Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Добра вечер отново.
Наздраве на останалите присъстващи малко преди полунощ.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Наздраве Ники ! Лека Тигре !
Аз зарязвам бара .. и от мен лека !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеНаздраве и от мен!
Сега се прибрах и си сипвам една ледена биричкаВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Ако сме с децата може още в събота! Даже знам и къде - в пицария "Джепето" на кооперативния срещу луна паркаПодготвена ли съм а?!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАко сме с децата може още в събота! Даже знам и къде - в пицария "Джепето" на кооперативния срещу луна паркаПодготвена ли съм а?!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Еми мойта ще е с мен, защото 1.е много печена и 2.няма кой да я гледа и 3.обожава крем-супата в Джепето
Ако сте "ЗА" направо да се разбираме нещо.Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Наздраве на целио бар!!! тва чудо - компа го е обладал дяволо и ме фащат бесните и поради таа причина скоро мое да не пишем...
И умната щото после да не носите по буре за опрощение на греховете
НАЗДРАВЕRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеДо сега поливах изпита. Мисля да се нивелирам и аз, защото съм станал в 7 и 30 и от 17 и 30 съм се подкарал с бири. Наздраве!
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЕми мойта ще е с мен, защото 1.е много печена и 2.няма кой да я гледа и 3.обожава крем-супата в Джепето
Ако сте "ЗА" направо да се разбираме нещо.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеДобра вечер отново.
Наздраве на останалите присъстващи малко преди полунощ.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Наздраве, приятели.
Виждам, че в скоро време ще има поредна сбирка, пък била тя и "мини" и "локална".proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Айде мислете и ще се разберем на лични и по телефона Софийската групаПък и който още има желание де
Наздраве!Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар