Ехеее, как съм пропуснала толкова много почерпки по хубави поводи!
Наздраве за всички рожденици, па макар и по-късно!
Бъдете живи, здрави, много късмет, успехи, топлина в семейството и любов ви желая!
Наздраве!
Поради налегнала ме скука и липса на каквито и да било ангажименти в този неделен ден, то мисля да започвам празнуването на светлия празник: "Трифон Зарезан". Мисля, че не е грях да се започне ден по-рано.
А, наздраве с ракийка, кисело зелце и печени наденички..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Те това кризата по лошо нема трябваше да отслабвам десетина кила а то като няма работа само ядене и пиене и май съм качил още десетНаздраве ега мине по скоро
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Аз сега идвам.
Преди 2 часа се върнах от Старозагорската среща, и съм разкован от път. Че най-напред ходих до Първомай да си идя роднините, и после обратно, та ми се събраха над 300 км в джипка с раздрънкано окачване...
А ето и една малко куриозна снимка от пътуването:
Три коли чакат да мине каруцата по моста над Марица
Почти през целия ден имаше мъгла, а като се стъмни(бях около Сунгурларе) стана ад. В толкова гъста мъгла не съм карал отдавна. Чак като слязохме от прохода-северно от планината, мъглата се изчисти, и карах 30 км по-нормално.
Та сега си пийвам винце, и ви казвам Наздраве!
Коментар