Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
    Пак моят ред ли дойде аз да отварям кръчмето!Еми като гледам няма опашка от чакащи на вънка,айде наздраве и лека
    Наздраве и от мен,а къде е кръчмето

Коментар

А наздраве и от мен.Днес получих дрегерче за подарък,та си го пробвам....До 0.8 качвам,повече не мога...Ама опитите продължават!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
        Ами, ти си точно в него, бре Гена.
        Ха, наздраве, тогава.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Чакайте и аз да поседна У кръчмето....
          Айде наздраве!
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Нещо, много трудно се приобщават нови. К'во? Слаба реклама, слаба ракия или недостатъчна?
            Но и на постоянните НАЗДРАВЕ!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Нещо, много трудно се приобщават нови. К'во? Слаба реклама, слаба ракия или недостатъчна?
              Но и на постоянните НАЗДРАВЕ!
              НИверна н'формация,биля партенка...
              Постоянство,пиянство и махмурлук е шперца...
              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                НИверна н'формация,биля партенка...
                Постоянство,пиянство и махмурлук е шперца...
                Наздраве!
                Zum Wohl Maxxx,Prost!!!Du hast wie immer Recht!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Zum Wohl Maxxx,Prost!!!Du hast wie immer Recht!
                  Ja,mein lieber parteigenosse-immer.../fileicht/whie alles in unsere leben!Ich bin keine Got,aber...
                  Prost,her Marto!
                  Д'ева смотания рутер,до сега му се молих да сработи-тва Китай и неутрон ако мога да ги сеша...
                  Взех да не поглеждам в писоара като имам зор,щот не знам какво ще прочета на писания-в северната част на китайската стена ли е сделан или в южната...
                  Само дървета се пазаруват тук-цената се уверих,че не е фактор.Това тъпо менте е второто-се тая,3-5 месеца.Парите уж бяха двойни,амЪ...
                  Последно редактирано от maxxx; 05-03-09, 01:12.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                    А Добър ден в " Бар Наздраве",- ами "кръчмето" е тука,градски,дето си седнал и си си поръчал нещо за пиене. е не кафе за всеки случай,де! Нещо което мъжете най обичат когато седнат и кажат на сервитьорката... дай... с цаца /определено/. Приятен ден

Коментар

Наздраве на всички,ама пак ви няма,уууужас,па кръчмето е фанало едни паяжини ,да изчистя

Коментар

Аз днес си изкарах едно шишенце домашна ракиика:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54731 ходих за салата ,и да ви кажа чесно сядам да се почерпя.
                        Хаиде "Наздраве".

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Аз днес си изкарах едно шишенце домашна ракиика:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54731 ходих за салата ,и да ви кажа чесно сядам да се почерпя.
                          Хаиде "Наздраве".
                          Пия с кеф за твое здраве.Гордея се че ,,седим'' на една маса.Бъди здрав!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Пия с кеф за твое здраве.Гордея се че ,,седим'' на една маса.Бъди здрав!
                            Мерси,мерси много ми е кеф човек.Ще си удисам на душичката с кеф.Особенно пък и като чувам толкова добри думи,направо нямам думи.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Хаиде "Наздраве".
                              Стана ми готино,като прочетох темата ти...стопли ме някакси мисълта,че не са се свършили почтенните люде.
                              Наздраве,гаранция ще ти услади ичкийката-и има за какво.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Стана ми готино,като прочетох темата ти...стопли ме някакси мисълта,че не са се свършили почтенните люде.
                                Наздраве,гаранция ще ти услади ичкийката-и има за какво.
                                Наздраве Maxxx!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X