Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Наздраве Maxxx!!!!
    Наздраве,амЪ понеже сме на адреса-не каза какъв е саладжоса...
    Ичкията маркова/по много читав повод/,кАжи сега разредитела с лъжица или с вилица...
    Ако привърши по някое време,ш'тъ светна аз какви ги джуркам в момента-котьооооооооо...

Коментар

Мерси,мерси много ми е кеф човек.Ще си удисам на душичката с кеф.Особенно пък и като чувам толкова добри думи,направо нямам думи.
      Има за какво да се гордееш!Та ти върна вярата в доброто на стотици хора.Върнал си усмивката на детското лице!Това е безценно!Наздраве!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Наздраве,амЪ понеже сме на адреса-не каза какъв е саладжоса...
        Ичкията маркова/по много читав повод/,кАжи сега разредитела с лъжица или с вилица...
        Ако привърши по някое време,ш'тъ светна аз какви ги джуркам в момента-котьооооооооо...
        А всичко е менте-домати,краставици и луканчица.

Коментар

А всичко е менте-домати,краставици и луканчица.
          След готината постъпка заслужаваш само луканката. Зеленчуците остави за друг път. Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            След готината постъпка заслужаваш само луканката.
            Еми ти да не мислиш че тя не е менте?

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              След готината постъпка заслужаваш само луканката. Зеленчуците остави за друг път. Наздраве.
              ...еле доматите-PVC улук по-бива за конЦумация.
              Карай на луканчица,премешай я с пилешко сварено и обезкостено, затрупай отгоре със задушен пресен лук и гъбки,разджуркай.
              После настържи малце кашкавал отгоре и го грилосай във фурната 2 минутки.
              ...и да свърши ичкийката,ще си готов за подвизи с всякакви алтернативни горива...
              Наздраве!

Коментар

Май всичко ми хареса,менте-менте ама като няма друго.

Коментар

ДОбра вечер и от мен Другарчета и наздраве имам малък повод да почерпя и макар и виртуално искам да знаете че е от сърце

Коментар

Май всичко ми хареса,менте-менте ама като няма друго.
                    Това, и да го види нема да го повярвам. Габровец да върне намерен телефон Quo Vadis Габрово
                    Наздраве и евала ( за ракииката де)
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                      ДОбра вечер и от мен Другарчета и наздраве имам малък повод да почерпя и макар и виртуално искам да знаете че е от сърце
                      Че като е виртуално,требе ли малкия повод да пастри малко пукница,щото тук-таме трафика сакъ...
                      Наздраве!
                      ...поркай си колко ти душа сака/и носи,евентуално/...

Коментар

Аз днес си изкарах едно шишенце домашна ракиика:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54731 ходих за салата ,и да ви кажа чесно сядам да се почерпя.
                        Хаиде "Наздраве".
                        Защо не се учудвам че си постъпил така ?Защото така постъпват нормалните хора.Ние които сме малцинство в тая държава.Евала Джарта
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Че като е виртуално,требе ли малкия повод да пастри малко пукница,щото тук-таме трафика сакъ...
                          Наздраве!
                          ...поркай си колко ти душа сака/и носи,евентуално/...
                          Абе язека не пием ма като люсна еднЪ така ми ся отваря гърловината къТ на Терано резервара на 6000 оборотя Ай здрави да сте ми

