прически тъмнокоси правил,скубал...
                                Ама "ноу-хау"-то е масонски инджерлък-който се отгъне му изсъхва п...исалката...После назлън в дамската тоалетна...
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X