Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    И това е вариант. Ще се обмисля. Ама първо да я кръстосам с прасе
    Чи ко тъ бъркъ да ходиш с фешън свинки по кръчмите...То с двукраки манекенки секи гу можи.Ама с четирикраки-избитата риба си е твоя,харчи и купувай бирцок!
    Сърбай от твоето,аз таквиз ги дъвча сигинка!
    Наздраве!

Коментар

Абе аз днес цял ден се трепя да обучавам една сервитьорка, че само такъв персонал си немаме у кръчмето.
      Чак сега сядам да ударя едно ....
      Наздраве тайфа, че ..... имам да ви догонвам ...
      Ъъъъ мале .. за малко да забравя да Ви покажа до къде я докарахме с уроците ......

Добре ли поднася пиенето ....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Абе аз днес цял ден се трепя да обучавам една сервитьорка, че само такъв персонал си немаме у кръчмето.
        Ъъъъ мале .. за малко да забравя да Ви покажа до къде я докарахме с уроците ......

Алеле,майко-що не мъ кръсти чаша,или ЧАШ-ама с турбонагъ/пфф,пак ошибка/,турбонадув имах предвид.
        Бе не съм лаком,само столчето на чашлето да ми беше орисията...
        Ми с новата служителка,освен Наздравииправи-друго ко?!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение

Абе, ако си се поисморил от уроците, да те сменя малко. Тъкмо ще можеш да пиинеш повече
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И специална наздравица за Макса и Зорка:Етвас зум зауфен

А и за всички останали.Как се употребява-капачката на Йегермайстера(0.35мл) се слага на носа.Участниците се чукат с шишенцето,след което го изпиват на екс.Полива се обилно с бира после.

П.П.:Немците верно са свине на тема пиене...Следва,,биермашине'',ако намеря снимките де...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе, ако си се поисморил от уроците, да те сменя малко. Тъкмо ще можеш да пиинеш повече
              Чашата пречи,бе-кьорав ли си?Иначе обучението фира и "девойчето" отприда на борсата...После тряба да я прибереш у вас да не мре от глад.
              ...после кът съ почне на мястото на чашлето компа,печката,бойлера,кухнята,ти ...белъ,я сърбай биричка-туй много "ич роуд",щъ земе за лебедка/хайджак и обяснявай после,че нямаш лагери за топене...

Коментар

Ти, къде бягаш от бирата към други питиета?
                Нали знаеш, за всекиго - по нещо.
                Хайде, за бираджиите специално "петъчно" предложение (който разбира английски език, ще прочете етикета ):

ПП. "Петък на безплатната бира" е най-свободния превод на етикетчето.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Хайде, за бираджиите специално "петъчно" предложение (който разбира английски език, ще прочете етикета ):

Еври дей-холидей,викам аз по случая.Наздраве,Ники!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Доуни алко'олици! Вий тук на стриптиз гозтилница го обърнахте!

П.П.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      И специална наздравица за Макса и Зорка:Етвас зум зауфен

А и за всички останали.Как се употребява-капачката на Йегермайстера(0.35мл) се слага на носа.Участниците се чукат с шишенцето,след което го изпиват на екс.Полива се обилно с бира после.

П.П.:Немците верно са свине на тема пиене...Следва,,биермашине'',ако намеря снимките де...
                      Данке зеер,мейн фройнд-их бин троцдиим глюклих.
                      Свине,ама от нашите-плешчица от 30 килограмово прасенце с убийствен сос и една кофа немски наливни бири почти на върха на планината "Хеб" и сервитьорка ,дето сервира всичко-свиня да съм/може и да съм,кът не съ дърпах многУ/...
                      Зеер шлехт ин Дойчланд-рихтих,их вайс...
                      Цум Вол,хер Марто-ПРОСТ!

Коментар

Еври дей-холидей,викам аз по случая.Наздраве,Ники!
                        Аз пък бих казъл "Vseki den Petak"
                        Ники на жена и бира не отказвам Особено на второто
                        НАЗДРАВЕ
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение

Абе,Ники,тва малко мяза на джудистка или травестит-пусни нещо агнешко,че тва като му гледам мъжествените ръце-маникюра не ми спира ПРТСНенията...
                          Петъчната бирка даже ни щъ да посягам да я гепнЪ...

Коментар

А спрете се де!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Абе,Ники,тва малко мяза на джудистка или травестит-пусни нещо агнешко,че тва като му гледам мъжествените ръце-маникюра не ми спира ПРТСНенията...
                              Петъчната бирка даже ни щъ да посягам да я гепнЪ...
                              Що бре Максе,ко и е на каката?.Те ръцете знаиш от ко загрубяват...-от тва коет' държат.На т'слата дръжката...и други ралти,дет сами по себе си са си един вид дръжки....Тва бая дръжки е държало,ши знаиш...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Що бре Максе,ко и е на каката?.Те ръцете знаиш от ко загрубяват...-от тва коет' държат.На т'слата дръжката...и други ралти,дет сами по себе си са си един вид дръжки....Тва бая дръжки е държало,ши знаиш...
                                A бе бая жилести ми изглеждат, мне , не си падам по такива аз... Друго си е да го пипат малки нежни ръчички, то ако става дума за такива груби си ги имам и аз/без маникюра естествено/...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X