Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Верно е, братко. Като си помисля, че до преди 3-4 години се чувствах като съставен от едно парче, а болестите - освен кашлица и гърлобол - ги смятах за екзотика за пенсионери...

Май все се пристига до това дередже. От тази пролет имам придобивка във вид на кръвно и освен това ми показаха снимчици (черно-бели) на белите дробове, демек: "не е страшно, ама гледай и му мисли".

Мисля му, даже съм намислил да помисля дали не мога да измисля начин да откажа цигарите. Засега мисля, че е немислимо.

Така или иначе от тази пролет си имам придобивка във вид на кръвно (високо). И ми рече докторът:

- Със солта как си?

- Ми обичам - рекох.

- А каква ракия пиеш?

- Ми най-често "Пещерска" - рекох.

- Довечера - вика - си сипи една и после я забрави "Пещерската"-та.

Така се забравя "Пещерска"... Но мисля, де. А мисленето върви по-леко след 200 грама.

Хоп! Гледам темата тук е "На кафе"... Познайте кви са ми препоръките за кафето?

Така че наздраве - и все пак да му мислим!
    А илачи мяташ ли-тъщата/и тя в отбора/ ми реди без сол,само постно,алкохол и цигари ниц и докато си жив мяташ хаповете?!
    Ми да спра да шия и щерка И,да пастря две бели крилца и да отлитам.
    Сигурно и жипка у гората нема,шото друса да не ми се плацика карантията,баси.
    Ми то явно е личен избор,пък квото е писано ще стане.
    Кафето го преживявам,ма си чурнах 50гр. водка-от толкова няма кво да се спъне с хаповете.
    Не е по темата,ама НАЗДРАВЕ!И за ЗДРАВЕ на всички!!!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
      Не забравяйте и крема (пяната) за бръснене. Да има лилав, оранжев или каквито там бои име е доставил доставчикът.

Сега положението е непоносимо. Не стига, че всяка сутрин гледаш насреща една и съща муцуна, ами и все в бяло. Докога ще го търпим това безобразие.

Ха, наздраве!
      +++++++++
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Наздраве, ама днес не съм близвал капка алкохол... Нещо нямам мерак да пия самичък.
        Тишо, не ни предизвиквай, че ше дойдеме някой ден и ше се чудиш как да ни изгониш.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          А илачи мяташ ли-тъщата/и тя в отбора/ ми реди без сол,само постно,алкохол и цигари ниц и докато си жив мяташ хаповете?!
          Ми да спра да шия и щерка И,да пастря две бели крилца и да отлитам.
          Сигурно и жипка у гората нема,шото друса да не ми се плацика карантията,баси.
          Ми то явно е личен избор,пък квото е писано ще стане.
          Кафето го преживявам,ма си чурнах 50гр. водка-от толкова няма кво да се спъне с хаповете.
          Не е по темата,ама НАЗДРАВЕ!И за ЗДРАВЕ на всички!!!
          Е точно алкохолът пречи най-много на хаповете. В комбинация с алкохол някои не действат изобщо , а други имат съвсем различен ефект! Не ставай мек заради една водка бе човек!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Тишо, не ни предизвиквай, че ше дойдеме някой ден и ше се чудиш как да ни изгониш.
            Бе що да ви гоня? Като свърши пиячката сами ще си тръгнете....

Коментар

Макс не те познавам НО ако ти трябва нещо разчитаи на мен по всяко време , телефана го има нафсякаде
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Максе,дръж се.Аз съм дигал 220 на 140.И то когато не пиех.Откакто пропих съм като космонавт.Пази нервите,всичко от тях идва.Успех със здравето,то е най-важно.
                Верно е от нервите предимно,насирал съм се от софри и количества,но подобни неразположения съм нямал.Виж гепят ли ме улавите или беса от безсилието да променя нещо към по-читаво,почвало се е-глава,слепоочия,тил,моторетката бучи и т.н.То това било диагнозата,ма на лекар мнооооооооого зор ходя.Кат ги знам кви са торби безхаберни...
                Гадеф,да го сменя бе братко,ама с КОГО?Линейкаджиите дет ме повлякоха викат:кръвното добре,пулса висок и AV блока много зле/де да го знам кво е/.В шоковото викат:нищо му няма на AV блока,ама кръвното ужас и там ти е кахъра-а де?
                Зема да дам някой лев за диплома и аз да влизам в джаза-коли правиме,може и някой човек да ремонтирам по-успешно от тия хългъзници/днес си взех апаратче за кръвно,значи съм половин доктор/.

