Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пепи, това с иконката ка то писмо го знаем.
    Свата го беше казал преди 200-300 страници

Той е едноличен лидер, няма кой да го бие.
    Надявах се докато е на морето да го надмина, ама той не се спира магарето му с магаре...
    Наздраве!
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Словом две хиляди деветстотин и осем с последното...А наздраве!
      Ти ми счупи главата , а да видим дали има по-голям писател от теб
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
        на диета съм двайсетина дена не от снобарство
        ами почнах да вдигам кръвно, като няма ко друго

та диета иска 2 литра течности на ден
        и какво да правя...пия си млекце
        Ето ти една двулитрова алтернативаНаздраве!
        Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Пепи, това с иконката ка то писмо го знаем.
        Свата го беше казал преди 200-300 страници

Той е едноличен лидер, няма кой да го бие.
        Надявах се докато е на морето да го надмина, ама той не се спира магарето му с магаре...
        Наздраве!
        Свате,то не е важно само количеството...А наздраве!
        Прикачени файлове
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Извинявайте,ако досаждам,ама аз си знам мойто-сбирка наживо(а не виртуално)в края на месеца в(около)София?
          И така дами и господа-какво е мнението Ви,какви са желанията и възможностите Ви,за да се направи организацията според тях?Разбира се всички са добре дошли,независимо откъде!Така ще се опознаем още по-добре и вярвам,че подобни срещи ще станат по-чести!Ще се радвам да станат практика из цялата страна!
          И така-слушам Ви и си записвам мненията Ви!

П.П. Съборът беше супер,разбира се,ама свършиии...!Ще чакате следващия ли,за да се видите с някого...?!Нека обсъждаме нещата и наживо!
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
            на диета съм двайсетина дена не от снобарство
            ами почнах да вдигам кръвно, като няма ко друго

та диета иска 2 литра течности на ден
            и какво да правя...пия си млекце
            Щом ти понася,няма да се бъркам. То и аз съм на диета,ама мойта изисква 5 литра течности. И си я спазвам..............абе колко ли ми станаха бирите за днес..........??????

Коментар

Аз пък не знам има ли нейде из нета изобщо по-голяма тема от "Бар-а..." - 1414 страници и над 28000 поста...

Наздраве!

Коментар

Пууу, разлях пълна чаша с вино...
                Как ме е яд!..
                Утре жената ще ме набие, защото в новоремонтираният хол ще мирише на стара кръчма.

Аз съм на 1629 мнения.
                Доколкото знам съм втори.
                Така, че пращай наградата при мен-в петък вечер ще си я разделим със свата и дедо поп

Коментар

Аре, пак наздраве.
                  А между другото, Кольо сам си счупИ Витарникът.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Брей, брей! Няма място!
                    Наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Пууу, разлях пълна чаша с вино...
                      Как ме е яд!..
                      Утре жената ще ме набие, защото в новоремонтираният хол ще мирише на стара кръчма.

Аз съм на 1629 мнения.
                      Доколкото знам съм втори.
                      Така, че пращай наградата при мен-в петък вечер ще си я разделим със свата и дедо поп
                      Нали уж беше по-добре другата седмица???Мискин.А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Айде дайте я тая награда на Коьо, че хем килима с петно хем с чаша вино назад, аз докато изгледам един филм вии сте пили и писали немога да сваря да ви прочета, ми то четенето не е като пиенето на екс да става.
                        А Наздраве тая вечер не ми върви виното.
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Ти ми счупи главата , а да видим дали има по-голям писател от теб
                          А, не е ли по-важно кой е писал по-качествени неща. И, че като събрахне на пиене, Марто си тръгна първи.
                          Марто е предадате-е-е-ел.
                          Наздраве.
                          П.П. Ама другия път ще го вържеме за стола.
                          Още по-П.П.: Верно, че Кольо заслужава наградата, ама той е чак в Шумен. А аз съм по-близо.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            Извинявайте,ако досаждам,ама аз си знам мойто-сбирка наживо(а не виртуално)в края на месеца в(около)София?
                            И така дами и господа-какво е мнението Ви,какви са желанията и възможностите Ви,за да се направи организацията според тях?Разбира се всички са добре дошли,независимо откъде!Така ще се опознаем още по-добре и вярвам,че подобни срещи ще станат по-чести!Ще се радвам да станат практика из цялата страна!

П.П. Съборът беше супер,разбира се,ама свършиии...!Ще чакате следващия ли,за да се видите с някого...?!Нека обсъждаме нещата и наживо!
                            Пламене, сбирките са хубаво нещо, но софиянци са несериозни. Ние три сбирки направихме, и то на ниво, а по вашио край-една в някакво мижаво барче... Имате да ни стигате.
                            И не, не досаждаш. Пиши си каквото и колкото ти е кеф, тука сме широко скроени...
                            Дано да успееш да ги събереш.
                            Има и такава тема-"Сбирка на бар наздраве"-в подфорума за сбирки организации и какво беше там... Има и снимки.
                            Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Аз пък не знам има ли нейде из нета изобщо по-голяма тема от "Бар-а..." - 1414 страници и над 28000 поста...

Наздраве!
                            А ние всички всяка вечер я увеличаваме.
                            Благодаря ти Тишо за темата.
                            ТЪрябваше да дойдеш на събора. Макар и за половин ден.

Наздраве на всички, много ми е гот, че имаме нови приятели тук.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение

Еми, пускайте тема и избирайте кръчма. Вие, местните сте на ход.
                              Аз съм за.
                              Наздраве!

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                              Щом ти понася,няма да се бъркам. То и аз съм на диета,ама мойта изисква 5 литра течности. И си я спазвам..............абе колко ли ми станаха бирите за днес..........??????
                              Наздраве!
                              Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Наздраве!
                              Ти маани, ама сега след събора, популярността на бара скочи до звездите!
                              Заслугата е и на титуляра!
                              Наздраве, Тишо!
                              Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Брей, брей! Няма място!
                              Наздраве!
                              Наздраве, Божич!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Аре, пак наздраве.
                                А между другото, Кольо сам си счупИ Витарникът.
                                Айде който беше там да каже!

Чакам да ми пратиш една витара по еконт. Куриерската такса може да я разделим.
                                Наздраве Жоре!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X