Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Наздраве 10кила дамаджана преполових ама има още за печене та съм спокоен
    В джаза си ти-аз градски тъпунгер-всичко от търговската мрежа ,барем една селянка не завъдих дОма с прасета,крави,кокошки,агнета,люцерна,магданоз,синигери,тюлени,колибри,русалки,самодиви и прочее покъщнина.
    Гламур.
    НАЗДРАВЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Е-е-й, посъбрахме се най-после. Много сте лабави, бре. Аз от 23ч. до сутринта съм свирил на такива,като от аватаро ми, па нищо ми нема.
      Нема ми якето,нема ми маратонките,нема ми акъло.А пък днеска с таа пушек машина на детското парти направо избих рибата. А, наздраве по случая.. Старио, тебе требе да те водим да забавляваш майките,че нема кой. Ше помагаш,брат.Нема начин.
      Благодаря за отзивчивостта,господин дискоПАТИОводещ...
      Другарчета,на мама земляк-гнетени чушки с ... конфети

Коментар

Ъ?! То много пусто тук бре!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Благодаря за отзивчивостта,господин дискоПАТИОводещ...
          Другарчета,на мама земляк-гнетени чушки с ... конфети
          Наздраве. Гнетени чушки с балони и други екстри.
          Максссссе, не се заяждай с мене, че ще ти дойда на гости. Направо не ми се мисли колко ше те увътрим с мезетата. За пиенето да не говориме..
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Наздраве. Гнетени чушки с балони и други екстри.
            Максссссе, не се заяждай с мене, че ще ти дойда на гости. Направо не ми се мисли колко ше те увътрим с мезетата. За пиенето да не говориме..
            Ами Ела,бе!Правя софрата,почваме да мрем от еденье и пиенье и пускаме камерата на лаплапа да ни гледат простотиите алайв у форумо...
            Наздраве!

Коментар

В джаза си ти-аз градски тъпунгер-всичко от търговската мрежа ,барем една селянка не завъдих дОма с прасета,крави,кокошки,агнета,люцерна,магданоз,синигери,тюлени,колибри,русалки,самодиви и прочее покъщнина.
              Гламур.
              НАЗДРАВЕ!
              Едно време къде гледа и за къде бързаАз пък кво видех в Добруджата още го мечтаем
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Е-е-й, посъбрахме се най-после. Много сте лабави, бре. Аз от 23ч. до сутринта съм свирил на такива,като от аватаро ми, па нищо ми нема.
                Нема ми якето,нема ми маратонките,нема ми акъло.А пък днеска с таа пушек машина на детското парти направо избих рибата. А, наздраве по случая.. Старио, тебе требе да те водим да забавляваш майките,че нема кой. Ше помагаш,брат.Нема начин.
                Мерси брат за доверието ма требе да минем на репена диета целог ден че да не се изложиме отговорност е тва не е шала работа
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Едно време къде гледа и за къде бързаАз пък кво видех в Добруджата още го мечтаем
                  Ъхъ,верно не се договеждаш какво съм гледал и за къде съм бързал...,щот нали напреко и 24 карата...
                  Ама сега прасета йок-бройлери,легхорн-и,зелени салати и самодиви тоже.
                  Прати по скайпа малко домашнярка-щ'ти връщам купешка водка...
                  Наздраве!

Коментар

Абе, явно скоро ше се напиеме заедно, та а, наздраве.. М/у другото дипломата ми от средното още е в института в Руси, та имам повод да ида до там
                    Последно редактирано от trajal; 09-03-09, 22:20.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

Ъхъ,верно не се договеждаш какво съм гледал и за къде съм бързал...,щот нали напреко и 24 карата...
                      Ама сега прасета йок-бройлери,легхорн-и,зелени салати и самодиви тоже.
                      Прати по скайпа малко домашнярка-щ'ти връщам купешка водка...
                      Наздраве!
                      Водка само Левша не знам дали е знаеш като пътувах из Русия едно време беше най квалитетната Ама и от тая в бирени шишета къде се синее вътреизпих бая па не умрехТа и българската ше преживееме особено с доматен сок и поръсена с сол и черен пиперабе кво е тва
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Кво ми се фукате с тая Русия, бре. Аз съм се редил 4 часа на опашка на Червения площад, за да видя др. Ленин. А, наздраве.
                        0887770735

Коментар

Водка само Левша не знам дали е знаеш като пътувах из Русия едно време беше най квалитетната Ама и от тая в бирени шишета къде се синее вътреизпих бая па не умрехТа и българската ше преживееме особено с доматен сок и поръсена с сол и черен пиперабе кво е тва
                          Остава да кажеш,че си пил картофен самогон с краставичен лосион против младежки пъпки/като мен в още Ленинград/ и ще те призная за тотално препънат в чутурата/кът меня/.
                          Тогава мелех "Сибирская"-синия етикет,дето става за разтривки на тежко болни.
                          ...Всичко беше на купони,с една бала долари в джоба се редях заедно с дежурните пияндета на гърба на супера да чакам черноборсаджиите-в хотела дето спях не пускаха рускини,та в студентските общежития...
                          Наздраве,наборче!

Коментар

Кво ми се фукате с тая Русия, бре. Аз съм се редил 4 часа на опашка на Червения площад, за да видя др. Ленин. А, наздраве.
                            И аз.После да им е@а екскурзоводската практика било хубаво наблизо до препарирания другар да се пийне квас...Хараби,ама август и една тъмнозелена водоноска го харчеше на четири преки от мумясалия.Аз фъшкия четвърти клас,жаден като искърско говедо отпредох 4/по 0.5литра/ промоции от тати.Като ме гепи симфонията-ужас,едвам полунаср@н набарах някаква кооперацийка с една зазка пред нея...
                            Сигурно още е там с нулев пробег-като си няма 4x4...

Коментар

Добра вечер (или добро утро, вече) на всички.
                              Наздраве, приятели.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Добра вечер (или добро утро, вече) на всички.
                                Наздраве, приятели.
                                За мен е добро утро. Уж легнах следобед да подремна малко, а се събудих чак сега. Явно и тая нощ няма да се спи. А щом няма да се спи какво ще се прави? - ще се пие...
                                Наздраве на всички!
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X