Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Отивам, значи на доктор в Пирогов с хипертонична криза.Сестрата вика: трябва да отслабнеш, да не пушиш, да не пиеш , а доктора,един такъв като мене вика: абе глупости:оди сдъвчи един валидол и пий две водки и легай.Та с една дума -божа работа.Всъщност с две думи.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Кръвното Максе е тих убиец. И при мене преди години с това започна - с високо кръвно. Вдигал съм над 240/160. И трябва да се лекува, иначе те удря или в главата/ най-често/ , или в сърцето. Не го подценявай, щом трябва да спреш алкохола - спри го. Най-бързо смъква кръвното хлофадонът. Но на всяка цена ти трябва лекарско предписание за лечение. Не може да няма добри лекари в Русе - все пак не е Горна Оряховица... Съветът ми е отсега нататък без валидол и хлофадон да не се шматкаш. Не знаеш кога ще ти потрябват.
      Не е Горна ли?!Десет пъти по-зле са,майка им тъпа-два екипа спешни за 15 минути две контра диагнози на 180 градуса.Пък като твоите илачи папер няма в рецептата-при мен Ренаприл и Тертенсиф/второто било много фешън видях в нетя и предписват наред-нали знаеш за тая въртележка,френско-вносител,мрежа,аптеки,лекари-някой лев горница/.
      Валидол чат пат съм слагал под езика,пийвал съм антистенокардин,ма хлофадон не съм и чувал-утре ще видя в някоя аптека.
      Мерси за акъла,пак си дойдохме на думата за докторите и патилите преди мен.За докторите-добро или нищо,щото квот мисля не е и за кофата.

Коментар

Бой, разбой - от кръвното скриване няма. Пиша само и единствено от личен опит и преживявания. А гадовете нямат свършванае, мамка им...
        Тишо, ти си станал доктор сам за себе си на базата на пробата и грешката, не е ли така? Пробутвали са ти какви ли не боклуци, докато накрая си намерил това, дето да те крепи.
        Аз съм същият. Не с кръвното а с астмата
        Ако на Макса с многото хиксове му е за сефте, ще бере ядове, докато разбера аджеба какво от всичките неща, дето ще му ги предпишат, му върши работа и дали всичко не е от пусти нерви и с едно здраво напиване и изпростяване няма да получи по-добър ефект...
        Баща ми е на 73 и инсулт, инфаркт, диабет, астма и к'вото още се сетиш. Сега е в неплатен отпуск на море! На лекар го карат само в носилка. С 55 години трудов стаж е.
        Майка ми е на 70, всеки ден виси в поликлиниката, здрава е като бик, само дето в главата хич я няма вече, а дъртия си е съвсем с акъла...
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Отивам, значи на доктор в Пирогов с хипертонична криза.Сестрата вика: трябва да отслабнеш, да не пушиш, да не пиеш , а доктора,един такъв като мене вика: абе глупости:оди сдъвчи един валидол и пий две водки и легай.Та с една дума -божа работа.Всъщност с две думи.
          Не знам дали си Иван,ма си ЗЛАТОУСТ!Пък и не сме еретици да редим Божиите дела,то на тая земя не пускали без време и място за явяване пред Шефа,май?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Не е Горна ли?!Десет пъти по-зле са,майка им тъпа-два екипа спешни за 15 минути две контра диагнози на 180 градуса.Пък като твоите илачи папер няма в рецептата-при мен Ренаприл и Тертенсиф/второто било много фешън видях в нетя и предписват наред-нали знаеш за тая въртележка,френско-вносител,мрежа,аптеки,лекари-някой лев горница/.
            Валидол чат пат съм слагал под езика,пийвал съм антистенокардин,ма хлофадон не съм и чувал-утре ще видя в някоя аптека.
            Мерси за акъла,пак си дойдохме на думата за докторите и патилите преди мен.За докторите-добро или нищо,щото квот мисля не е и за кофата.
            Ренаприла и тертензифа да го предписват у тях си! Боклуци пълни - пил съм ги и двете- файда никаква. Утре върви в аптеката и си купи хлофадон. Като вдигнеш кръвно/имаш си вече апарат/ , тоест щом те заболи главата мериш гълташ 1/2 или максимум 1 таблетка с много течности. Странично действие - съхнат ти устата , в редки случаи се наблюдава отпадналост, умора. Но запомни едно от мен - няма друго лекарство способно да смъкне кръвното за кратко време освен хлофадона. А бе трябва да ти дойдем на гости някой път и да ти разкажа някои работи. Антистенокардинът е повече за пулса отколкото за кръвното. Хлофадон и валидол - туй са две много верни мои другарчета. И много са ми помагали. За последно -снощи. И затова и ти ги препоръчвам.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Тишо, ти си станал доктор сам за себе си на базата на пробата и грешката, не е ли така? Пробутвали са ти какви ли не боклуци, докато накрая си намерил това, дето да те крепи.
              Ако на Макса с многото хиксове му е за сефте, ще бере ядове, докато разбера аджеба какво от всичките неща, дето ще му ги предпишат, му върши работа и дали всичко не е от пусти нерви и с едно здраво напиване и изпростяване няма да получи по-добър ефект...
              Баща ми е на 73 и инсулт, инфаркт, диабет, астма и к'вото още се сетиш. Сега е в неплатен отпуск на море! На лекар го карат само в носилка. С 55 години трудов стаж е.
              Майка ми е на 70, всеки ден виси в поликлиниката, здрава е като бик, само дето в главата хич я няма вече, а дъртия си е съвсем с акъла...
              За астмата какво вземаш? Аз съм зле и с белия дроб и вземам симбикорт , както и кислород/от машина/. Кислородът обаче помага най-много!

