Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Пия вино и гледам мача....псувам...продължавам да псувам!
    Явно сме си головодници,некви трактористи да ни дрънкат....леваци!
    Но винаги ще си ги подкрепям-САМО ЛЕВСКИ!!!
    Наздраве,да пием за Българският футбол!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Имам си в двора и оранжерията екологично чисти домати,краставици,зеле,чушки и др.И то без пари.Нарязва,значи жена ми една голяма екологично чиста салата и ми сипва ракията.В следващия момент изпече 10 кебапчета.Е сега с кое да мезя.Майната и на екологията.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Имам си в двора и оранжерията екологично чисти домати,краставици,зеле,чушки и др.И то без пари.Нарязва,значи жена ми една голяма екологично чиста салата и ми сипва ракията.В следващия момент изпече 10 кебапчета.Е сега с кое да мезя.Майната и на екологията.
        Хахахаха.

Наздраве на всички.

Коментар

Леле Какво ви става бре.Едни няма да пият,други пред дилема,салата или кебабчета?Ми разбирасе че домашнярката наделява в такъв момент.Ко е туй вино бре?
          Вчера седя и сам си пия,днес сте понапълнили кръчмата,нема кой да се обади за по бираГАДОВЕ,Аз заради вас не мога да спра пиенето,а днес ме пропускате
          Тези с неизвинените оцъствия от вчера почерпихте ли
          Ако има останали по масите НАЗДРАВЕ.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            [ATTACH]42904[/ATTACH]
            Ад,НАЗДРАВЕ-който пие мъжката,тая промоция му я желая от сърце!Само да не заляга под дифа!Може нещо да го цапне у муцуната!
            Малееее,, лелииии,, така че я сфитна че макиии баница че ми напраии
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              Малееее,, лелииии,, така че я сфитна че макиии баница че ми напраии
              Ма ако я свършиш у полето чии яйца заминават у баницата,а?Тва го е снимал оня от горно-нанадолнище докато беше в Италия-ич ли не ти е познато?!Убава дружка-ти му пращай уиски,пък...
              Страшна жега тука,налях си една бира-не се спи.Мразя климатиците,ма може и да се предам накрая.
              Бе,наздраве!
              П.П.-Де си бе,Нивата-нали рива че никой не смуче от твойто?Ади ставай и да почваме.

Коментар

• До: На кафе

Добро утро!
                Ставайте,стига сте се излежавали!
                Приятен ден на всички!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                  Добро утро, я Тихомир още спика стаааааааВАааааиии магаре поспаливо
                  Добро утро! Яяя, Юли, наняш ли още чадо?!? Ставай поспаланко, ставай че съм ти нагласил едно шише кайсиева ракийка, тройно преварена, с мед, казвай само кога ще имаш път насам? Мога и да ти я пратя по Еконт...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Добро утро! Яяя, Юли, наняш ли още чадо?!? Ставай поспаланко, ставай че съм ти нагласил едно шише кайсиева ракийка, тройно преварена, с мед, казвай само кога ще имаш път насам? Мога и да ти я пратя по Еконт...

Добре де станах ,,, снощи жените пак ни влачиха по кръчмите бях у кръчма ВЕСЕЛОТО СЕЛО намира се в парка до стадиона на ЦСКА , е нема да ти каам къ съм са наметкал с пиене
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Добро утро, от Синеморец. И тук е мрачно времето, като на всякъде. И до Резово ходих, и там облаци.
                      Но като се прибера, ще пекне едно слънце! ))
                      За мен през лятото "Няма по-хубаво от лошото време".
                      Като чуя прогноза "Времето се оправя" - ме хващат дяволите.

Нека да е лято, ама да е сянка!

Приятно ви кафе!

Коментар

Ади наздраве
                        Абе тез серсеми,Макса.Юли и Тишо,нама ли да се съберат,та да се понапият и позамерят с Ла...на и някои да ги снима,че то бактисах бе,само тук ги мятат.А да видим сега кои е наи ербап-не че съм подстрекател,ама прее....би другарче си е баш тарикатлък
                        Емил-00356 99872043-Малта
                        Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Ма ако я свършиш у полето чии яйца заминават у баницата,а?Тва го е снимал оня от горно-нанадолнище докато беше в Италия-ич ли не ти е познато?!Убава дружка-ти му пращай уиски,пък...
                          Страшна жега тука,налях си една бира-не се спи.Мразя климатиците,ма може и да се предам накрая.
                          Бе,наздраве!
                          П.П.-Де си бе,Нивата-нали рива че никой не смуче от твойто?Ади ставай и да почваме.
                          Да бе ти се сети,когато си легнах
                          Аз сега почвам,НАЗДРАВЕ

Коментар

Щом смятате,че не е рано и няма да ни се смеят хората, А наздраве.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Щом смятате,че не е рано и няма да ни се смеят хората, А наздраве.
                              Нкога,Ама никога не е рано за БИРА.Може да е късно ,ама рано неИ няама кой да ни се смее,та ние сме за пример
                              НАЗДРАВЕ

Коментар

Е са един комшия ме кара да палиме барбекюто.Тамън реша да ставам човек и глей кво се получава,като не мога да отказвам.Добре,че не съм жена.Наздраве.
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X