Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Личи си, че някой хора не са гледали лунното затъмнение снощи. Ако го бяха чакали едва ли щяха вече да са будни .
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Момци днес си взех НИВА.А да ми е честита,и сега почвам с правенето
      НАЗДРАВЕ
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        НАЗДРАВЕ
        Ама почвай с правенето,а не с пиенето.А,наздраве.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

НАЗДРАВЕ
          А честито! Да си я ползваш със здраве! И много емоции с нея!

Коментар

НАЗДРАВЕ
            Да ти е честита,много безаварийни километри!
            Наздраве!
            П.П.
            Сори за сношното отсъствие,но имах гости и така се напих,че не можах да вчлюча компа
            Сега ближа рани и смуча бира!
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Мерси ,мерси.
              А ето я и нея
              Прикачени файлове
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И повече да не ти се случват ТАКИВА работи.Само газ и наздраве..
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

НАЗДРАВЕ
                  Привет!
                  Ей...браво...ха така...то приятелю след лошото винаги идва нещо хубаво...
                  Честито и от мен, и да си я караш със здраве, и да се грижите един за друг...
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

Добро утро!
                    Честит понеделник и приятна седмица!

Коментар

Добро утро и успешна седмица на всички!
                      Желая на всички от сърце да не е както за мен приключи предната.Щерката донесе четвъртък в къщи едно коте.С всичката си простотия разреших да остане/заедно със старогерманеца дето имам/.Петък през деня уж се погаждаха,играха-вечерта докато песа ядеше малкия мина близо край него и оня го дялна уж предупредително.Кървища,преживя нощта и си отиде животинката.Не мога да ги успокоя и двете булки,побърках се.За капак май и на мен ми е дошло горница и вчера ме забраха с линейката в шокова зала на бърза помощ.Хипертонична криза/190-110,една кофа жици и системи/.Сега май няма "на кафе",няма "наздраве"-тъпня голяма.
                      Вие поне карайте и от двата вида напитки и пазете нервите-белите стават за отрицателно време!

Коментар

ЕЕЕЕ..лошо,зел си го много присърце, дано да се оправиш скоро и да няма нищо сериозно!
                        Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Добро утро и успешна седмица на всички!
                          Желая на всички от сърце да не е както за мен приключи предната.Щерката донесе четвъртък в къщи едно коте.С всичката си простотия разреших да остане/заедно със старогерманеца дето имам/.Петък през деня уж се погаждаха,играха-вечерта докато песа ядеше малкия мина близо край него и оня го дялна уж предупредително.Кървища,преживя нощта и си отиде животинката.Не мога да ги успокоя и двете булки,побърках се.За капак май и на мен ми е дошло горница и вчера ме забраха с линейката в шокова зала на бърза помощ.Хипертонична криза/190-110,една кофа жици и системи/.Сега май няма "на кафе",няма "наздраве"-тъпня голяма.
                          Вие поне карайте и от двата вида напитки и пазете нервите-белите стават за отрицателно време!
                          Добро утро на всички ,

Маааакс ше цофнеш от ядове и проблеми , маяната му на мачката има и други , то колко хора си утрепаа тъщите
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            А добро утро сънливци!
                            Ама изпреварих ли ви всички, а, изпреварих ли ви?

Да бе да , ше ти викаме Тихо олимпиеца Ха добро утро
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              Да бе да , ше ти викаме Тихо олимпиеца Ха добро утро
                              Добро утро на всички! Олимпиец не ами баш олимпиец треа да ми викате вий! Че кат някой петел съм ви заразбуждал рано-рано...
                              А бе Максе, пази се бе човеко! Ше станеш зян за едното чудо! Не друго, ами няма да има кой да ме посреща като дойда към Русе...
                              Майтап , човече, давай го по-спокойно и се пази!

Коментар

A бе,пичове-сега се върнах от болницата и докторята ме матираха.
                                Капалъ на цигарите и алкохола.Ми то в рецептата няма ореолче предписано?!Някой с мойто дередже/не може да няма,тук повечето сме нерваци и адреналинчовци-това било определящо/ да рече верно ли е -на доктори вяра нямам грам!
                                Тихо,Юли-вие нали сте дебелаци бе,при вас по еди ела подобен кахър-па аз сухара яхнах хурката.
                                П.П.-последното изречение е пълен майтап-на никого не желая проблеми със здравето!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X