Наздраве и от мен, дружина.
Време е да завършим тази седмица и да очакваме настъпването на следващата, в която ще е едно от музикалните събития на годината - Sofia Rocks.
Наздраве на адаша и бобчо.
Бобчо-не се нерви, и недей да скачаш така яростно, хората писали в "онази" тема са сериозни, и щом казват нещо значи може да им се вярва. Ако не на 100%-поне наполовина. И с твоето упорство само ги караш да си втвърдяват позицията. Остави, не се впрягай...
Бобчо-не се нерви, и недей да скачаш така яростно, хората писали в "онази" тема са сериозни, и щом казват нещо значи може да им се вярва. Ако не на 100%-поне наполовина. И с твоето упорство само ги караш да си втвърдяват позицията. Остави, не се впрягай...
Ама те са хиени бре да Г* *** Кажеш нещо и дорде обесниш какво си казал прасссс 1000000000000(целия форум) ти обеснява колко не знаеш и колко си сбъркал, аз за едно убеснявам те за др си мислят Ама мен ме е през таковата дето се вика ако искат да идат на бунт, на протест да направят закон да няма ниви все ми е тая... На мен си ми харесва
НАЗДРАВЕ!!! КОЛЕ
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
То и аз писах в онази темаНаздраве,Неро!
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo)Преглед на мнение
Ама те са хиени бре да Г* *** Кажеш нещо и дорде обесниш какво си казал прасссс 1000000000000(целия форум) ти обеснява колко не знаеш и колко си сбъркал, аз за едно убеснявам те за др си мислят Ама мен ме е през таковата дето се вика ако искат да идат на бунт, на протест да направят закон да няма ниви все ми е тая... На мен си ми харесва
НАЗДРАВЕ!!! КОЛЕ
Споко НАЗДРАВЕ!! БРАТ"МАРТО!
Ся ше изникне и някой и тук да ми обеснява, че съм пак съгрешил Ама то вече свикнах..
Пък вярвам няма умрете без мене в бара, ще ми дадът една приятна, но не по желание почивка
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Айде и аз с водчица и салатка да ви кажа Наздравееее! Румба мерси за разясненията, че нямах никакво време да пиша, но знаех как очаквате да видите снимките.
Коментар