Коментар

Макс пак ти казвам , наи добрия лек е да не ти пука остави скапания живот на другите, изключи се и се забавляваи както ти позволява живота , само така ще бъдеш полезен за останалите и за теб
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Мой приятел доцент/сега е в Норвегия/ми каза: Живей така,както се чувстваш най-добре.Докато бях автомобилен състезател алкохол никакъв и 75 кила: резултат-всеки ден лекарства и кръвно 220.Върнах се към ди джейството.Резултат от преди седмица /сега съм 115/: Цяла нощ музика, 5 водки, три ракии, три пържоли, денс по масите яко.Прибирам се в 7ч. сутринта.Жената става за работа и ми мери кръвното-105 на 60.Кво да говориме повече.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

За астмата какво вземаш? Аз съм зле и с белия дроб и вземам симбикорт , както и кислород/от машина/. Кислородът обаче помага най-много!
                    Изхвърлих всички кортокостероиди... уж не били вредни, уж....
                    Основно се праа че ми нема нищо, ventolin и като закъсам за по-дълго - novphyllin. И много движение. Гледам все да съм навън, щото астмата ми се провокира най-вече от домашен прах.
                    Ама нофилина прави сърцелуп, ако се предозира.
                    Мааму стара, ако се накъркам, немам ник'ви ядове с дишането...
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

То че от нерви фтасах ми е пределно ясно.Ама да каже един малоумник:дай еди колко си и ти назначавам лечение за твоя случай,не да карат по шаблона.За лева ясно,второто не виждам кой ще свърши необходимото.Ще се питаме като за колите в другите форуми-то сервиз за кола трудно се намира,пък за човек-мани.За колите-частите менте,за хората-докторите!!!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Мой приятел доцент/сега е в Норвегия/ми каза: Живей така,както се чувстваш най-добре.Докато бях автомобилен състезател алкохол никакъв и 75 кила: резултат-всеки ден лекарства и кръвно 220.Върнах се към ди джейството.Резултат от преди седмица /сега съм 115/: Цяла нощ музика, 5 водки, три ракии, три пържоли, денс по масите яко.Прибирам се в 7ч. сутринта.Жената става за работа и ми мери кръвното-105 на 60.Кво да говориме повече.
                        неразбирам от кръвно , но какво ти душа тегли това , говорим за нерви , а нерви да имаш значи нещо те ограничава и ти се ядосваш бе я да не ти пука от никои , маината му
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Кафеджийте малко е късно за тая тема Я наздраве

Коментар

Изхвърлих всички кортокостероиди... уж не били вредни, уж....
                            Основно се праа че ми нема нищо, ventolin и като закъсам за по-дълго - novphyllin. И много движение. Гледам все да съм навън, щото астмата ми се провокира най-вече от домашен прах.
                            Ама нофилина прави сърцелуп, ако се предозира.
                            Мааму стара, ако се накъркам, немам ник'ви ядове с дишането...
                            Вентолина е добър, но при често използване се привиква с него и спира да действа. Инхалирах го близо 4 години, откакто ползвам симбикорт съм го спрял. Но си държа една-две помпички за всеки случай. По принцип го уважавам - много добро лекарство.
                            Новфилина го пих 5 години всеки ден два пъти по две , а в началото дори три пъти по 2 , но и него ми го спряха февруари като лежах в Токуда.

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                              Тц тц , недеи че тука са лошите наздраве малък и дерзаи

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                                Не можеш да спамиш спама... Двойното отрицание е положително.
                                Наздраве, душичко, кой ти каза, че не къркаме???
                                Аз се заоблачавам полека....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X