Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx
    През магазина минавайки щях да взема това,което сега цвърчи на скарлака.Ще барнем хараби рибок-рано е.На мен не ми шепни за 18 номер-едвам смогвах,сега е по-спокойно.Двуцевки,трицевки-бях станАл оръжейник...Сега щях да напиша мега тъпня,ама си стиснАх предните дзъби.
    Наздраве!
    Аз ще си чакам рибата да я уловиш,някой слънчев ден.Май освен строг нашииник ша ти слагаме и намордникда ни апиш много многона 18 -си едва си смогвал ,ми сиа къв е проблема дан не вече да нимоиш ъъ.Че ако е тъй ща пишим пътник,или ща водим до аптеката за ,,ти знаиш коПочнах да говоря глупости ,няма кой да ма одари през остата
    Ай НАЗДРАВЕ
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      През магазина минавайки щях да взема това,което сега цвърчи на скарлака.Ще барнем хараби рибок-рано е.На мен не ми шепни за 18 номер-едвам смогвах,сега е по-спокойно.Двуцевки,трицевки-бях станАл оръжейник...Сега щях да напиша мега тъпня,ама си стиснАх предните дзъби.
      Наздраве!

Ъхъм,колежката се утепала да идва с тебе и да мята тапи...аз принципно съм зелен...
      ....................
      Хах, не я познаваш- за тази година има 6/шест/ щуки в актива си вече. Чудо. И винаги носи горещо кафе.

Коментар

Ето едно поздравче за душата
        http://www.vbox7.com/play:588460e0
        Наздравеее

Коментар

• Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
          Аз ще си чакам рибата да я уловиш,някой слънчев ден.Май освен строг нашииник ша ти слагаме и намордникда ни апиш много многона 18 -си едва си смогвал ,ми сиа къв е проблема дан не вече да нимоиш ъъ.Че ако е тъй ща пишим пътник,или ща водим до аптеката за ,,ти знаиш коПочнах да говоря глупости ,няма кой да ма одари през остата
          Ай НАЗДРАВЕ
          Като се научиш на неизпитан ученик да не пишеш двойка,значи си амен на 19...Изпилил съм си кучешките дзъби,че бяха башкъ-даже единия ми го дръпна спортно едно люкче на БТР-голем смех,еле за бронетранспортьора...
          Карай ме на аптеката,аз като кавалерист ще съм зад теб на опашката...
          Викаш,няма кой да те помилва с опакото-хора сме,ще си помагаме...
          Наздраве,Краси-твоите зорове са мои въжделения.
          п.п.-ако аз съм тръба и не хвана рибока,ти ще удариш ли едно...рамо...да го заклещиш...

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Хах, не я познаваш- за тази година има 6/шест/ щуки в актива си вече. Чудо. И винаги носи горещо кафе.
          Предполагам и душевна топлина-иначе що да лънготиш на кило,6 щуки тази година.Уби ли ги с десетачки в магазиня...
          Наздраве,днес всичко ми е фантасмагория,Тишо.Дай Боже аз да съм кривия.
          Да ти донеса и аз топло кафенце...?Мръсник!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
            Като се научиш на неизпитан ученик да не пишеш двойка,значи си амен на 19...Изпилил съм си кучешките дзъби,че бяха башкъ-даже единия ми го дръпна спортно едно люкче на БТР-голем смех,еле за бронетранспортьора...
            Карай ме на аптеката,аз като кавалерист ще съм зад теб на опашката...
            Викаш,няма кой да те помилва с опакото-хора сме,ще си помагаме...
            Наздраве,Краси-твоите зорове са мои въжделения.
            п.п.-ако аз съм тръба и не хвана рибока,ти ще удариш ли едно...рамо...да го заклещиш...
            А зад мен няма сидиш хапя и фърлям къч ,без да искам моа ти изкарам някой зъб .До аптеката ща завида имам ли избор щи земим нужните атрибити ,няма са излагаме сеа.
            наздраве
            п.п чак толкоз ли си зле ,почвам да са отчаивамша си помисля кой какво ще държи и т.н

Коментар

Мммммммм сухУ дупИ рибЪ нИ яде........Наздраве на пишман рибарите...

