Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве и от мен!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Наздраве, банда.
      Вижте какво ново средство за "гасене" открих:

Хи хи, на племенника подариха таквоз...ма не гаси а пали пожари
      Само дето неговата бутилка беше метална и съдържаше...водка!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Официално/чети нелегално/ сме канени на 7-дневен риболов с н@сиране на "Огоста".От нас въдиците,от Юли къща,барбекю&сие.Къфто добик фанем-тва ядем.Иначе само пукница...
        Наздраве!
        Аз взимам цялата артилерия-нема да умрем от глад.От жажда никкъф проблем...
        Пак,Наздраве!
        Никой не ме е канил. Наслука тогава.

Коментар

Привет!
          Приятели длъжен съм да си призная, че от лекарството има ефект...носа ми се отпуши...и мий ено фубу...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Владо,у гредата си.
            Ряпата винаги се ползУва двуяко.Ти баталясал даваш задна,тя като твой човек дава газ отзад и пак си във входно/пълнещо положение...
            Както и да практикуваш-гледай булката да е хремава,поне да се пледира непредумишлено...
            Наздраве!
            п.п.-най-много една репичка/@ка на ден-питай Стария как зарови едни мераклийски гащи на синура...
            Наздраве!
            Мани тия репи че ше се задъхамТая вечер на кисело зеленце с препек и после хъъъъъррррррАз да не съм Горнобанскио бикимам нужда от почивка
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Дрън-дрън,Зорница ми каза,че сте се чули по конкретния повод.Ако и да не е така си говорим за края на март,началото на април/преди забраната/.Пък може и след нея-риба да има...
              Пък баш Юли...,тц-като му напълним една фрегата сом...,може да почерпи...
              Наздраве!

Коментар

Дрън-дрън,Зорница ми каза,че сте се чули по конкретния повод.Ако и да не е така си говорим за края на март,началото на април/преди забраната/.Пък може и след нея-риба да има...
                Пък баш Юли...,тц-като му напълним една фрегата сом...,може да почерпи...
                Наздраве!
                Ммм, нещо нямам спомен... Както и да е де. Мен не ме смятайте, сори.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Мани тия репи че ше се задъхамТая вечер на кисело зеленце с препек и после хъъъъъррррррАз да не съм Горнобанскио бикимам нужда от почивка
                  Говорих аз снощи,амЪ...
                  ...и не фиткай зелето за грижа у стомашнио тракт...
                  ...бика,наборче,го дава преднишката...
                  ...ама ти шепнах,че си връзкар-ти не...
                  ...ама за да пишеш след цианидоалхимичните проби,явно си много гъст с Божията майка/или отрочето И/...
                  Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

как бре , без теб , там си първи
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Привет!
                      Ей...лошави ора сте ей...
                      Няма ли кой да каже наздраве...
                      Аз тука съм болен правя си някакви народни илачи пък вий да ма устайти сам да си пия греянката...
                      Да ви кажа аз тогава...
                      Ха наздраве чета...от здраве да не се отървем...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Ц,чеки да я снимам девствена/преди фурната и кашкавала да е легнал отгоре И/...
                        Бря.......таа, дето е правила тая чудесия веднъга я зимам за булка, ако па еле за снаха....тва е произведение на искуството бре...неска 4 мерки че имах госке, то личи де ...хлъц ...Наздраве !

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Карам го по-кротко,че до вчера бях на антибиотици,заради тоя трипер,пардон бронхит.А в Мобилето има такъв Урал за 2000еврО,ма много скъпо ми се вижда. Наздраве.
                          Две иляди цирея на гъз@ да му излезнат...
                          Илядо и то лева струва с докименти... без тях - 300-500 лева преди кризата.
                          Аз имам един пазарен, ама е солов.... Няма де да тургам тачанката...
                          Друго си е с кардан към коша....

Зжоре, тая пица още ли я готвиш, че те отнемА??
                          Наздраве, да н' спамим темата.
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            ...неска 4 мерки че имах госке, то личи де ...хлъц ...Наздраве !
                            Пък аз да се чудя, защо беше спряла тази каручка пред вас днес:

Ми тя карала необходимото за сбирката, бре.

Мали-и-и, пък какво са оставили след себе си гостите:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

То само тв да е.....утре пак ша идват. Едни майстори съм цанил, та ми слагат изолации из дома, ма много пият, брате...те май повече пият, отколкото работят, па и язе с тех, та.......Наздраве. Като гледам, до края на месеца ша стане, хубу, че е кратък, февруари...ако ми свърши пиеньето, помощ ша требе, та на кого да обаждам ? bahmaamu.com

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                                То само тв да е.....утре пак ша идват. Едни майстори съм цанил, та ми слагат изолации из дома, ма много пият, брате...те май повече пият, отколкото работят, па и язе с тех, та.......Наздраве. Като гледам, до края на месеца ша стане, хубу, че е кратък, февруари...ако ми свърши пиеньето, помощ ша требе, та на кого да обаждам ? bahmaamu.com
                                Поръчай си по лифта:

Наздраве.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X