Тук съм Марто, ама нашите шефове ни възложиха да проведем едни ядрени опити с научна цел и ние сме опитните мишки
Нали знаеш какво си мислела бялата мишка докато провеждали експерименти върху нея. "- Сега ако съм бяла мечка - нямаше да ми правят такива работи."
Абе ти на мишка не го докарваш нещо...Наздраве,Мечо!
П.П:Айде дружно да си сменим никовете!Аз-Питър пан,Кольо-Нереза,а ти-Мечо(белия)...Днес съм като Йоан Кръстител...
Абе ти на мишка не го докарваш нещо...Наздраве,Мечо!
П.П:Айде дружно да си сменим никовете!Аз-Питър пан,Кольо-Нереза,а ти-Мечо(белия)...Днес съм като Йоан Кръстител...
Колку му е, мен не ме слуша много главата или както казват по Врачанския край - "рЕдка ми е чорбЪта"
Наздраве!
Абе,Ники,ти нЕма ли си друга работа!Сега я изпуснахме за каузата...И вместо в бара,ще седи в сериозните теми...Наздраве!И отдавна нещо бара е на самообслужване...
Момчето,което говори с шишето на някакъв странен език....аз ли бях тогаваааа...?Чеди,що не каза ,че имаш мои снимки бре???Наздраве!
П.П:Абе не си приличам много на снимката...То и с Венци-Черния не си приличаме много,ама...
Прикачени файлове
Последно редактирано от бат'Марто; 01-06-10, 23:17.
Момчето,което говори с шишето на някакъв странен език....аз ли бях тогаваааа...?Чеди,що не каза ,че имаш мои снимки бре???Наздраве!
П.П:Абе не си приличам много на снимката...То и с Венци-Черния не си приличаме много,ама...
Е ако си ти малко си понапълнял,да вземеш да се вталиш ли?!?! Нинам
Айде Наздраве на тези които са тук, а на тези които не са пия за техно здраве
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар