Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
    Е сега ако кажи някой,че има по хубаво нещо от свежа салатка........ нямам думи! НАЗДРАВЕ и лека вечер
    Ееееееееее ти с толкова мясо ще ни стане тежко на коремчетата,и няма да има място за един гълток,днес богата трапеза да не е някакъв празник а ,че и за кучето ще има кокалчета .Хайде наздраве
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      А?! Кой каза Фани?
      Ету мъ де ама нямъ да фащам още..... никой и...... за нищо а само да ви кажа Наздравеееее!!!!
      Булка,аз дън съм от Столипиново да ти хортувам на Фъни,смях и т.н.
      Мани го тва фащане,че следва и отглеждане,бели кратуни,инатести дичя/ако и умни да са/ и т.н.Все спъващи пукницата и вечерния рахатлък Ивления.
      Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
        А?! Кой каза Фани?
        Ету мъ де ама нямъ да фащам още..... никой и...... за нищо а само да ви кажа Наздравеееее!!!!
        Фани ти днеска де ма прати пеша да вървя до центъра ,знаиш ли колко ми е далече има няма 5/6 км.

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
          Няма кой да отсчкочи до комшията за домашна ракийца,а пък ако свърши мезенцето ,ще отида до кочинката да хвана още някой малко шопарче за опашката .Че като няма мезенце и ракията не върви.Хайде наздраве от здраве да не се отървем.
          Ти убуу ш'го фанеш хайванчето,ама да ти е бързичко на трапезата с F-16 ли ще го готвиш?
          Я кажи оправихте ли с комшията...центровката и тока?
          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Ти убуу ш'го фанеш хайванчето,ама да ти е бързичко на трапезата с F-16 ли ще го готвиш?
            Я кажи оправихте ли с комшията...центровката и тока?
            Наздраве!
            Оф ко да ти кажа качихме го по байра от едни комшии до нас на ход ,работеше без проблем,обаче като реших да отида да нахраня кучето пак цък,акумулатора е проблема ,комшията каза че може и да губи ток някъде ,ама според мен това е .Утре ще взема друг акумулатор и ще видим,досега да бяхме разбрали от къде е проблема,ама мъжо ми го няма.Че шопарчо ще го пекна бързо ,първо с горелката ще му направя една епилациика за да няма косми ,че като го хапваме да не заседне някой косъм между зъбите,и после в загрята фурничка ,хайде на топло.
            Хайде наздраве да не истини мезето.

Коментар

Оф ко да ти кажа качихме го по байра от едни комшии до нас на ход ,работеше без проблем,обаче като реших да отида да нахраня кучето пак цък,акумулатора е проблема ,комшията каза че може и да губи ток някъде ,ама според мен това е .Утре ще взема друг акумулатор и ще видим,досега да бяхме разбрали от къде е проблема,ама мъжо ми го няма.Че шопарчо ще го пекна бързо ,първо с горелката ще му направя една епилациика за да няма косми ,че като го хапваме да не заседне някой косъм между зъбите,и после в загрята фурничка ,хайде на топло.
              Жокер,даже два-отечка по стенбай веригата/когато жипката си спи пред вас/ и четки на динамото.Някой път кахъра се излигавя да е двоен и не знаеш от къде да почнеш оправията.
              Писах ти,ако нещо те съмнява и не знаеш кое-как,звънни ми.Като цяло преценката си е твоя.Помощ не съм отказал,както и натрапвал.
              Наздраве!

Коментар

.Че шопарчо ще го пекна бързо ,първо с горелката ще му направя една епилациика за да няма косми ,че като го хапваме да не заседне някой косъм между зъбите,и после в загрята фурничка ,хайде на топло.
                Това звучи добре.
                Наздраве
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Днес пия за по-добрата част от човечеството-дамите в нашата кръчма!Наздраве,мили дами!Благодарим за това че ви има!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Жокер,даже два-отечка по стенбай веригата/когато жипката си спи пред вас/ и четки на динамото.Някой път кахъра се излигавя да е двоен и не знаеш от къде да почнеш оправията.
                    Писах ти,ако нещо те съмнява и не знаеш кое-как,звънни ми.Като цяло преценката си е твоя.Помощ не съм отказал,както и натрапвал.
                    Наздраве!
                    Не искам да се натрапвам,утре ако няма промяна ,след като сменя акумулатора ,ще ти звънна да кажеш и ти ко мислиш,или ще ти пиша лс .Хайде наздраве че и второто шопарче е на път да се опече .

Коментар

Ей до сега не посмях да пиша ,само мъже в кръчмето ама ,вече и аз съм тук ,намерили сте сервиьорка,а от мен едно мезенце за ракййката,аз съм на биричка айде наздраве че няма време .
                      Прикачени иконки

Привет!
                      Краси и аз тъй ги обичам прасенцата...с лимонче в устата и краставичка отзаде...
                      Наздраве на всички от мен...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Днес пия за по-добрата част от човечеството-дамите в нашата кръчма!Наздраве,мили дами!Бладодарим за това че ви има!
                        Наздраве ,нали трябва да има кой да сложи масатавземи си бодни малко мръвка ,че ако не мезиш бързо ще те удари ракийката ,мезето е на предната страницаа другото в фурната се пече.

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                          Прикачени иконки

Привет!
                          Краси и аз тъй ги обичам прасенцата...с лимонче в устата и краставичка отзаде...
                          То на тази мръвка май само кокалите останаха ,за кучето,ама не се тревожи то другото е фурната.
                          Хайде и на теб наздраве..........

Коментар

Прикачени иконки

Привет!
                            Ей,Хънтър,прасето требе да е от тебе!!!Лимонче ще купим!А ко ше му сложим отзаде...нема никакво значение!Важното е да го полеем!Наздраве за ловците!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве и от мен!
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Прикачени иконки

Привет!
                                Леле колко бира мога да погълна с това
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X