Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Стига бе Вие сте нечовеци
    Продайте я тази преса на китайците да ви я размножат и да има за всички
    То така не е интересно! Ние си искаме ТОчНО ТАЗИ ПРЕСА!
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Баси! Тази тема има близо 2000 посещения! За седмица! А аз 2 месеца се боря с правенето на конкурс, една камара скъпи награди и няма и 1000 посещения!
      Нещо явно сериозно ми куца в маркетинга....
      Аз защо не знам за този конкурс? Ако може някое линкче, моля?

Коментар

• Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Стига бе Вие сте нечовеци
        Продайте я тази преса на китайците да ви я размножат и да има за всички
        Ние за бройка се изядохме,а за два милиарда не ми стига лейката...

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
        Ясно, имаме роднинска връзка! Е, аз заравям бойната секира и най-великодушно отстъпвам на русенската банда тъй лелеяната преса!

Аз се съгласих, остава ти да издириш Юли и не забравяйте кравата и бирата! А, да не забравя и шиша!
        Уча малкото да се овълчва Овреме...!
        Пресата е инвестиция-ше я делим с Юли,той заработва яко в момента.
        Като ще заравяш сечивата имам път до В.Търново другата седмица-да зема обещаните корупции и да се материализирам?
        Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:23.

Коментар

Като дойде време да я продавате хаванете си промоутърки - има по пътищата и сигурно няма да искат много
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Като дойде време да я продавате хаванете си промоутърки - има по пътищата и сигурно няма да искат много
            Много-малко,не е цифра.Колко???
            В момента тече адска кампания свързана с нечовешки компромати...!
            Аз зех да се плаша и след ликвидността мисля за моя дял да пратя банкомобил-те да ядат дървото,аз имам още някой друг ден за живеене!!!

Коментар

• До: Re: До: Re: До: Re: До: Re: До: Re: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от maxxx
              Уча малкото да се овълчва Овреме...!
              Пресата е инвестиция-ше я делим с Юли,той заработва яко в момента.
              Като ще заравяш сечивата имам път до В.Търново другата седмица-да зема обещаните корупции и да се материализирам?
              Щом е за получаване на честно спечелените корупции, извоювани с толкова труд, няма никакви проблеми. Днес започвам процеса по излизането от дълбоката нелегалност, в която тъй бях се натикал, че сам не знаех къде съм.

П.С. Да не забравиш да донесеш пресата, та да врътна едно кръгче с нея!

Коментар

Тихомире споко Конспирацията проработи Зделката е развалена Мишките са в капана Парите прибрани Точка

Коментар

Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
                  Тихомире споко Конспирацията проработи Зделката е развалена Мишките са в капана Парите прибрани Точка
                  Ким, в тебе ми беше надеждата Хитрите свраки-с двата крака Пишман-търговци-бедни мишоци Дръж парите, ще ги изживеем на Карибите Точка

Коментар

• Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
                    Е ся станахме на кълбо-мойто дей?
                    Ако твоя е мърсувал до сабахлям и си го бАрнала аз ко общо имам,а?
                    Де си бе,Юли.Как можа да се докараш кат калдаръмкокона,бе?
                    Точка-мочка искам си моето!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Ким, в тебе ми беше надеждата Хитрите свраки-с двата крака Пишман-търговци-бедни мишоци Дръж парите, ще ги изживеем на Карибите Точка
                    Господин Съдия,
                    в заключение искам да добавя,че след съвместни действия на гражданина Тихомир и гражданката Ким бяха присвоени имотите и парите на господин Юли,част от които бяха и мои.Бих предположил също така,познавайки вероломния характер на лицето Тихомир е предложено на гражданката Ким нерегламентирани от закона връзки,посещения на места за наслада и унищожаване на средствата на законния съпруг и труженик на труда Юли.
                    Сички крепости ги избушват от вътре-тая не е изключение.
                    Юлииии,къде спа навремето?!
                    Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:23.

Коментар

Има една птичка в полярния север , която като види лисица, обикаляща наоколо, за да предпази гнездото си, имитира че е ранена и пърха наоколо, отдалечавайки така лисицата от яйцата си. Когато я примами достатъчно далеко, литва и оставя лисугера дълбоко замислен и измамен. Е, смятам, че добре си изиграх ролята да ви разсейвам с мисли от рода на "ша са дам ли, или няма да са дам" , докато през това време Ким ви разказа играта. Сега вие двамата с Юли не само изгоряхте със сделката , ами ми дължите и един остров, една крава плюс шиш, два кега бира и една камара озверели за мъж млади островитянки. Не ме интересува откъде ще ги вземете и как. Да не сте обещавали!
                      Ким, щом се издължат тия пишман-търговци отиваме да изживеем с теб кинтите на острова!

А вие двамата- Макс и Юли- прочетете книгата "Как да стана богат" и добре я научете. Понеже съм добричък, ще ви помогна, ей я на в няколко части:
                      http://publishers.trud.cc/?lang_id=bg&viewID=2&cid=511

Много ми бе приятно да въртя бизнес с вас!
                      Отивам да купя пресичката и ще ви дам да се снимате по веднъж с нея! За спомен!

