Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Аз като излезнах,не ми се прибирашеДобре че бях по фанела

наистина одвън е прекрасно , а наздраве
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Бррррр, ама студ беее!!
      Дорде изровя партина до кръчмата, два деня минали!
      Уфффф, ще пия греяно вино, да ми се стопли душата!
      А наздраве!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Аз пък съм на водка да ми разхлади малко чувствата.А,наздраве.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Абе пичове , кажете как лекувате махмурлука бе мааму стара . То сигурно има тема по въпроса , ама днес цял ден не избистрям погледа , т а не мога и да нацеля търсачката. И света ми е крив - и на работа не отидох , добре че цеха се пуска и без мен . А! И още нещо : ако някой е пробвал "кли-клин избива , да сподели !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Абе пичове , кажете как лекувате махмурлука бе мааму стара . То сигурно има тема по въпроса , ама днес цял ден не избистрям погледа , т а не мога и да нацеля търсачката. И света ми е крив - и на работа не отидох , добре че цеха се пуска и без мен . А! И още нещо : ако някой е пробвал "кли-клин избива , да сподели !
            Само това НЕПробвал съм и на другия ден жив ужас никакъв клин не избива а набива още единМоя метод е седиш и чакаш да ти минеНо ти не се притеснявай нали за това са приятелите аз ше пийна и за тебеДонесоха ми неква ракия от смокини .Чакам салатата и я почвам.И ше пиша как влиза
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Кво е тва махмурлук.
              А,сетих се имал съм по някой път.Рецептата/изпитана/ Е : Изяждаш една кутия шоколадови бонбони.После три пъти секс за около час и половина.След това тайландски масаж и джакузи,пълно с готини муцки.След всичко това може и люта шкембе чорба.
              А,наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Кво е тва махмурлук.
                А,сетих се имал съм по някой път.Рецептата/изпитана/ Е : Изяждаш една кутия шоколадови бонбони.После три пъти секс за около час и половина.След това тайландски масаж и джакузи,пълно с готини муцки.След всичко това може и люта шкембе чорба.
                А,наздраве.
                Абе Траялче , мацките ли са ти взели акъла по дискотеките или си захванал водката по-отрано ?! Къде такива екстри бе братче
                Аз първо ше послушам Стария да не вдявам от същия клин , та ще пробвам да вкарам 50 гр. гроздова с доматен сок . А после ше видим ... Абе наздраве , пък квото стане !
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Той май се опитва да те умори, не да ти помогне

Наздраве компанията!!!

чин-чин
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Абе Траялче , мацките ли са ти взели акъла по дискотеките или си захванал водката по-отрано ?! Къде такива екстри бе братче
                    Аз първо ше послушам Стария да не вдявам от същия клин , та ще пробвам да вкарам 50 гр. гроздова с доматен сок . А после ше видим ... Абе наздраве , пък квото стане !
                    Бира и Шкембе... Това е истината
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве от мен в студената януарска вечер.
                      Ето, има специална тема: Махмурлук. Що е то и има ли почва у нас?
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Абе Траялче става въпрос за наш набор Ква кутия бонбони къв с....с па за капак и джакузитоШе умориш човека.Измисли нещо по скромно примерно да ни викнеш у дискотеката само да си поркаме и да си гледкаме.А кайсиевата влиза като зехтин мале мале и с кисело зеленце красотаоколо 50града и мало више баш каква я обичамАбе леля ми я праща обича си племенника
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Няма как да не "седна" на бара с едно голямо Наздраве! на всички. Къркам си кротко червено винце (вече 30-тина години) и се кефя на снега и студеното време. И не забравяйте, когато таралясника закъса и угасне в снега, добре е да има някоя бутилчица..., че голям бахър е докато дойде трактора.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение

Наздраве компанията!!!

чин-чин
                            Фани,само тва е начина един мъж да умре щастлив..
                            0887770735

Коментар

• Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              А бре,човек,слушай ме кво ти казвам и далече нема да стигнеш..А,Наздраве.

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                              Абе Траялче става въпрос за наш набор Ква кутия бонбони къв с....с па за капак и джакузитоШе умориш човека.Измисли нещо по скромно примерно да ни викнеш у дискотеката само да си поркаме и да си гледкаме.А кайсиевата влиза като зехтин мале мале и с кисело зеленце красотаоколо 50града и мало више баш каква я обичамАбе леля ми я праща обича си племенника
                              И ше ви викнем да знаеш.Обаче там нямате право да отказвате.Ама млада била,ама хубава била,ама посаклива била.Нема отказване.А,Наздраве..
                              Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:10.
                              0887770735

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Бира и Шкембе... Това е истината
                                Аааа Нива , тебе чаках ! Нали снощи от бирата тръгна целата история . Добре си кърках каберне с пържоли , ма Зорка : "Оооо , той Нивата 10 бири изпива ! " Викам : Кво па ше да е туй питие та върви толкоз?! Проверявам хладилника , имало такова -литър и половина бира ... Като я дегостирах - ужас ! Викам си : Нивата па кво се кефи на таа газирана вода ?! Чекай да сгъстиме малко просташки консистенцията - с водка де .... Е те тогава ме удреза като Донски казак !
                                ...а Нивата Гявол - отворил си виното на дядо му и се кефи че влиза мазно .... Еххх , ма се оправям вече

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение

Наздраве компанията!!!

чин-чин
                                Така усещам и аз . А съм човек на възраст вече , вдигам кръвното ... Джакузито и бонбоните взех да пропускам ..
                                Наздраве !
                                Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:10.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X