Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Здравейте, компания!

Да ви кажа, неотдавна попаднах в една доста приятна бутилкотека. Тя така ми раздвижи лиричните и художествени чувства, че реших да пресъздам за пред вас пейзажа - с постепенно нарастващо умиление.

И като както - наздраве!
    Прикачени файлове
    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
      Здравейте, компания!

Да ви кажа, неотдавна попаднах в една доста приятна бутилкотека. Тя така ми раздвижи лиричните и художествени чувства, че реших да пресъздам за пред вас пейзажа - с постепенно нарастващо умиление.

И като както - наздраве!
      Ше попаднеш дърто що не попадна некъде между цветяи саксии а между бутилчетаНаздраве и да несе засегнеш
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Ше попаднеш дърто що не попадна некъде между цветяи саксии а между бутилчета...

Наздраве!
        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
          НАЗДРАВЕ,Чичко Фър,абе то и аз препоръчвам пръдлива ряпа ама не сакат- тя най върви с бобещ- ама после от газовете чак панелката се цепи лека вечер
          Наздраве Детелинче,дано си четерилистна!По таз твоита рецепта с бобеца аз испитвам жената колко ме обича???След една яка канонада я завивам с мен през глава ако стои под юргана -значи ме обича.. Бая са избягали!!Пробваите не ги жалете!!!
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Моря си тука едни туршиени камби с чесънчета,дебели водки и умувам-ако гвардията от виртуалното кръчме седне в реално такова-може ли складовата наличност от пукница да фиряса преди обявеното работно време на дупката...
            ...не говорим за селски хоремаг-той докато отвори и ще затвори...
            Нещо ми е зяпнал дросела...
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
              Наздраве Детелинче,дано си четерилистна!По таз твоита рецепта с бобеца аз испитвам жената колко ме обича???След една яка канонада я завивам с мен през глава ако стои под юргана -значи ме обича.. Бая са избягали!!Пробваите не ги жалете!!!
              У,убавец!!!

Коментар

Минавам на бързо да ви кажа
                Наздраве
                http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                  Минавам на бързо да ви кажа
                  Наздраве
                  И аз така.
                  НаздравЕ
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Моря си тука едни туршиени камби с чесънчета,дебели водки и умувам-ако гвардията от виртуалното кръчме седне в реално такова-може ли складовата наличност от пукница да фиряса преди обявеното работно време на дупката...
                    Наздраве!
                    Maй нема таков хоремаг...С тия големи жигльоре,шъ свърши сичко за нула време.А наздрае!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Грех е кон да ядеш се едно ядеш човек.Не искам да те засегна но в моя мироглед не мога да го направя.Кон или магаре не никога
                      Привет!
                      Стария, не се сърдя...ама ако знаеш в купешкия салам и суджук какво слагат...и слонско ще проядем...
                      Плюс това прабългарите са го намирали за деликатес конското...
                      И аз преди не бях кусвал, но с каквито се събереш такъв ставаш...
                      Там където работя хората си го правят редовно тоя номер, при тях си е традиция, а пък ако знаеш какво шоу беше като разбрах за първи път какво ядох...
                      Коня и магарето са изключително чисти животни...и годни за консумация...
                      Както казва един приятел от форума...
                      Въпрос на вкус...
                      Наздравичката...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Наздраве!
                        Може , пробвано е ! А па винаги може да се напраи и повторение на експеримента
                        ....а кат гледам тази вечер царската туршия е на уважение
                        И аз съм я застъпил с една ракийка кат олио . Наздраве !
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Maй нема таков хоремаг
                          Ама знаеш ли защо е Хоремаг
                          Защото влизали хора а излизали магарета!!

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                            Привет!

Коня и магарето са изключително чисти животни...и годни за консумация...
                            Хънтер , ти не обяснявай ами давай луканката ! От мен ракията , а Стария го остави да маа репи ! То ше му дойде ред и на зайците с бело вино , нищо че се таи ....
                            Наздраве !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Ама знаеш ли защо е Хоремаг
                              Защото влизали хора а излизали магарета!!
                              На нас по твойта логига ни требе Хоресвин
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Maй нема таков хоремаг...С тия големи жигльоре,шъ свърши сичко за нула време.А наздрае!
                                Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Може , пробвано е ! А па винаги може да се напраи и повторение на експеримента
                                ....а кат гледам тази вечер царската туршия е на уважение
                                И аз съм я застъпил с една ракийка кат олио . Наздраве !
                                Аз си мислим с увредената чутура,колко гориво ще затрие юнака/собственика да ни угажда на дивотиите и къде ще му е кяра.Ако ни вземе за Ентелегентни,ще си каже-"тия не пият много-седнали са да се постоплят"-...и греда,ама от дебелите...
                                Б@х мама му,още пращя водки с ония камби и йезуитски чесънчета...
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X