Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Я ме светнете, за какво точно се ползва тази преса...
    Дали може да се монтира в джипа, на дясната седалка?
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      Ми взимай Пресата! Тя е многофункционална, сигурно и за шина може да се приспособи! Вярно, че Тунинга много ще загуби от този факт, но все пак здравето е по-важно!
      Да бе, да! Да взема да си пресовам без да искам крака , че тогава вече си *** м****а - ще трябва да свиквам да ходя с плавници!
      Не я ща пуста и преса - ей Юли да я зема , пък и е навитак!

Коментар

Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
        Абе аз не знам дали тук му е мястото, да не оспамя темата на момичето, ама имам един епилатор за продаване. СПЕШНО!!! Не е много ползван. По-късно може да кача снимки ако някой има интерес. Гледам, че разбирате от тия неща, може и отстъпка да направя за хора от форума. Възможен бартер за пресата.

П.П. Юли, ще извиняваш. Дано не ти объркам пазарлъка.
        Тоя път Юли може да го резна на старта още и за да няма още четири страници-преди цената,ако може половата принадлежност....Снимките е хубаво да са по време на експлоатация.Нещо от сорта на"атрактивни снимки на епилатора"

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Може, може! Може и на покрива да се монтира за бърза връзка с извънземните. А ако я свикнеш и на 12 волта може да прави чудеса!

Коментар

С подходящ джип и трансфертер за 220в. става фризьорски салон(балове идват,едно-друго).

Коментар

И в крайна сметка пресата си остана непродадена

Коментар

Юли, ако купиш джажата и я монтираш в джипа ще те пазаря за шофьор за бала на дъщерята ми, щото ще си обурудван.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
                  Тия трансфери,млади колега не се оповестяват току-така.Аз график по захранването на националния трезор нямам,а ти?!

Коментар

Пресата работи ли на газ? Хидравлична ли е и с какъв натиск? Вибрационна ли е?
                    С какви габарити е?
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
                      бреииии,,,, тези покупки така лесно нестават , все пак става въпрос за зделка , това да не ти е Булгар-табак брои парите и вземаи

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Пресата работи ли на газ? Хидравлична ли е и с какъв натиск? Вибрационна ли е?
                      С какви габарити е?
                      вибратора е оделно , но влиза към комплекта и е универсален ако паднат батерине има и педали
                      Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:18.
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ако някой наистина се заинтересува да ми пише

Коментар

Хех, благословено момиче... как да ти пише, до къде да си адресира писмото, може би просто трябва да напише върху плика: "bless_girl"?
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Хех, благословено момиче... как да ти пише, до къде да си адресира писмото, може би просто трябва да напише върху плика: "bless_girl"?
                            Джорджо аз една твоя тема я прочетох през ред ама сега и ти четеш тая така маи ето дала е електронна поща
                            Първоначално публикуван от bless_girl
                            Юли ако найстина се интересуваш от пресата ми пиши на galab4eto01@abv.bg
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

И що тръгнахте срещу природата?
                              В приличните популации самците правят квито правят маймунджулуци, най-накрая избира самката. Така че кажи кой искаш да ти пише, ние ще го пратим човека, той ще иде, ще разгледа пресата, ще се запознае със случая, после ще дойде и ще разкаже. Тежкарска ли е, гъзърска ли, колко трябват за един джип, може ли да продължаваме да караме без преси, не може ли ...
                              А така кат вземе всеки да пише без ред, я пресирал, я не, ... Бардак некъв((( И пак одиме насам - натам кат глуи кучки без преси, и ставаме за ташак на голфаджиите.
                              Мани, резил!

Коментар

Добре де, добре. Ами ние едндураджиите, нас кучета ни яли нали. А иначе аз те повиках когато скивах гаджето а ти сега ме/ни игнорираш..само за джипари..добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X