Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Тук съм бре!Пукам,ама тайно.Че и без това навсякъде ме знаят като пияница...Са и тука име да ми излезе...А наздраве!Прост,дето се вика!
    Прост я,кът мене-те и тука ме надушиа...
    Наздраве!

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Как да няма, бре?
    Хайде, за жадните - по една бира.

АААА,баш-тва си е друга бира/майната и на бирата/.
    Като неволно ощетен в първата си година от мама,думам сега да ударя едно млекце с водката...докато пусне...закъснението е задължително...
    Стига бе,Ники-запречих се с лаптопа и пиша на кестерме...
    Пак добре,че не съм в джипа-не ти требе лост против крадотене забит в геврека.
    Уф,наздраве...и очето ме заболя...тъс новата служителка няма ли чалъм да ми цръкне некое успокоително...или аз на нея...

Коментар

В тоя ред на мисли,мисля че ми излиза ,,ечемик''И аз като Макса имам нужда от едно-две впръсквания...Наздраве!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

В тоя ред на мисли,мисля че ми излиза ,,ечемик''И аз като Макса имам нужда от едно-две впръсквания...Наздраве!
        Ми те пръскалките са две бе,мръсник!Единичните опции ще си ги менкаме/до сабаале/ като си излекуваме офталмологичните тегоби.
        Наздраве и ни съ напивай д'н съ зложим,че тука с две мотики за добър вечер нема да стане...

Коментар

Пак ли пиете бре?Не ви е срам!!!Как може да пиете всеки ден!!Като катокато менеААА Наздраве пак съм у София на бира и Карнобатски одиколон да беше барем Тройной
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Пак ли пиете бре?Не ви е срам!!!Как може да пиете всеки ден!!Като катокато менеААА Наздраве пак съм у София на бира и Карнобатски одиколон да беше барем Тройной
            Как така всеки ден бре?Требе си час по час...
            Максе,шъ дръжим бре!То мое да сме пияници и мръсници,ма не е нужно да го знаят сите
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Тебе щъ фани купешката цироза,докато с Марто свършим едни мискинлици с новия пИрсонал в хоремага...
              Амъ,пак наздраве-ако и ти беше тука,можеше да стане галимация като оная,дето си я хортувахме за в казаня...

Коментар

Как така всеки ден бре?Требе си час по час...
                Максе,шъ дръжим бре!То мое да сме пияници и мръсници,ма не е нужно да го знаят сите
                Кът знаят ко?!
                Близалката нали си я пернАхме,сега да чакат в ютуб заверката на трудовоправните снош/упс/отношения...
                Наздраве,Марто!

Коментар

А наздраве!С тва прасе обаче ще си строшиме пломбите...Дай нещо по-сочно
                  Ето,ето, сочно и сушено,само да не кажете,че ще си счупите зъбите,та нали сте млади,я!Наздраве
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Тихомир; 12-03-09, 20:09.

Коментар

За салата от марулки с лучец и рапончета си требе убаво пиенеЧудим се на акъла сине си отсипем от дамаджаната да си донесем у София че ше намалее ракиятаСекаш ше я пие некой другПодсъзнание изкривено та
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ей до сега не посмях да пиша ,само мъже в кръчмето ама ,вече и аз съм тук ,намерили сте сервиьорка,а от мен едно мезенце за ракййката,аз съм на биричка айде наздраве че няма време .
                      Прикачени файлове
                      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

За салата от марулки с лучец и рапончета си требе убаво пиенеЧудим се на акъла сине си отсипем от дамаджаната да си донесем у София че ше намалее ракиятаСекаш ше я пие некой другПодсъзнание изкривено та
                        То кой каквот си напрай...сърбай сега одеколон.
                        Ад наздраве,дано някой зъл комшия не знае де е дамаджаната докато се бараш софето...

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                          Ей до сега не посмях да пиша ,само мъже в кръчмето ама ,вече и аз съм тук ,намерили сте сервиьорка,а от мен едно мезенце за ракййката,аз съм на биричка айде наздраве че няма време .
                          Горкото,от мъже се плаши...и аз съм тъй,споко.
                          Ама с тва мезе ни бири ще стигнат,ни двата цвята винце.
                          Времето Ептен...
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Тебе щъ фани ...

А?! Кой каза Фани?
                            Ету мъ де ама нямъ да фащам още..... никой и...... за нищо а само да ви кажа Наздравеееее!!!!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Е сега ако кажи някой,че има по хубаво нещо от свежа салатка........ нямам думи! НАЗДРАВЕ и лека вечер
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Горкото,от мъже се плаши...и аз съм тъй,споко.
                                Ама с тва мезе ни бири ще стигнат,ни двата цвята винце.
                                Времето Ептен...
                                Наздраве!
                                Няма кой да отсчкочи до комшията за домашна ракийца,а пък ако свърши мезенцето ,ще отида до кочинката да хвана още някой малко шопарче за опашката .Че като няма мезенце и ракията не върви.Хайде наздраве от здраве да не се отървем.
                                http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X