Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Зех ги Юли , зех ги без да са чудя! Я виж оня кльощьо Максуса как млъкна кат чу че ги земам и трите... Па ти я да не обиждаш мойта френдка Ким чи ша станем на кълбо!
    Ми ко да кажим-язе не съм патолог.Тамън ш'ти фирясат сланинките-две дърти прахосмукачки и една млада откачалка...
    Наздраве,обратни колети без оглед на платежа ни земами!

Коментар

еи колеги чакаите дави кажа нещо , дазнаете че nickbochev има супер ракиица аре му спретнеме едно гости
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ми ко да кажим-язе не съм патолог.Тамън ш'ти фирясат сланинките-две дърти прахосмукачки и една млада откачалка...
        Наздраве,обратни колети без оглед на платежа ни земами!
        Ти не ми бери грижа! Само дан додиш да ми са молиш с рев и на колене да ти ги върна!

Коментар

Абе гадове сте виеЕдна щерка не ми давата за благородни целиУтре като удари черната дупка ще се вайкате защо не сте ми дали,ама нема.Айде аз ще ви напускам че ми се свърши биратам а мързелът да слезна от втория етаж е голям и май ще положа глва на възглавницата.Па утре който оцелее.То в главата ми е една черна дупка ,та втора не мисля че ще ме стрене
          Айде на мен лека нощ на вас НАЗДРАВЕ
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ти не ми бери грижа! Само дан додиш да ми са молиш с рев и на колене да ти ги върна!
            Верно ш'рива кат магаре да са си твои до живот.Подир кратко време ти ша ривеш от опциите за модела,ама нъцки.Аз аватара го научих на всичко потребно,но "твоите муцки" / не успях...
            Ма ти си мераклийче-фронтовак,наздраве!Може и бирката да ти е объркала тактиката-мене и бира не ми оправя домашната нагласистика-питай Юли.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Айде на мен лека нощ на вас НАЗДРАВЕ

аре меткаи шортите и в леглото
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Юли, май вече всичко живо си изпоналяга. Няма смисъл да "дремем" в кръчмата без по-голяма компания. Давай и ние "да вдигаме гълъбите", че някои утре ( днес - вече час и половина) сме на работа.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• До: На кафе

Хайде, Добро утро на всички. Събуждайте се, че денят вече започна и има много неща за вършене. Ако има някой, прекалил снощи в кръчмата - бързо да взема един душ и да става.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добро утро и от мен! Бочев, абе ти не спиш ли бе братче. Верно, че оперативката е 8,30 ама все пак...

ПП Ставането е преди душа. И преди тоалетната е даже
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Добро и от мен!
                      Спорна работа на всички.

Коментар

Добро утро!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Хайде, Добро утро на всички. Събуждайте се, че денят вече започна и има много неща за вършене. Ако има някой, прекалил снощи в кръчмата - бързо да взема един душ и да става.
                          Добро утро!
                          Още в 7 направих едно кръгче из града,че се наложи.Прекалилите новобранци в бранша може да им се клатят чивиите още,нас да не ни е сефте...

Коментар

Добро утро!
                            Е как няма да е добро...с тоя нов аватар!

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                              Е как няма да е добро...с тоя нов аватар!
                              добро утро на всички

Андро , аз си помислих че си имаме ново гадже в саита

Коментар

Абе, Тишо .... къде е тази фенка ?????!
                                Дай да я ......
                                Разгледаме по-подробно .....
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X