Официално/чети нелегално/ сме канени на 7-дневен риболов с н@сиране на "Огоста".От нас въдиците,от Юли къща,барбекю&сие.Къфто добик фанем-тва ядем.Иначе само пукница...
Наздраве!
Аз взимам цялата артилерия-нема да умрем от глад.От жажда никкъф проблем...
Пак,Наздраве!
Привет!
Приятели длъжен съм да си призная, че от лекарството има ефект...носа ми се отпуши...и мий ено фубу...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Владо,у гредата си.
Ряпата винаги се ползУва двуяко.Ти баталясал даваш задна,тя като твой човек дава газ отзад и пак си във входно/пълнещо положение...
Както и да практикуваш-гледай булката да е хремава,поне да се пледира непредумишлено...
Наздраве!
п.п.-най-много една репичка/@ка на ден-питай Стария как зарови едни мераклийски гащи на синура...
Наздраве!
Мани тия репи че ше се задъхамТая вечер на кисело зеленце с препек и после хъъъъъррррррАз да не съм Горнобанскио бикимам нужда от почивка
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Дрън-дрън,Зорница ми каза,че сте се чули по конкретния повод.Ако и да не е така си говорим за края на март,началото на април/преди забраната/.Пък може и след нея-риба да има...
Пък баш Юли...,тц-като му напълним една фрегата сом...,може да почерпи...
Наздраве!
Дрън-дрън,Зорница ми каза,че сте се чули по конкретния повод.Ако и да не е така си говорим за края на март,началото на април/преди забраната/.Пък може и след нея-риба да има...
Пък баш Юли...,тц-като му напълним една фрегата сом...,може да почерпи...
Наздраве!
Ммм, нещо нямам спомен... Както и да е де. Мен не ме смятайте, сори.
Мани тия репи че ше се задъхамТая вечер на кисело зеленце с препек и после хъъъъъррррррАз да не съм Горнобанскио бикимам нужда от почивка
Говорих аз снощи,амЪ...
...и не фиткай зелето за грижа у стомашнио тракт...
...бика,наборче,го дава преднишката...
...ама ти шепнах,че си връзкар-ти не...
...ама за да пишеш след цианидоалхимичните проби,явно си много гъст с Божията майка/или отрочето И/...
Наздраве!
Привет!
Ей...лошави ора сте ей...
Няма ли кой да каже наздраве...
Аз тука съм болен правя си някакви народни илачи пък вий да ма устайти сам да си пия греянката...
Да ви кажа аз тогава...
Ха наздраве чета...от здраве да не се отървем...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Ц,чеки да я снимам девствена/преди фурната и кашкавала да е легнал отгоре И/...
Бря.......таа, дето е правила тая чудесия веднъга я зимам за булка, ако па еле за снаха....тва е произведение на искуството бре...неска 4 мерки че имах госке, то личи де ...хлъц ...Наздраве !
Карам го по-кротко,че до вчера бях на антибиотици,заради тоя трипер,пардон бронхит.А в Мобилето има такъв Урал за 2000еврО,ма много скъпо ми се вижда. Наздраве.
Две иляди цирея на гъз@ да му излезнат...
Илядо и то лева струва с докименти... без тях - 300-500 лева преди кризата.
Аз имам един пазарен, ама е солов.... Няма де да тургам тачанката...
Друго си е с кардан към коша....
Зжоре, тая пица още ли я готвиш, че те отнемА??
Наздраве, да н' спамим темата.
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
То само тв да е.....утре пак ша идват. Едни майстори съм цанил, та ми слагат изолации из дома, ма много пият, брате...те май повече пият, отколкото работят, па и язе с тех, та.......Наздраве. Като гледам, до края на месеца ша стане, хубу, че е кратък, февруари...ако ми свърши пиеньето, помощ ша требе, та на кого да обаждам ? bahmaamu.com
То само тв да е.....утре пак ша идват. Едни майстори съм цанил, та ми слагат изолации из дома, ма много пият, брате...те май повече пият, отколкото работят, па и язе с тех, та.......Наздраве. Като гледам, до края на месеца ша стане, хубу, че е кратък, февруари...ако ми свърши пиеньето, помощ ша требе, та на кого да обаждам ? bahmaamu.com
Коментар