Коментар

Добра вечер! Леле , кво ми дойде до главата ! Велики пости.
                            Пия си аз онзи ден поредната ракийка и се усъвършенствам в темата „Как се праи убава ракия”. До момента до който в подраздел „ Пиенье” чета : И не забравяйте , че по време на Великденски пости требе пълно въздържание - и за тялото и за душата ! Ни пиенье , ни е*анье ! Иначе ...да ви изветрее ракията , дано !
                            Въх ! Смел човек съм , ама от последната анатема тръпки ме побиха . Викам на жената : Жено , да знайш че съм пости ! ...Седаме на обяд , питам кво има , жената : Сърмички в лозови шумки. С каймай ли ? Ква кайма бе , нали постиш ! С ориз ! ...Криво-лево , преглътнах .
                            Следобед по едно време ми звъни една блудна руса душица и ми вика : Аууу , да знайш кво ми се ще сегаааа , ше наминеш ли покрай мен ? Викам твърдо : НЕ ! Тя мълча , мълча , па пита : Кво ти стаа бе ?! Или не ти стаа , а ? „Мен ли не ми стаа ?! , мисля си , ама нали пост за душата .... Мъка!
                            Сядаме вечерта да хапнем , жената вика : пълнени чушки има . С каймица ли ? , питам плахо ... С боб бе ! Пости са сега ... На всичко отгоре извадила една туршийка с печени камби и морковчета , и с карфиол ...Абе пет ракии /както беше ника на един пич тук / да удариш ! Ама нъц ! Пости ... По едно време викам : Чекай да надникна в кръчмето поне , да вида некои пукници дали и те съчувстват на постите... Влизам , а то : Ниви , Максове , Хънтери , Траялчета , Гадчета ...и т.н.... Секи си маа пиеньето ! Ники Бочев носи кантите с бира , сервитьорките и те си там... За Старците да не говорим...Абе музовири ! Никой не пости !
                            Брех , мааму стара ! Викам си : То така и така ше се ври в казана , ама поне кат знам кви интересни образи ше има в Пъклото ...Абе ше има купон !
                            Днес звъннах на блудната душа , викам : Мина ли ти огъня ? Не е ! ....След гасенето на пожара : Хоп ! При един познат месар ... Сега съм на препечени вратни пържоли , с 50 градусова преварка от чисто грозде ... Абе нема да ме бъде с постите ... Наздраве !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Препек с черни репи и моркови Машаллах.Чуствам се по млад с двайсе години и по луд с десетНаздраве на всички
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Добра вечер! Леле , кво ми дойде до главата ! Велики пости.
                                Пия си аз онзи ден поредната ракийка и се усъвършенствам в темата „Как се праи убава ракия”. До момента до който в подраздел „ Пиенье” чета : И не забравяйте , че по време на Великденски пости требе пълно въздържание - и за тялото и за душата ! Ни пиенье , ни е*анье ! Иначе ...да ви изветрее ракията , дано !
                                Въх ! Смел човек съм , ама от последната анатема тръпки ме побиха . Викам на жената : Жено , да знайш че съм пости ! ...Седаме на обяд , питам кво има , жената : Сърмички в лозови шумки. С каймай ли ? Ква кайма бе , нали постиш ! С ориз ! ...Криво-лево , преглътнах .
                                Следобед по едно време ми звъни една блудна руса душица и ми вика : Аууу , да знайш кво ми се ще сегаааа , ше наминеш ли покрай мен ? Викам твърдо : НЕ ! Тя мълча , мълча , па пита : Кво ти стаа бе ?! Или не ти стаа , а ? „Мен ли не ми стаа ?! , мисля си , ама нали пост за душата .... Мъка!
                                Сядаме вечерта да хапнем , жената вика : пълнени чушки има . С каймица ли ? , питам плахо ... С боб бе ! Пости са сега ... На всичко отгоре извадила една туршийка с печени камби и морковчета , и с карфиол ...Абе пет ракии /както беше ника на един пич тук / да удариш ! Ама нъц ! Пости ... По едно време викам : Чекай да надникна в кръчмето поне , да вида некои пукници дали и те съчувстват на постите... Влизам , а то : Ниви , Максове , Хънтери , Траялчета , Гадчета ...и т.н.... Секи си маа пиеньето ! Ники Бочев носи кантите с бира , сервитьорките и те си там... За Старците да не говорим...Абе музовири ! Никой не пости !
                                Брех , мааму стара ! Викам си : То така и така ше се ври в казана , ама поне кат знам кви интересни образи ше има в Пъклото ...Абе ше има купон !
                                Днес звъннах на блудната душа , викам : Мина ли ти огъня ? Не е ! ....След гасенето на пожара : Хоп ! При един познат месар ... Сега съм на препечени вратни пържоли , с 50 градусова преварка от чисто грозде ... Абе нема да ме бъде с постите ... Наздраве !
                                Мойта преварка е 55градуса яж и пий колко можешАз съм кръстен христиенин ама да ги е.....а и постите баш кога ми се яде и пие демек постояннода страдам неке бидепа като умрем и кючек на гробо се е тва
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X