Коментар

А вие двамата- Макс и Юли- прочетете книгата "Как да стана богат" и добре я научете.
                        Пуснали в книжарницата книга "Как да стана богат. Най-лесният начин.", луксозно опакована във фолио, ама съкпа да му се види. Пестил, пестил пари един човечец и накрая с огромни надежди си я купил. Прибрал се вкъщи и с треперещи ръце я отоворил. Почти всички страници били празни. Само на една пишело "Най-лесният начин да стаеш богат е като напишеш книга "Как да стана богат""...

Ако пише нещо друго вътре, значи е менте! Сега със спестените от покупката на книга пари може да почерпите...
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Има една птичка в полярния север , която като види лисица, обикаляща наоколо, за да предпази гнездото си, имитира че е ранена и пърха наоколо, отдалечавайки така лисицата от яйцата си. Когато я примами достатъчно далеко, литва и оставя лисугера дълбоко замислен и измамен. Е, смятам, че добре си изиграх ролята да ви разсейвам с мисли от рода на "ша са дам ли, или няма да са дам" , докато през това време Ким ви разказа играта. Сега вие двамата с Юли не само изгоряхте със сделката , ами ми дължите и един остров, една крава плюс шиш, два кега бира и една камара озверели за мъж млади островитянки. Не ме интересува откъде ще ги вземете и как. Да не сте обещавали!
                          Ким, щом се издължат тия пишман-търговци отиваме да изживеем с теб кинтите на острова!

А вие двамата- Макс и Юли- прочетете книгата "Как да стана богат" и добре я научете. Понеже съм добричък, ще ви помогна, ей я на в няколко части:
                          http://publishers.trud.cc/?lang_id=bg&viewID=2&cid=511

Много ми бе приятно да въртя бизнес с вас!
                          Отивам да купя пресичката и ще ви дам да се снимате по веднъж с нея! За спомен!
                          Тъъй,да направим рекогносцировка на пъклените извращения на уж благоверна съпруга и отявлен,немистигатдумите интригант.
                          Искал крава,булки,шишове и ...му още какво докато крадна булката и мангите на Юли,който май е на гурбет.
                          И книжки ще подарява на съвестните борсови играчи.
                          Нали ни пожела пресата да гръмне първо ползване,заравял нам ко си,предавал се,шейретин,Гьобелс-Луцифер даже чичо не ти е.
                          Ким е компромат отсякъде,Тихо е в състояние да обърне гравитацията-ми гушкайте се в топлата вана,я ако пресата гръмне във водата аз вина нямам-съдба(господ вижда).
                          Ша мра,отиде и резЕрвата.
                          Утре имам работа в София-Ким ли да търся или Юли да изумуваме рестото?!

Коментар

Пресата продава ли се още?

Много яка тема, но се чудя защо точно тя създаде толкова голям интерес за отрицателно време.. а не например "От какво е умрял Наполеон?"
                            Луда работа..
                            Сън, почивка забравете и не бройте колко мрете,
                            гладни, жадни, но безстрашни по пътеки стръмни, прашни слезте в нивята бойни с живи класове безбройни. Не жалете враговете - жътва кървава жънете.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Тъъй,да направим рекогносцировка на пъклените извращения на уж благоверна съпруга и отявлен,немистигатдумите интригант.
                              Искал крава,булки,шишове и ...му още какво докато крадна булката и мангите на Юли,който май е на гурбет.
                              И книжки ще подарява на съвестните борсови играчи.
                              Нали ни пожела пресата да гръмне първо ползване,заравял нам ко си,предавал се,шейретин,Гьобелс-Луцифер даже чичо не ти е.
                              Ким е компромат отсякъде,Тихо е в състояние да обърне гравитацията-ми гушкайте се в топлата вана,я ако пресата гръмне във водата аз вина нямам-съдба(господ вижда).
                              Ша мра,отиде и резЕрвата.
                              Утре имам работа в София-Ким ли да търся или Юли да изумуваме рестото?!
                              Аре недей се стресира толкоз сега! Че къвто съм милостив, ще взема да ви простя греховете и после ще има да се кая/ като ви знам кви шейрети сте с Юли/... Пууу, разстрои ме. Отивам да си посипя главата с пепел и да я блъсна два-три пъти в стената...

Коментар

Аре недей се стресира толкоз сега! Че къвто съм милостив, ще взема да ви простя греховете и после ще има да се кая/ като ви знам кви шейрети сте с Юли/... Пууу, разстрои ме. Отивам да си посипя главата с пепел и да я блъсна два-три пъти в стената...
                                Ъхъ,кой вярва незнам.Някой усеща че с връщането на гурбетчията, Ким-фира,Тихо-фира или пачка,иначе сте бизнес ориентирани отсейде.
                                Видовден са реални факти,който взема чужда ПРЕСА добро не е видял.
                                Пепела няма как да ти стигне спрямо греховете,Тихо!Не си блъскай главицата-пусни Ким,уважи Юли и ела да ползваме снощните оферти-не ги искай само за себе си,Юли е кавалерист ама чак и булката и мангите-не вярвам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X