Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    ...ама незнаен. Ще трябва паметник...
    Хъммм, става ама искам да е като на Альоша, само че с вдигната високо, държаща преса ръка!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Хъммм, става ама искам да е като Альоша, само че с вдигната високо, държаща преса ръка!
      Съмнявам се да ти кажа... е, виж, срещу скромна сума ще ти отстъпим пресата за малко, като мостра за паметника....
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        И Пресата да остане непродадена!?
        Не е важно какво е Пресата. Важен е въпросът "Какво е Пресата?".
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хъммм, става ама искам да е като Альоша, само че с вдигната високо, държаща преса ръка!
          Визирайки участници тук,питам-мен главата не е спирала да ме върти,а въпросния улегнал господин(Т.Севов) кога го оттърваха?!Щот мислех да ходя на гости,ама вече не зная адреса!
          Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 27-03-08, 21:14. Причина: оправен цитат

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Визирайки участници тук,питам-мен главата не е спирала да ме върти,а въпросния улегнал господин(Т.Севов) кога го оттърваха?!Щот мислех да ходя на гости,ама вече не зная адреса!
            Не питай! Кат малък съм ритан от кон и крава в главата, имам едно счупено автостъкло с нея, плюс един-два удара с бухалка... Това стига ли да се успокоиш или да продължавам?

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Не е важно какво е Пресата. Важен е въпросът "Какво е Пресата?".
              Именно. Дайте ТТ-данни, както и цена. Да речем, колко кубика коса пресата пресова за един час. Как се развива пазарът на пресована коса? Ние тук се майтапим, но сериозните купувачи трябва да знаят в какво инвестират.
              Искам България чиста!

Коментар

Не питай! Кат малък съм ритан от кон и крава в главата, имам едно счупено автостъкло с нея, плюс един-два удара с бухалка... Това стига ли да се успокоиш или да продължавам?
                Не,искам още болкоуспокояващи..С тези симптоми зарибяваш детето-оферта:20 бона и детето на хранилка-ще изпищиш какво съм създал.Бонус-тотално бяла глава и потрошени нерви,иначе е кротко!С този пакт бих ти дал и пресата гешенк!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Не,искам още болкоуспокояващи..С тези симптоми зарибяваш детето-оферта:20 бона и детето на хранилка-ще изпищиш какво съм създал.Бонус-тотално бяла глава и потрошени нерви,иначе е кротко!С този пакт бих ти дал и пресата гешенк!!!
                  Хах, знаех си, че ще се сдадеш накрая! Спокс, мен децата ме обичат, давай парите и се отърваш... Пресата, хм, пресата кво да ти кажа - май момичето се уплаши от толкоз лудост и истерия и забегна през девет земи в десета... Дано само Юли не е тръгнал да се троши за да я търси...

П.С. Аре аз бегам да си пия хапчетата и да си обличам пижамата с дългите ръкави дето ги вържат зад гърба , а ти не тъгувай - утре пак съм на линия (ако отхлабят веригата достатъчно, за да мога да стигна до бронираното стъкло на компютъра)....

Коментар

М'даа.... девойчето се деПРЕСИра още на пета страница.... 'Ма нема лошо, купона да върви...
                    Тъй, тя пресата ясна, ама коса за нея.....
                    Който има в повече (на главата!) да свирка....
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Мааааааакс казах ли ти че Тихомир има пъклени планове ама добре че съм си дявол и ги разкрих навреме , сега Ким е в мазето без една стотинка , Тихомир без чеверме и остров ,

Макс проблема е друг , няма я пресата,,,,,,, казваи къде и как да я намерим предлагам военно положение , само така ще забавим трансфера и

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Дали сте благословена девойка не знам,... но определено печелите наградата за най-безсмислената обява тук

Макс не смяташ ли че с този текст на Венци има нещо , аз си мисля че е взел пресата и стова послание се прикрива , и сега тъне в благоденствие
                      Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:24.
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Предлагам бартер. Давам цяла кофа компресия за пресата. Не се интересувам колко ток харчи. Дори да не е от най-икономичните модели. Ако не е достатъчно, мога да предложа и 2-3 л. изгоряла нафта. Имам много, но повече не ми се дава. Няма да ми е изгодно.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                          Предлагам бартер. Давам цяла кофа компресия за пресата. Не се интересувам колко ток харчи. Дори да не е от най-икономичните модели. Ако не е достатъчно, мога да предложа и 2-3 л. изгоряла нафта. Имам много, но повече не ми се дава. Няма да ми е изгодно.
                          Ееее,,,еееее,,,чакаи малко , ти от вратата за краката , как така ще вземеш пресата , 5 световна воина се заформя, а ти хоп взимам пресата Мааааааакс кадеси бе , бързо че се навъртат черно-борсаджии
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не бре, аз само пробвам, ако мине. Знае човек кога и откъде ще изкочи зайчето. А и пресата ми трябва спешно. Не е за мен, аз коса нямам много, а за котката на съседката. Тя, горката(котката) е къдрава и ми е жал да я гледам. Грозна, една такава. Кофти. Та за това се натискам. Мога да предложа и една кофа филистрин, нямам повече, а и не ми трябва вече.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

бре-мааму-стара, сън не ме лови как ли да се сдобия с пуста-му и преса цъ,,цъ,,цъ,,, някои ме прецака

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                бре-мааму-стара, сън не ме лови как ли да се сдобия с пуста-му и преса цъ,,цъ,,цъ,,, някои ме прецака
                                Хахаха, ще се усетиш ти, ама... Туй щото се възгордя и не ме прие за партньор по сделката Сега плачи и се вайкай! Ще видиш преса нанай Ако покажете нужното уважения към скромната ми персона, подкрепено с големи и скъпи подаръци, може да се смиля и да ви дам да си пресовате буйните коси с Нейно Величество Пресата! Аз щото не мога да го направя по известни причини... Тъй че, недейте умува много /видяхте докъде я докарахте като умувате много/ , ами носете подаръците , че ми писна да ги чакам

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X