Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
    Здравейте алкох... пардон, колеги. Наздраве!
    Г-н Модератор,мъниче ,ЧЕСТИТО и да почеприш яко

Първоначално публикуван от krasito
    Еи маххх-е само ма дьобниш да заспъ ,и почваш да ми ядеш ушитетака и ни съ научи как се пише името микак ша имам глисти кът съм дибела беимам само връзки на обувкитеЧакам черпенето дет си обещалняма седя на празна ясла я
    Краси,къде се губиш,барманке.Айде,че чакаме - цялата тайфа.Вилито има рожден ден и черпииии.НАЗДРАВЕ
    Последно редактирано от cveti; 12-04-09, 08:56.

Коментар

• До: Бар "Наздраве"

Айде Наздраве за рожденничката
      (0+)
      Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Хайде, банда, хепи ауър, наздраве на всичкииииии :

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

ААА салатата и скарата са за мене
          (0+)

Коментар

Приятели, наред с почерпката, нека ви кажа нещо, заради което няма да празнувам :

Имам приятелка, чието детенце страдаше от тумор на бъбрека, в последствие и на всичко останало. В неделя детенцето навърши 3 годинки, а вчера почина. Утре съм на погребение. В неделя малката Лили трябваше да има и имен ден ... Моля ви всеки който нещо пие да прелее малко за малката душичка. Благодаря ви и Бог да прости ...
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Приятели, наред с почерпката, нека ви кажа нещо, заради което няма да празнувам :

Имам приятелка, чието детенце страдаше от тумор на бъбрека, в последствие и на всичко останало. В неделя детенцето навърши 3 годинки, а вчера почина. Утре съм на погребение. В неделя малката Лили трябваше да има и имен ден ... Моля ви всеки който нещо пие да прелее малко за малката душичка. Благодаря ви и Бог да прости ...
              Бог да прости......

Коментар

Краси а така

Бодо, благодаря ...
                Кръвна група 0+

Коментар

Ми НА-ЗДРАВЕ да е и на Рожденниците да им е не само на здраве но и на сърце. Че в тая криза само наздравици и сърца ни останаха.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Краси а така

Бодо, благодаря ...
                    Честито Вили. И НАЗДРАВЕ. Излизам да пия некаки бири за твое здраве
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Отивам да си сипа още една ракия
                      Кръвна група 0+

Коментар

Абе какво да кажа,като си замине някой възрастен-нали си казваме-дошло му е времето,но една малка душа-от това ми става кофти,Вили за мен тя е отишла в един по-хубав свят,поне за мен хората не умират,те просто си тръгват и отиват на по-добро място.Бог да я прости.
                        (0+)

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
                          Земай го целия-водката вреди на дробчето-черпя с транквиланти.
                          http://vbox7.com/play:8ed566e3
                          Таа мода с краставиците ще ти обадя на лични къде и е мястото.Днес не ходих никъде,защото ако някой иска шкурка 40 да сваля ръжда,може да не се хаби-търкам носа два пъти и черта.Дето боли,ами и сърби-почти като булка съм...
                          @@@л съм му ситуацията с поялника,утре вземам и аватаря-ненапсуван няма да си ходя.Дръвника сам се научи да си плува и проверява живарници.Гмурка се и тараши-митничарче,нали дългокосместите там си ги тачат.
                          Наздраве!
                          Mаксе, не знам за кой път вече казвам - за изгоряло от слънцето мажеш с ракия! Още при първото мазане болката почти изчезва, а след второто или третото си направо пищов. Смъква температурата, болката изчезва и това е. Послушай ме, патил съм много и в момента се беля.

Наздраве на всички!

Вили, жалко за детенцето. Нека почива в мир!
                          Последно редактирано от Тихомир; 08-04-09, 20:07.

Коментар

Прелях...лека му пръст,несправедливо е...
                            Справедливост,Сервантес-защо децата,нищо подобно на грях непознали...
                            Бог да прости детето-много терсене ми стана,счупи ми се вечерта...
                            Никого не коментирам или осъждам,честно!
                            Аз лично тази вечер няма да бъда в бара,така си реших!
                            Лека вечер и приятно изкарване,колеги и колежки!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Прелях...лека му пръст,несправедливо е...
                              Справедливост,Сервантес-защо децата,нищо подобно на грях непознали...
                              Бог да прости детето-много терсене ми стана,счупи ми се вечерта...
                              Никого не коментирам или осъждам,честно!
                              Аз лично тази вечер няма да бъда в бара,така си реших!
                              Лека вечер и приятно изкарване,колеги и колежки!
                              И аз се чувствам по същия начин........скапа ми се нещо настроението. Ще си сипя нещо и............лека вечер.

Коментар

И аз съм така ,не настроението ами и сълзите ми тръгнаха.
                                Лека вечер на всички ,отивам сама да се наливам
                                http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X