Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Толкоз сте заблудени в мераците си , че бъркате второто име с третото! Ама кво ви се чудя- вие тъй се объркахте и за пресичката , затуй сега подсмърчате в ъгъла и се кикерите като онуй от "Властелнът...." как му беше името - а , да - Амгъл се казваше, хихихи....
    кои бе , кои е объркан , испънат съм на конец , ти си се объркал , чак до камчатка стигна ,
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      кои бе , кои е объркан , испънат съм на конец , ти си се объркал , чак до камчатка стигна ,
      Там открай време ми е адски мерак да отида и да ловя сьомга, ама явно няма да е в тоя живот...

Ама вий двамата сте виновни- как да мръдна настрани , като само чакате да завия зад ъгъла и ще ми бастисате и пресичката и свещите за Фронтерата... Айдуци!

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Нанай! Аз заминавам, няма ме! В Русия съм , в Русия съм... Аре , че едно приятелче там /още е шеф/- Вовката П***н ме чака да ме води на гости при друго приятелче в Камчатка- знаете го бе- занимава се с футбол, Абрамович му викат.
        А вие гадове мрете от стомашни киселини и глад!
        Който не може да прави пари обикновенно се мазни на паралиите за трохите.Не си изключение,напълно те разбирам-човештинка.
        Ама да лъжеш кат скъсан,да крадеш булки,да развратничиш,интригансрваш и плашиш-аджеба как я мислиш тая?!
        Мисля че покрай Луцифер,Фънки и още бая на твоя хал,да ти пиша на сметката и Йода-то онуй плещеше небивалици и се правеше на главен!
        Беше купил Австралия,сега замина за Камчатка-ако рецептата не е била на опаки,дозата хич я няма.
        Сега гледам зе да се пени кат Воленчо-ще ти ушия два бархетени ръкава и ти ги пускам на ЛС-донади към твоите,че май си ги съдрал снощи!

Там открай време ми е адски мерак да отида и да ловя сьомга, ама явно няма да е в тоя живот...

Ама вий двамата сте виновни- как да мръдна настрани , като само чакате да завия зад ъгъла и ще ми бастисате и пресичката и свещите за Фронтерата... Айдуци!
        Зер като не си зел виража имаш нещо на твое име.Кви айдуци,кви 5 лева(виждал ли си?)-как да си крада собствеността?!Мойте са по-слаби и са на 8 чАса.
        Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:25.

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Който не може да прави пари обикновенно се мазни на паралиите за трохите.Не си изключение,напълно те разбирам-човештинка.
          Ама да лъжеш кат скъсан,да крадеш булки,да развратничиш,интригансрваш и плашиш-аджеба как я мислиш тая?!
          Мисля че покрай Луцифер,Фънки и още бая на твоя хал,да ти пиша на сметката и Йода-то онуй плещеше небивалици и се правеше на главен!
          Беше купил Австралия,сега замина за Камчатка-ако рецептата не е била на опаки,дозата хич я няма.
          Сега гледам зе да се пени кат Воленчо-ще ти ушия два бархетени ръкава и ти ги пускам на ЛС-донади към твоите,че май си ги съдрал снощи!
          Глупости изречени от завист и злоба! Само фактът , че ви дръпнах пресичката изпод носа трябва да ти говори нещо. Имам пълна стая с жълтици , досущ като на чичо Скрудж и не изпитвам финансови неволи. Плюс туй , винаги когато играя на покер с компютъра печеля! Тъй , че не ми бери кахър за имотното състояние. Крез да ходи да пий студена вода... А Австралия си е моя- като не вярваш , провери в Лондонския Лойд Регистър и след това скочи от Биг Бен с главата надолу в пристъп на умопомрачение от яд, да!
          И не ме сравнявай с Волен- първо ми е половин порция на габарити , и второ- по-луд е и от мене....

Първоначално публикуван от maxxx
          Зер като не си зел виража имаш нещо на твое име.Кви айдуци,кви 5 лева(виждал ли си?)-как да си крада собствеността?!Мойте са по-слаби и са на 8 чАса.
          Да, да , ама не! Виждал съм и 5 , и 8 , и 88... Умната , да не ти подбия мизерното пазарче на свещи , че хептен щи умре Фронтерката тогаз, ааа!
          Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир
            Да, да , ама не! Виждал съм и 5 , и 8 , и 88... Умната , да не ти подбия мизерното пазарче на свещи , че хептен щи умре Фронтерката тогаз, ааа!
            А 89 на цяло виждал ли си?!Ш'ма подбиеш...аз къде ще съм по това време?!Тука Ким Революцията я нема в пейзажа!Троянски кончета-нъцки!!!Ако пробваш да заграждаш новобранката пак ядец-на секундата я възирам посока Г.Оряховица,ама без онази за мен джобна сума.Та ако някой требе да обува терлиците не съм аз!
            Пак ти шепна-обърни рецептата в правилната посока,набираш страшна скорост.Жокер-печата е отдолу.

