Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
    Юли трудно ще е на девойката на лични да ти пише леко е новичка ама като гледам що народ пише включително и аз като нищо ще стане утвърден участник заради пресата за коса.
    Ние новите толкова разчитаме на вашия сайт а вие ни ебавате
    като гледам колко е интересна и следена темата , искам лекинко да запитам към кой да се обърна за съвет относно свещи на Фронтера (НЯМА СНИМКИ ЩОТ СЪМ НОВА ) ... и прерових половината сайт и не намерих ( не ме съдете...заболяха ме и мен очите )

Коментар

Бе кво стана накрая с пресата, че аз не фанах сичките серии. Некой зе ли я? Може ли нещо да стане да я зема да врътна едно кръгче с нея покрай Син Сити, или барем да паркирам за малко пред Червило. Што чувствам че испаднах отсекъде(((

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ъхъ,кой вярва незнам.Някой усеща че с връщането на гурбетчията, Ким-фира,Тихо-фира или пачка,иначе сте бизнес ориентирани отсейде.
        Видовден са реални факти,който взема чужда ПРЕСА добро не е видял.
        Пепела няма как да ти стигне спрямо греховете,Тихо!Не си блъскай главицата-пусни Ким,уважи Юли и ела да ползваме снощните оферти-не ги искай само за себе си,Юли е кавалерист ама чак и булката и мангите-не вярвам!
        Ти кво сега, искаш да всееш разкол в антантата ни? Няма да ти се отвори парашута изобщо! Мога обаче да се смиля само след достатъчно количество корупции, а колко трябва да бъдат ще преценя в момента , ти само носи повече! Приемам и малки , но скъпи подаръци/диаманти/ , както и яхти/да си плувам около острова/ или някой лиър джет/да си фъркам насам-натам/. Ако слушаш , може и да те повозя на лиъра.
        Та тъй стоят нещата приятелю /туй не беше ли стих от песен/....

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Бе кво стана накрая с пресата, че аз не фанах сичките серии. Некой зе ли я? Може ли нещо да стане да я зема да врътна едно кръгче с нея покрай Син Сити, или барем да паркирам за малко пред Червило. Што чувствам че испаднах отсекъде(((
          Ти отърва купона напрао! Мноо ма е яд! Треаше да си тук и да ми оказваш супорт, ама нейсе , опрайх се и тъй, с помощта на Ким.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Не си сам... И на мен няма да ми я дадат поне за малко ( а с Макс сме много близки!!!) А на финала кой е взе, никой не може да ти каже.... Пресата все още си е на Благословената.
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от vendeTTa Преглед на мнение
              като гледам колко е интересна и следена темата , искам лекинко да запитам към кой да се обърна за съвет относно свещи на Фронтера (НЯМА СНИМКИ ЩОТ СЪМ НОВА ) ... и прерових половината сайт и не намерих ( не ме съдете...заболяха ме и мен очите )
              Задай си въпроса тук и все някой ще ти отговори!

Коментар

Първоначално публикуван от vendeTTa Преглед на мнение
                Така сложен въпроса как точно ви...визираме????????За свещи и други консумативи-при мен,имам Фронтера Спорт,къса база(нейната),от три години е моя и на сичко съм ток!
                Имам секви резби за свещи-къси,дълги,леви,десни-пълен асортимент.Сега съм спретнал сергийка за баловете-който каквато кола е зобил.
                Заповядай,винаги на услугите ти-даже имам едни свещи за женска Фронтера,ефтино ги давам!Пиши телефонче,ще се разберем!

Коментар

К`ат има такова търсене, направо се чудя дали да не поръчаме от Китай един контейнер немски преси?
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                    от Китай един контейнер немски преси?
                    Немски преси, китайско производство. Скоро и Мерцедес ще вземат да се изнесат натам.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Ти кво сега, искаш да всееш разкол в антантата ни? Няма да ти се отвори парашута изобщо! Мога обаче да се смиля само след достатъчно количество корупции, а колко трябва да бъдат ще преценя в момента , ти само носи повече! Приемам и малки , но скъпи подаръци/диаманти/ , както и яхти/да си плувам около острова/ или някой лиър джет/да си фъркам насам-натам/. Ако слушаш , може и да те повозя на лиъра.
                      Та тъй стоят нещата приятелю /туй не беше ли стих от песен/....
                      Ша возиш-Юли си иде,после второ РПУ.Ким,Мим-сички на баламатума!
                      Аз мангите ще ги материализирам,накрая Ким като види че не осигуряваш блага ще ти призира второ място-тогава ще вдянеш кои са истинските приятели и бизнеспартньори!!!
                      Тихо,за толкова години не разбра ли,че булките стават за ...........,но в бизнеса фирясват.Ако не си разбрал,ще имаш конструктивен разговор с Юли.Лошо,брат-снощи бях хванал вяра и те имах за разумен човек.
                      Юли що ти вика Фънки?!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                        К`ат има такова търсене, направо се чудя дали да не поръчаме от Китай един контейнер немски преси?
                        Само ако дадат към тях и два контейнера с маши като подарък!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Немски преси, китайско производство. Скоро и Мерцедес ще вземат да се изнесат натам.
                          Е, ми то вече всеки знае, че качествената немска стока се реекспортира през Китай! Иначе е менте...

Абе аз хотдога го предпочитам с цепнато и попрепечено на скарата хлебче, ама сигурно и за машите ще се намери пазар... Само трябва да хванем и някой стругар да направи конусите...
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Мълча за изменника,но офертите за бързи врътки с млади колежки ги подкрепям.Тихо,току що разбрах,че братчет на жена ми е полковник в РПУ-Г.Оряховица.Мисли,братле-Ким не е панацея,Юли си иде и т.н.!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Ша возиш-Юли си иде,после второ РПУ.Ким,Мим-сички на баламатума!
                              Аз мангите ще ги материализирам,накрая Ким като види че не осигуряваш блага ще ти призира второ място-тогава ще вдянеш кои са истинските приятели и бизнеспартньори!!!
                              Тихо,за толкова години не разбра ли,че булките стават за ...........,но в бизнеса фирясват.Ако не си разбрал,ще имаш конструктивен разговор с Юли.Лошо,брат-снощи бях хванал вяра и те имах за разумен човек.
                              Юли що ти вика Фънки?!
                              Ааа, аман от компромати! Нямам нищо общо с айдълите! Тоз Юли кат не може една преса да купи измисля прякори. А ти да не останеш по-долу ги разпространяваш из световната мрежа. Вий кво , яд ви е , че съм комбина с Ким ли? Ами ако и Зорито влезе в комбината , а?!!!?
                              Тогаз кви ша ги бичите? Ай ша ви са не види и играчите , а! `рускайте маруля и плачете! Бития-бит , а **********!
                              А пресата си я закачете над леглата и си я гледайте кат си лягате...

Коментар

Познавам хора, които биха си купили хапчета за коса.

Но, след като чуха за пресата, се развълнуваха: не се ли предлагат и генератори за коса.
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X