Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Ха, добра вечер на всички.
    Току-що се прибираме от пицария.
    Наздраве.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Наздраве.
      значи на биричка си бил а наздраве

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Абе аз като заклет ориенталецтия жени нямат ли си мъже да им нарежат салата и да им се радват как благо си пиятПиенето е мъжка работа да не расърдиме ГосподаЗа жените си има толкова работа че незнам кога ше имат време за пиенеБашка че за тех си е вредно тоя занаят

боят насатана сега ше видиш ти , ха ха а наздраве http://vbox7.com/play:04fafa6b
      Последно редактирано от cveti; 08-02-09, 01:05.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Наздраве.
        Да не си бил в Русе на пица Гледам Макса показвал ак се прави пица, та да не си решил да я пробваш?
        Наздраве
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Да не си бил в Русе на пица Гледам Макса показвал ак се прави пица, та да не си решил да я пробваш?
          Наздраве

Максееееее,,,, предаи се , Никииии,, при Максали беше , а наздраве
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ха добра вечер. Наздраве. Гледам все същите пияндета си висим тука. Нещо ново няма ли, бре. Нещо втора ръка ... Ха наздраве.

Коментар

Привет!
              Да викажа честно наистина се оправих от тая греянка ама сега ме мъчи един ечемик на окото...казват, че трябвало първескиня с циииииц@ а ми пръсне в окото...ама аз като видя такваз женска благинка все гледам да суча...то щото като малък не съм си добозал...от туй ще да е...
              Шефа каза, че ако утре вечер се напукам пак с греянка щяло да ми мине...
              Ша пробвам...и за цицата и за греянката...
              Тая вечер я карайте както си знаете пък утре като ви емна...ха наздраве, ха наздраве...ша видите тогаз....
              Тази вечер ша кротувам, че съм на работа...
              Желая ви приятна и напоителна вечер...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                Привет!
                Да викажа честно наистина се оправих от тая греянка ама сега ме мъчи един ечемик на окото...казват, че трябвало първескиня с циииииц@ а ми пръсне в окото...ама аз като видя такваз женска благинка все гледам да суча...то щото като малък не съм си добозал...от туй ще да е...
                Шефа каза, че ако утре вечер се напукам пак с греянка щяло да ми мине...
                Ша пробвам...и за цицата и за греянката...
                Тая вечер я карайте както си знаете пък утре като ви емна...ха наздраве, ха наздраве...ша видите тогаз....
                Тази вечер ша кротувам, че съм на работа...
                Желая ви приятна и напоителна вечер...
                Ако няма ц@ц@, пробвай с търкане със злато. Много помага
                Наздраве
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Ха добра вечер. Наздраве. Гледам все същите пияндета си висим тука. Нещо ново няма ли, бре. Нещо втора ръка ... Ха наздраве.
                  верни и неуморни фенове на алкохола тука сме а наздраве

Коментар

Пробвай с лявата... СЕдни отгоре да поизтръпне първо...
                    Наздраве, как се е изпутила тази чашка с ичкийка...
                    Мъкаа, мъка...
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве
                      Привет!
                      Благодаря приятелю за съвета ще пробвам и със злато...
                      Ама да си призная предпочитам някакси женска Циц@...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Наздраве
                        ???? Мойта като няма, значи, ако ги потъркам със злато ще порастнат, ако съм те разбрал правилно....

Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

http://vbox7.com/play:6eb956a7 а наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                            Привет!
                            Благодаря приятелю за съвета ще пробвам и със злато...
                            Ама да си призная предпочитам някакси женска Циц@...
                            Тц, тц, тц, тц, тц......то мераклиите верно били повече от китайците, бре....Наздраве. Аз па искам поне две...

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              ???? Мойта като няма, значи, ако ги потъркам със злато ще порастнат, ако съм те разбрал правилно....

Привет!
                              Значи Тати е прав...
                              Все ми повтаря ти гледай сине Циц@ да има...тя П_ _ _а няма начин да няма...углеждам се още...
                              Е. Абу

Коментар

Тц, тц, тц, тц, тц......то мераклиите верно били повече от китайците, бре....Наздраве. Аз па искам поне две...
                                Привет!
                                И аз...и аз...
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X