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                Мммммммм сухУ дупИ рибЪ нИ яде........Наздраве на пишман рибарите...
                Де са криш бе градски ,аи НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                  А зад мен няма сидиш хапя и фърлям къч ,без да искам моа ти изкарам някой зъб .До аптеката ща завида имам ли избор щи земим нужните атрибити ,няма са излагаме сеа.
                  наздраве
                  п.п чак толкоз ли си зле ,почвам да са отчаивамша си помисля кой какво ще държи и т.н
                  Пфф,сутринта ти обяснявах за оръжейния бизнес-вечерта за тривиалния...
                  Никой нищо няма да държи-самоток,се едно правиш вино,но по-тарикатско.
                  Къчовете наши хора-имах козичка,голема любов-като се зажених и се разделихме.Много мило "девойче".
                  Викам аптеката да я ползваме при евенуален зор/освен ако не работиш там/.
                  Остави тези плаващи теми-кажи вдяна ли оръжейния статус?Патрона е неодушевен предмет-дето го ръгнеш,там гърми...Цев не подбира,сиромашкия.

Коментар

Кат висе иде толкоз риба на ви идна, аз отивам да се разправим с гости - Наздраве
                    Прикачени файлове
                    sigpic

Коментар

Предполагам и душевна топлина-иначе що да лънготиш на кило,6 щуки тази година.Уби ли ги с десетачки в магазиня...
                      Наздраве,днес всичко ми е фантасмагория,Тишо.Дай Боже аз да съм кривия.
                      Да ти донеса и аз топло кафенце...?Мръсник!
                      Максе, Максе, треа да знайш едно- аз никога не лъжа брато! Е, почти никога...
                      Щуките не са мои, а нейни, доказателство - тук:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=21917

Може да не са кой знае какви, ама като се има предвид, че аз/колко гордо звучи/ съм я учил, от миналата година досега има голяпрогрес момичето!

Коментар

охх,, а наздраве , некои пие от мъка некои от любов , а я у Дружба от сутринте щоли отидох при тия пустиняци ма убаво беше до сега а наздраве
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Пфф,сутринта ти обяснявах за оръжейния бизнес-вечерта за тривиалния...
                          Никой нищо няма да държи-самоток,се едно правиш вино,но по-тарикатско.
                          Къчовете наши хора-имах козичка,голема любов-като се зажених и се разделихме.Много мило "девойче".
                          Викам аптеката да я ползваме при евенуален зор/освен ако не работиш там/.
                          Остави тези плаващи теми-кажи вдяна ли оръжейния статус?Патрона е неодушевен предмет-дето го ръгнеш,там гърми...Цев не подбира,сиромашкия.
                          Маххх-е аз тук да ти кажа ,добро утро че в кафето рядко стъпваш ,за оръжеиния статус го вдянах вече

Коментар

Маххх-е аз тук да ти кажа ,добро утро че в кафето рядко стъпваш ,за оръжеиния статус го вдянах вече
                            Вдяна ти,нищо не вдяаш. Двуцевка си,нищо че едната ти цев е ръждясала

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                              Вдяна ти,нищо не вдяаш. Двуцевка си,нищо че едната ти цев е ръждясала
                              няма ми говориш глупости от сутринта ,дан са биим,виж къв пазач си турнах ,ко ни слушаш ,ша станем на кълбо,

Коментар

няма ми говориш глупости от сутринта ,дан са биим,виж къв пазач си турнах ,ко ни слушаш ,ша станем на кълбо,
                                Аъъъ,кой заплашваш ти ма?!
                                Тфа коти,няма никъв шанс срещу лудото пиле

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X