Коментар

Добро утро,колеги!
              Два дена имах повод да не карам-не обичам да пия и захранвам изпълнителната власт по пътищата!
              Прерових темите и се ошашавих-един от "пачкалиите" останал само с именце-снимката отишла капиталов пазар.Не ме гъбясвайте мен-не съм пращал детето-тогава и името да отпраши от глад.
              Пускам анкета:в кого е супервъртележката-в оня гладния или в моята изпепелена от водки физика и душевност?!?!
              Иначе ви хлЕби с приказки в други теми да не пипате тази,защото не спирала по три дена.
              Истината е по-прозаична-глад,завист и нечовешка злоба спрямо възможностите на КАДЪРНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ!!!
              Тихооооооооооооо,като не си навреме на спирката,трамвая ли ти подлива водичка?????????!!!!!!!!!!!!!!!
              Понякога ми дожалява за твоята душевност,не си лош-просто проповядваш изронени раздатки.....!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Добро утро,колеги!
                Два дена имах повод да не карам-не обичам да пия и захранвам изпълнителната власт по пътищата!
                Прерових темите и се ошашавих-един от "пачкалиите" останал само с именце-снимката отишла капиталов пазар.Не ме гъбясвайте мен-не съм пращал детето-тогава и името да отпраши от глад.
                Пускам анкета:в кого е супервъртележката-в оня гладния или в моята изпепелена от водки физика и душевност?!?!
                Иначе ви хлЕби с приказки в други теми да не пипате тази,защото не спирала по три дена.
                Истината е по-прозаична-глад,завист и нечовешка злоба спрямо възможностите на КАДЪРНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ!!!
                Тихооооооооооооо,като не си навреме на спирката,трамвая ли ти подлива водичка?????????!!!!!!!!!!!!!!!
                Понякога ми дожалява за твоята душевност,не си лош-просто проповядваш изронени раздатки.....!!!
                Вай,вай,ваййййй... Ти пак ли слагаш сол в раната? Май ще се наложи да ти духна свещичките фронтерски. И стига ме плаши с туй дете! Давай му джипката , една чанта пачки и го пращай- ще го приема с удоволствие , даже на почивка ще ме заведе... А ти като дразниш лъва отчиташ ли факта, че твоят "партньор" липсва? И че както те схрусках за пресичката може да те изям и сега барабар с трите ти хикса? Явно усещаш, иначе как да си обясня четките ти за "душевността" ми освен като комплимент... Даже посред бял ден в 14,25 викаш "Добро утро колеги"!...Като сте толкоз кадърни къде ви е пресата бе, а? Само лъжете хората с празни обещания- Юли това , Юли онова - дръжки! Юли купонясва нейде , ти пухтиш сам на обороти, пък после аз съм ви виновен! Аааааа, ни мой тъй! Победителят / тоест аз/ печели всичко , а победените /тоест вие/ плащат всички сметки! Аре плащайте , какво се услушвате като гърмяни лисици!

Коментар

Тишо, преведи ни какво означава текста а аватара ти. За някаква маймуна, ама каква?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Тишо, преведи ни какво означава текста а аватара ти. За някаква маймуна, ама каква?
                    "Летящите маймуни ми откраднаха изображението.
                    Да вървят по дяволите."

Коментар

Ахамммм. Разбрах. Това са онези маймуни дето бате Бойко ги обучава да свалят торбичките с боклуци на софиянци от дърветата.

Коментар

Ахамммм. Разбрах. Това са онези маймуни дето бате Бойко ги обучава да свалят торбичките с боклуци на софиянци от дърветата.
                        Точно!

Коментар

Точно!
                          Ма ко праат у Горна?

Коментар

Ма ко праат у Горна?
                            Фъркат. И паланджосват де каквото сварят.

Коментар

[quote=Тихомир;352168]Фъркат. И паланджосват де каквото сварят.[/qu
                              Те маймуните са минали край Горна на караминьол-шетало се е на ред!
                              Пари-йок,само детето терминатор но авоари хич,нали си чок-покривай мизата!!!Жипката ще я давам да се учи,ама ти като не усвояваш пукница къде да те вози трезвения кочияш?!
                              Пак и за последно да не подлудява темата:
                              Тихооооооооооооооо,слез на Земята,пий си предписаното и благодари на Господ че е милостив и не му разбиваш ненавреме шейкъра!!!
                              Ако съм се омотал,ти си производно на другия рубеж и лудостта ти има развитие,но не и оправдание!!!
                              Кви Фронтери те хапят,колега?!В тая сладка въртележка с недое...ни фронтераджийки ти се вписваш след съответната сума.Как ще криеш рушвета не ме кЕрти-както лъга за Ким,тъй лъжи и сега!!!
                              Ако ш'си млад пръч(кът ти гледам бялата глава сме иди-ела набори)пръй са на носачка,майка-иначе ша играеш загорял тинейджър с мастит дядо!!!
                              Последно-да не спамим:На ти пресата,остави колежките със свещите!Аз като един заплес ги заменям с "пирфектни" за 2 часа,твоя ключ колко нанометра и часове е у ред?!
                              Само питам!!!

Коментар

Последно-да не спамим:На ти пресата,остави колежките със свещите!Аз като един заплес ги заменям с "пирфектни" за 2 часа,твоя ключ колко нанометра и часове е у ред?!
                                Само питам!!!
                                За да не разпалвам темата пак, отговарям само на последния ти въпрос. Ключът ми може да го провери който иска нагледно, като преди това подпише декларация , че няма да има никакви претенции към мен дори и при летален край.
                                Пък що се отнася до младите недо***ни фронтераджийки, споко, оставям ги на тебе. Аз с деца не се занимавам, падам си по по-зрели жени, които знаят какво искат и как да го получат...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X