Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
    Да наближава, какво ще го правим тоя празник а.
    Наздраве
    Ами......... ще си го полеем,ние с мъжлето сме на кръчме,има едно изискано в Русе,Дунав-там си ходиме, айде приятно пиене и умерено

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
      Да наближава, какво ще го правим тоя празник а.
      Наздраве

ше поркате , кво а наздраве
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        бре аз се чуда кои тропа из кръчмата а добъра вечар и да си избера хубаво местенце , маи и аз ще съм на вино тоя вечер , а наздраве
        Ех,поне да съм 150кила,как яко ще тропам из кръчмето, ама не НАЗДРАВЕ,братушки

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Ми, наздраве, щом казвате. Аз съм на водчица с кисело зелце и пържени картофки.
          Аз пък съм на водчици с попържни в собствен сос.Снощи викам на моите:имаме някакво телешко във фризера,дайте да си направим телешко с червени домати-ей тъй,за разнообразие.
          Днес сюрпрайз-еб@х му п...а ма...на и бизон,дето баба му мръсна е била астралопитек-два часа и половина с водка/се едно дивеч боря/ в тенджера под налягане на газова печка.
          Сега праскам една водка и две салати от тия дет ги писАх горе- киликанзера дет са ми го продали гаранция е мъкнал командировъчните на Аспарух.Баси...търговците,м.................................................
          А наздраве,че да не почна без да искам да пиша това,дето сега кънти из кухнята...

Коментар

ше поркате , кво а наздраве
            НАЗДРАВЕ,ей,нещо май стана студено, НАЗдраве

Коментар

пия вино , ма ако знаете как ми си пие бира със пържена риба бас потекаха ми лигите , ма за тая работа ше търся Макса и Тишо имате ли рибааааа,, бре
              Що не дойде,бе...Имам от миналата година филе от распер и парчалаци от един 8 килограмов шаран у фризерО.Ама не-гости имал...
              Ай наздраве,че ме е уапал трифазния-па ти наливаш масло и други ГСМ...

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                НАЗДРАВЕ,ей,нещо май стана студено, НАЗдраве
                ше ви станя я , като сте жоляви що ми не стане студено на мене а наздраве
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

за сега чао

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Аз пък съм на водчици с попържни в собствен сос.Снощи викам на моите:имаме някакво телешко във фризера,дайте да си направим телешко с червени домати-ей тъй,за разнообразие.
                    Днес сюрпрайз-еб@х му п...а ма...на и бизон,дето баба му мръсна е била астралопитек-два часа и половина с водка/се едно дивеч боря/ в тенджера под налягане на газова печка.
                    Сега праскам една водка и две салати от тия дет ги писАх горе- киликанзера дет са ми го продали гаранция е мъкнал командировъчните на Аспарух.Баси...търговците,м.................................................
                    А наздраве,че да не почна без да искам да пиша това,дето сега кънти из кухнята...
                    Ама поне ядеш нещо екзотично. Замразена пържола от динозавър би трябвало да струва хиляди еврО..
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Нати, моето винце свърши

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Ама поне ядеш нещо екзотично. Замразена пържола от динозавър би трябвало да струва хиляди еврО..
                        Отчитайки и пропан-бутана тури още хиляда.Това в къщи,смятай ако бях на реставрант-ножа и вилицата щяха да ги менкат с кукри и надцевка,щот там по-алангле р'иш...

Коментар

ше ви станя я , като сте жоляви що ми не стане студено на мене а наздраве
                          Че като те гледам си як- ясно,че не ти е студено,ех,че не удари 2метра сняг

Коментар

ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                              ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ
                              каде побягна бре , туку що доиде мои ред да черпя ти избяга

Коментар

каде побягна бре , туку що доиде мои ред да черпя ти избяга
                                Дека сте,бре,къв повод за черпене

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X