Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Я кажете купи ли я някой тази преса, че като гледам н-страници станала темата!
    Трябва да е някаква много специална, може да я дадете назаем да я пробвам
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata Преглед на мнение
      Момци, кът гледам къф фурор и колко мнения
      предизвика една най-обикновена преса за ко-
      сааа.....хех,
      Кво ли пък ще стане, ако някоя дама рече да
      си прододе вибратора, а....Мълийййй.............
      Щом мненията в темата станат 300 като спартанците и спираме.

Коментар

• Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Я кажете купи ли я някой тази преса, че като гледам н-страници станала темата!
        Трябва да е някаква много специална, може да я дадете назаем да я пробвам
        Офффффффф,ти си по-старша от мен,а аз уважавам йерархията.
        Ако Тихомир я е изхарчил мога ли да предложа утешителна конфигурация,напълно покриваща първичните предположения за удовлетвореност?!Няма да асоциирам ниво,равно на твоята кексова рецепта.
        Колегиални отношения един вид!

Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
        Тихомире каква е тая скубла дето си и дал твоя снимка да се фука

http://www.celebritydumpster.com/view.html?id=161892
        Юлиииииииииииии,твоята пак се е разгонила и утешава Фънки Рибаря.Ошетала у къщи,зе да плаче Луци-туй за булките голям мармалад-после що имало разводи и прочее раздори!!!
        Връщай се бе,бизнесмен-после ще се радваш на нерегламентирани унуки!
        Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:31.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
          Юлиииииииииииии,твоята пак се е разгонила и утешава Фънки Рибаря.Ошетала у къщи,зе да плаче Луци-туй за булките голям мармалад-после що имало разводи и прочее раздори!!!
          Mрррррръссссниккккккк! Цвети, не му вярвай на тоа! Ше ти стори нещо лошо, виж за кви кексове-сексове ти намила! Ако толкоз си загоряла за пресичка, аз ше те оформя- зер то се знае у кого е пресичката!

Максе, блюдолизецо, ти жена нямаш ли? Ако имаш тя кво прави, че не те види как зарибяваш децата бре! Пууу, грам срама нямаш! То всъщност нищо ново няма: слаби бизнесмени- извратени подсъзнания.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Aaaa, амчи не знам Той Пепи, такова, мммне съм аз... Туй само оня лудия маххх го е напрайл , ше знайш, нарочно го е напрайл...
            Еййййййййй,селска пръчка ще си ходиш!!!Искаш "Тишко" да сочи се 12.00,ама големия Тишо гОла вода!А Законния още не се е материализирал,НЕблаговерната му ти дири сметка,а ти зе да фъфлиш и да редиш оправдания-аз какво съм харесвал,Тая Ким "бог да го прости,Юли",а Фънки нали чуждата кокошка е патка-той първи петльо!
            Аз за разлика от вас съм тъп и прозаичен-Харесваме ли се-"да",ще усложняваме ли-"не",ами да не хабим излишен ток,като всичко е оферирано-добре,да употребим излишната енергия по предназначение!!!
            Мнооооого добре,до сега де пасИ патки бе-еле твоята?!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Mрррррръссссниккккккк! Цвети, не му вярвай на тоа! Ше ти стори нещо лошо, виж за кви кексове-сексове ти намила! Ако толкоз си загоряла за пресичка, аз ше те оформя- зер то се знае у кого е пресичката!

Максе, блюдолизецо, ти жена нямаш ли? Ако имаш тя кво прави, че не те види как зарибяваш децата бре! Пууу, грам срама нямаш! То всъщност нищо ново няма: слаби бизнесмени- извратени подсъзнания.
            Кво лошо да причиня на детето бе,сандал скъсан?!Аз да не съм зъболекар?!Стига инсинуации,не си бъркай кофата-и сега не ми вярват по кръчмите че съм с детето,а не с любовницата-явно не си пия хаповете на време и съм-176/64-даже детето се дразни че разни съученички се дразнят за "тати"!Капиш,бедни ми рибарю?
            Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:32.

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Еййййййййй,селска пръчка ще си ходиш!!!Искаш "Тишко" да сочи се 12.00,ама големия Тишо гОла вода!А Законния още не се е материализирал,НЕблаговерната му ти дири сметка,а ти зе да фъфлиш и да редиш оправдания-аз какво съм харесвал,Тая Ким "бог да го прости,Юли",а Фънки нали чуждата кокошка е патка-той първи петльо!
              Аз за разлика от вас съм тъп и прозаичен-Харесваме ли се-"да",ще усложняваме ли-"не",ами да не хабим излишен ток,като всичко е оферирано-добре,да употребим излишната енергия по предназначение!!!
              Мнооооого добре,до сега де пасИ патки бе-еле твоята?!
              Ти щото все тъй бос през лука цепиш, затуй отърва и пресата. Пък по патките ти си спец, нали и без туй там по Дунава ги има бая...

Кво лошо да причиня на детето бе,сандал скъсан?!Аз да не съм зъболекар?!Стига инсинуации,не си бъркай кофата-и сега не ми вярват по кръчмите че съм с детето,а не с любовницата-явно не си пия хаповете на време и съм-176/64-даже детето се дразни че разни съученички се дразнят за "тати"!Капиш,бедни ми рибарю?
              Божее, боже! Засрами се бе - хората ще те вземат за оня педофила от Атака бе! Къде се слагаш бе дъртьо? Дразнили се били, ам ше се дразнят я! Как няма да се дразнят от старци с деменция и паркинсон като тебе! И колкото хапчета/виагри/ да гълташ пак ще го държиш на 6 и половина! Само заблуждаваш децата и се дуеш кто балон на тръни, аре мани!.... Оди си пий хапчетата , обличай си пижамката и нощната шапчица, и си легай!
              Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:32.

Коментар

Ти щото все тъй бос през лука цепиш, затуй отърва и пресата. Пък по патките ти си спец, нали и без туй там по Дунава ги има бая...
                Ръчкай у боба,ти си спец!!!!!!!!!!!!!!!!!!Зелен лучец,зрял такъв-братле,наистина ти е настинало шалчето!!!!!!!!!!!!!За малко да се преоткрия,сега полекинка,после с финес,крайна фаза съвсем отъпкани отношения и никакви грубости в аванс!Капиш бе,селянин?!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Ръчкай у боба,ти си спец!!!!!!!!!!!!!!!!!!Зелен лучец,зрял такъв-братле,наистина ти е настинало шалчето!!!!!!!!!!!!!За малко да се преоткрия,сега полекинка,после с финес,крайна фаза съвсем отъпкани отношения и никакви грубости в аванс!Капиш бе,селянин?!
                  Ща ръчна аз тебе, ай да не казвам къде... Знам аз , че си падаш по грубостите, ама що се издаваш сам?!? Къде капя бе? Ако аз капя, ти направо течеш бе, селяндур!

Коментар

абе ти за какво си тука, каде ти е тоягата бре, бои,бре, бои, на тия бре, , човек да не мръдне за 5 минути някаде , нещо хлабово държиш работата Оооооооооооо,,,,, тия дни съм настроен въспитание и респект , лллеееее,,,, , абе Макс каде е тихомир само едно око е останало от него гледа , ти си напраил чудеса ,

П,П за пресата не ме питаи
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      абе ти за какво си тука, каде ти е тоягата бре, бои,бре, бои, на тия бре, , човек да не мръдне за 5 минути някаде , нещо хлабово държиш работата Оооооооооооо,,,,, тия дни съм настроен въспитание и респект , лллеееее,,,, , абе Макс каде е тихомир само едно око е останало от него гледа , ти си напраил чудеса ,

П,П за пресата не ме питаи
                      Де да го знам дей дебелия,толкоз взе да откача че поспрях да драскам да не се удави у лиги и пяна.Тебе като те няма как да и усуча два шамара на твоята-предупреждавай че имам правомощия-тогава панаира беше в кърпа вързан.
                      А оня побъркания Фън-Ки/мноо китайско,а?/видя ли че си е татуирал единствения фар-направо ми секна фонотеката,напълно е бръм,завалията.Тия у Горна с кво ги хранят идея нямам-или пък нямат трица у задника и от глад глей кви бели стават!!!

Айде поспи,почини и ще се видим!

Коментар

На вас двамата отворковци ако взема да ви бия шамари ,ще умалейте да падате! И ти максе- умната с Ким да не стане после ,ама аз тъй , аз инак! Заради Ким човек затривам и няма да ми е нито първия , нито последния! Вий двамата какво мълчите, мълчите, па току ви ухапе нещо и почвате да да дърпате лъва, който дреме в мен, за опашката?!? Много сте отворени вече, дадох ви малко време да си оближете раните и вие решихте , че съм ви дал "евалла" ли? Хах, колко жестоко сте се излъгали!... Я бързо се скривйте по дупките си мишоци таквиз, и си мечтайте за пресичка, свещички/може и а***ни/ , и най-вече за туй колко сте велики! И не си правете бъзик с окото ми , щото като ми минете по ръката ще станете досущ като онуй , което се вижда в него! Сега мълчете и треперете!

Коментар

ЧШШШШШШШ-коневръза,първо искай думата!На неизпитан ученик не пиши двойки,че не те знам дали редовно си си внасял здравните осигуровки.
                          А с коафьорския уред май си си гофрирал двете пипетки мозер,дето Господ по милост ти ги е дал да не падаш докато спиш на пода!
                          Кат ша убиваш заради "дамата с интригите",що първо не бастисаш съпруга бе,комплексар?.После съд,мои показания и ще играеш Пепеляшка у какамангата докато се влюбиш в ролята на русалка,а ония свещички дето ми се отгъваш ще ти хлопат в гаража като врабче в каца!
                          Взе ли да ти просветва или да пиша по-бавно?!
                          Той моя като си почине ще каже у тях кое кише е за Ким и минаваш на двойна езда-таман ще потренираш ако още ти се килъросва.
                          Алоооо,да сложиш една кука две нули на сопа за търмък,да си я закачиш на джуката и да се метнеш в Йовковци-да си почина от тебе,изфращялник гъбясал!!!

Коментар

Ей, вие там от галерията- шарап да н ви избия зъбките ей сега! Кво сте се разквакали кат капитолийски патки?!? Не ме плашете с приказки за съд и какаманга- няма да ми е за сефте... Тъй че, налягайте си парцалите и умната с офертите дето ми ги вкарвате, че ще има "въх, таз глава мойта ли е или не е". А тоз "твоя" дето много си почива, го пращай директно в старчески дом- там му е мястото, пък и твоето според мене. И ти - отоворения - няма нужда да се закачаш някъде дори- направо вземи се хвърли в Дунава, че да отървеш света от присъствието си , гъбарник изпращял! Пък ако не ти стига смелост и желание, много лесно мога да ти окажа як супорт...

Коментар

Ай стига ве,голем майтап съ уформил с таз пресъ за кусъ.Сам на бой данъ налитате.
                              B+

Коментар

Ей, вие там от галерията- шарап да н ви избия зъбките ей сега! Кво сте се разквакали кат капитолийски патки?!? Не ме плашете с приказки за съд и какаманга- няма да ми е за сефте... Тъй че, налягайте си парцалите и умната с офертите дето ми ги вкарвате, че ще има "въх, таз глава мойта ли е или не е". А тоз "твоя" дето много си почива, го пращай директно в старчески дом- там му е мястото, пък и твоето според мене. И ти - отоворения - няма нужда да се закачаш някъде дори- направо вземи се хвърли в Дунава, че да отървеш света от присъствието си , гъбарник изпращял! Пък ако не ти стига смелост и желание, много лесно мога да ти окажа як супорт...
                                Като не ти е сефте Пандиз-Палас май и няма с какво да стресна и "гаража",врял,кипял и всички екстри на "мъжкото" житие-битие!
                                Кофтьо изпушил,стига баба ти е на сърце/много ти е /,шетай-писна ми с твоите постановки,стига плаши че ще те пишат у газетите в криминалното парче!Шаран!Гол унгарски!Уффф-Горна,оле!Теле!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X