Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеТой горкия (с цялото ми уважение към неговата особа) вече отдавна е дигнал ръце от мен (както и главния щаб на флота) и е убеден, че никога няма да се оправя (сам)Наздраве
Така че давай сам, и ползвай лубриканти, че ше ти подкарат косми м/у пръстите
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЗабрави колайдера и пресата за коса
Ама там е опасно...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеХм....имам честта да познавам лично една от колайдеристките....не се захващай с тях, не знаеш в ква черна душка ща заврът НаздравеКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеТ никога няма да се оправя (сам)Наздраве
Коментар
-
Абе за вас други разделинямали
та ме подмамвате и мене „порядъчния“ та висим у бара вместо да четем нещо полезно
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеТи ко...не си комсомолец ли?!Наздраве
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеА МашиститеПоследно редактирано от maxxx; 14-04-09, 21:09.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЗабрави колайдера и пресата за коса
Ама там е ВЗРИВОопасно...
Не вкарвай новобранците на фронтовата линия...
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНаздраве!
Не вкарвай новобранците на фронтовата линия...Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Привет!
Ко прай ти вря...
Пийти а...
Наздравичката тогава...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеСамо намекам. Симпатична е... да я оставя на вълците ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНе бе,покажи и в Перник къде има тучни полянки...Ай Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНе бе,покажи и в Перник къде има тучни полянки...Наздраве Максе!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар