Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бар "Наздраве"

Лепя си плочки в банята,ама нещо не ми върви работатаЧудя се какво става а то без бира не стяга теракола
    Та да си дойдеме на думата.Заредих се с биричка и сега работата е песен.
    А НАЗДРАВЕ
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Лепя си плочки в банята,ама нещо не ми върви работатаЧудя се какво става а то без бира не стяга теракола
      Та да си дойдеме на думата.Заредих се с биричка и сега работата е песен.
      А НАЗДРАВЕ
      Наздраве, ама да не го караш като онзи "майстор" - залепва една плочка, изпива една бира.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Наздраве, ама да не го караш като онзи "майстор" - залепва една плочка, изпива една бира.
        Аааа,не-той си е майсторче ми казАха.Квадрат на стената,кубик на земята.
        Наздраве,момчета и момичета!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          То това ми остава.Стия двулитровкиДемек до сега да съм залепил половин плочка
          А това където Макссса го разправя е почти вярно ,ама човек така се учи

Коментар

То това ми остава.Стия двулитровкиДемек до сега да съм залепил половин плочка
            А това където Макссса го разправя е почти вярно ,ама човек така се учи
            Верно е за учението,поне си мераклия-това е добре.Теракола стяга бавно-на кяр си.Аз когато почнах да се уча нямаше такива шукарии-като си шпакловах таваните на единия апартамент що гипс фиряса докато ме светнат да слагам Ц-200 в него,мани.Почти докарах ценоразписа се едно майстор в къщи барабар с дебели софри.
            А сериозно/баш тука,ама/-причуквай ъглите да изкараш материал-за мокро помещение е повече от пожелателно.Фугирането после не е гаранция,че ще ограничиш проникване на влага,надигане на плочка,разкашкване на кофти опечена тухла и т.н.
            И стига си смукал-вър да лепиш,че се умириса посред зима без баня.
            Наздраве за тия дето фаянса им е по места.Другите да улавят мистирията или да викат неволята.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Верно е за учението,поне си мераклия-това е добре.Теракола стяга бавно-на кяр си.Аз когато почнах да се уча нямаше такива шукарии-като си шпакловах таваните на единия апартамент що гипс фиряса докато ме светнат да слагам Ц-200 в него,мани.Почти докарах ценоразписа се едно майстор в къщи барабар с дебели софри.
              А сериозно/баш тука,ама/-причуквай ъглите да изкараш материал-за мокро помещение е повече от пожелателно.Фугирането после не е гаранция,че ще ограничиш проникване на влага,надигане на плочка,разкашкване на кофти опечена тухла и т.н.
              И стига си смукал-вър да лепиш,че се умириса посред зима без баня.
              Наздраве за тия дето фаянса им е по места.Другите да улавят мистирията или да викат неволята.
              Аз преди години ,"майстор" водих да лепи.Налепи ги човекът за нула време.Ама после стана интересно.Почнаха да падат.и то не по една две а цяла квдратураЩеше да ни изпотрепе ."Майсторът" не махнал боята от стената,само надраскал тук там с отверка
              Та после аз разпитвам тука там как се прави,и вече съм почти готов със стените и пода.Малко довършване има ама и малко време имамсега ако паднат,поне ще се псувам мене си
              Аде НАЗДРАВЕ.скоро приключвам и ще мога да се отдам изцяло на БИРАТА

Коментар

Аз преди години ,"майстор" водих да лепи.Налепи ги човекът за нула време.Ама после стана интересно.Почнаха да падат.и то не по една две а цяла квдратураЩеше да ни изпотрепе ."Майсторът" не махнал боята от стената,само надраскал тук там с отверка
                Та после аз разпитвам тука там как се прави,и вече съм почти готов със стените и пода.Малко довършване има ама и малко време имамсега ако паднат,поне ще се псувам мене си
                Аха,пък боята в банята е била латекс и мисията невъзможна/гравитацията си бачка съвсем нормално/.Те "майсторите" си вържат потурите с циментово мляко,ама за баня не хапе/твоя умник може и това да не е направил/.То времето ти ептен ще фиряса с тия бири и любими форуми...
                Да улавяш мистирията...

Коментар

Намери малко време да сложиш някакъв аватар, че така си като "бой на негри в тъмна нощ".
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

ООооо аз приключих.Като почивам пак ,фугирам и забравям

Коментар

Мисисипи!!!
                      Сиписи/ми.
                      Мокър и гладен.
                      Пържена рибка с бира.
                      Наздраве!!!
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

С риск пак да обидя някого пак ще ви кажа наздраве Кайсиевия благодат и домашниО салат

Коментар

Наздраве приятели!
                          Навън вали леко и напоително и няма изгледи да спре!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                            Наздраве приятели!
                            Извинявай друже.Ти не караш ли син Патрол???

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                              Наздраве приятели!
                              Много гадно вали. Отвратително даже...
                              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Много гадно вали. Отвратително даже...
                                Наздраве!
                                Е тука па спря да вали
                                Аз сега се поприбрах,и имам още бира от ремонта.
                                Та НАЗДРаве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X