Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Сакаш,плащаш,клецаш-ово е у цел свет.
Црно,жълто-се цифра си требе...
Наздраве!
Абе и ние сме висели по паркингитена Дунав мостТва къде съм го видел надминава и най разюзданата фантазияЧе ти разправм некой ден ама да нема хора около нас
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Абе и ние сме висели по паркингитена Дунав мостТва къде съм го видел надминава и най разюзданата фантазияЧе ти разправм некой ден ама да нема хора около нас
Сички сме спали на опашките на Дунав мост, така че разказвай без притеснения. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Важи,няма нужда от хора-само ние двамцата да си хортуваме!
Наздраве,наборче!
Привет!
Наздравичката значи...
Снощи много лошо упитлах конците...
Ама тъй си трябваше...нали си взех изпита...трябваше да разпусна...както аз си знам...обаче съм от умната порода...чакай да се потупам по рамото...
Вий тъй като мен ли сте...ядох на обяд и за вечеря едни кюфтета на скара...тъй ма палят на бира...взех си една загорка...голяма...
Наздравичката...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Пиле, к'во гъргориш бе - гаргара ли си правиш или та фана някой за гръцмуля и ни викаш на помощ?
Ааа, Стария и Макса, да ги нямаме тия - двамцата, па тримцата и ше си разправяме, айде дърто, давай тука разказите от 1 л.ед.ч.!!!
Наздраве!
Пиле, к'во гъргориш бе - гаргара ли си правиш или та фана някой за гръцмуля и ни викаш на помощ?
Ааа, Стария и Макса, да ги нямаме тия - двамцата, па тримцата и ше си разправяме, айде дърто, давай тука разказите от 1 л.ед.ч.!!!
Наздраве!
кАжи му на дъртото,аз бачкам кюрпе в хОра-требе да се уча...
Като захлебя инфо-или пачка,или Ловеч...както иди-ела...
Наздраве!
Айде пък ако се видим някой ден аз ще ви разкажа за украинските ми "приятелки" и как изкарваха по 500 марки за два часа.
Ааааааааах, Тихо, като видях QUEEN и веднага смених чашата с по-голяма и я натиках до вълната-чашата де. Аууууууууу, върховно мезе било агнешко шкембенце с бяло винце и брюнетка,,,,, ХА НАЗДРАВЕ!
Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Ааааааааах, Тихо, като видях QUEEN и веднага смених чашата с по-голяма и я натиках до вълната-чашата де. Аууууууууу, върховно мезе било агнешко шкембенце с бяло винце и брюнетка,,,,, ХА НАЗДРАВЕ!
Айде пък ако се видим някой ден аз ще ви разкажа за украинските ми "приятелки" и как изкарваха по 500 марки за два часа.
Айдеее, Тишо и той в хора... аааа, не, я стига сте се стискали, ми давайте тука разказите и ноу-хауто! Я ги виж ти...тайни срещички с розови разказчета ще си правят, ама-ха!!!
Айдеее, Тишо и той в хора... аааа, не, я стига сте се стискали, ми давайте тука разказите и ноу-хауто! Я ги виж ти...тайни срещички с розови разказчета ще си правят, ама-ха!!!
Ааа, аз не играя екипни игри. Който има да разказва розови разказчета да го прави. Моите са всичко друго само не и розови.
Той е лицензирал локумЯ и сега се дуе.Прически тъмнокоси правил,скубал...
Ама "ноу-хау"-то е масонски инджерлък-който се отгъне му изсъхва п...исалката...После назлън в дамската тоалетна...
Наздраве!
Коментар