Коментар

Е точно алкохолът пречи най-много на хаповете. В комбинация с алкохол някои не действат изобщо , а други имат съвсем различен ефект! Не ставай мек заради една водка бе човек!
                  Харно бе,Тишо,ти като клъцнеш бирички спираш ли хаповете,щото не трябва?
                  Питам ХОРА с подобни проблеми,а не ония задници дето само в ръцете те гледат!

Коментар

Верно е от нервите предимно,насирал съм се от софри и количества,но подобни неразположения съм нямал.Виж гепят ли ме улавите или беса от безсилието да променя нещо към по-читаво,почвало се е-глава,слепоочия,тил,моторетката бучи и т.н.То това било диагнозата,ма на лекар мнооооооооого зор ходя.Кат ги знам кви са торби безхаберни...
                    Гадеф,да го сменя бе братко,ама с КОГО?Линейкаджиите дет ме повлякоха викат:кръвното добре,пулса висок и AV блока много зле/де да го знам кво е/.В шоковото викат:нищо му няма на AV блока,ама кръвното ужас и там ти е кахъра-а де?
                    Зема да дам някой лев за диплома и аз да влизам в джаза-коли правиме,може и някой човек да ремонтирам по-успешно от тия хългъзници/днес си взех апаратче за кръвно,значи съм половин доктор/.
                    Тъй, тъй, аз го докарах до пулс 200....
                    От както спрях да ходя на лекари съм много по-добре.
                    От едни пикливи хапчета за уеф и двайсе качих за един месец 10 килограма на сланинки на корема и още не мога да разкарам половината.
                    Рецептата е: двойна доза мамата, и смени тъщата за набор на жената...
                    А, и като наистина мноо се изнервя си купувам нова пушка.
                    А на един приятел от хапчета за кръвно взе да не му става....
                    Май по-добре е да го дигаме... (кръвното, де).
                    Последно редактирано от gadeff; 18-08-08, 22:38. Причина: допълнението за ... онуй
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Кръвното Максе е тих убиец. И при мене преди години с това започна - с високо кръвно. Вдигал съм над 240/160. И трябва да се лекува, иначе те удря или в главата/ най-често/ , или в сърцето. Не го подценявай, щом трябва да спреш алкохола - спри го. Най-бързо смъква кръвното хлофадонът. Но на всяка цена ти трябва лекарско предписание за лечение. Не може да няма добри лекари в Русе - все пак не е Горна Оряховица... Съветът ми е отсега нататък без валидол и хлофадон да не се шматкаш. Не знаеш кога ще ти потрябват.

Коментар

Харно бе,Тишо,ти като клъцнеш бирички спираш ли хаповете,щото не трябва?
                        Питам ХОРА с подобни проблеми,а не ония задници дето само в ръцете те гледат!
                        Значи. Когато пийвам, гледам до часа за прием на хапчетата да остават най-малко 2-3 часа. През които не пия нищо друго освен вода или сода.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                          От едни пикливи хапчета за уеф и двайсе качих за един месец 10 килограма на сланинки на корема и още не мога да разкарам половината.
                          Та за пушката ми беше мислата , бре да ли би ми услужил с две джапани и пушката че имам една домоуправителка и една сервитьорка дето ме дразнят , бе малак проблем но решим две цеви и няма проблем
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Ммм, не съм много съгласен. Вярно , че хапчетата винаги имат странични ефекти , ама все пак всеки си избира приоритетите. Моят пулс от около десетина години се е закотвил на 110-120 и не мърда оттам. Вярно че има лекари шматки, ама има и такива , които те спасяват когато много си се окъкал. Както в моя случай , че и на няколко пъти. Тъй че избираш - или живееш и спазваш някакво лечение и ограничения , или караш през просото пък докато окрякаш. Въпрос на избор.

Коментар

Кръвното Максе е тих убиец. И при мене преди години с това започна - с високо кръвно. Вдигал съм над 240/160. И трябва да се лекува, иначе те удря или в главата/ най-често/ , или в сърцето. Не го подценявай, щом трябва да спреш алкохола - спри го. Най-бързо смъква кръвното хлофадонът. Но на всяка цена ти трябва лекарско предписание за лечение. Не може да няма добри лекари в Русе - все пак не е Горна Оряховица... Съветът ми е отсега нататък без валидол и хлофадон да не се шматкаш. Не знаеш кога ще ти потрябват.
                              Тихо гледам пишеш за кръвно , кръвно се вдига от гадовете а гадовете требе бои и тогава няма кръвно МИ така какво

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                Тихо гледам пишеш за кръвно , кръвно се вдига от гадовете а гадовете требе бои и тогава няма кръвно МИ така какво
                                Бой, разбой - от кръвното скриване няма. Пиша само и единствено от личен опит и преживявания. А гадовете нямат свършванае, мамка им...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X