Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    A бе,пичове-сега се върнах от болницата и докторята ме матираха.
    Капалъ на цигарите и алкохола.Ми то в рецептата няма ореолче предписано?!Някой с мойто дередже/не може да няма,тук повечето сме нерваци и адреналинчовци-това било определящо/ да рече верно ли е -на доктори вяра нямам грам!
    Тихо,Юли-вие нали сте дебелаци бе,при вас по еди ела подобен кахър-па аз сухара яхнах хурката.
    П.П.-последното изречение е пълен майтап-на никого не желая проблеми със здравето!!!
    E kак да няма! Аз не пуша вече шести месец след 31 годишно активно тютюнопушене по 3 кутии цигари дневно! Докторите казаха - избирай какво искаш- да пушиш или да живееш- и много ясно кое избрах...Алкохол си позволявам , но само до 100 гр. или 2 бири. И то съвсем не всяка вечер. Споко, пази се и ще оцелееш - аз съм тъй вече 5-та година. Намали работата и стреса, почивай повече и ходи по-активно за риба - и ще живееш още дългооо. Но цигарите задължително спри! Разликата , която ще усетиш просто няма с кви пари да я купиш!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      E kак да няма! Аз не пуша вече шести месец след 31 годишно активно тютюнопушене по 3 кутии цигари дневно! Докторите казаха - избирай какво искаш- да пушиш или да живееш- и много ясно кое избрах...Алкохол си позволявам , но само до 100 гр. или 2 бири. И то съвсем не всяка вечер. Споко, пази се и ще оцелееш - аз съм тъй вече 5-та година. Намали работата и стреса, почивай повече и ходи по-активно за риба - и ще живееш още дългооо. Но цигарите задължително спри! Разликата , която ще усетиш просто няма с кви пари да я купиш!

Ааааааа,,,,, цигарите не спирам по добре да ме няма
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Капалъ на цигарите и алкохола.Ми то в рецептата няма ореолче предписано?!Някой с мойто дередже/не може да няма,тук повечето сме нерваци и адреналинчовци-това било определящо/ да рече верно ли е -на доктори вяра нямам грам!
        Тихо,Юли-вие нали сте дебелаци бе,при вас по еди ела подобен кахър-па аз сухара яхнах хурката.
        П.П.-последното изречение е пълен майтап-на никого не желая проблеми със здравето!!!
        Еии Максе,одуха се братле.При мен същтата работа.Преди 2-ва мес. вирнах копитата.Линеики и болници-и кво,докато ас берях душа,доктора си бъркаше в носа и в г....а и отсече-не на акохола и цигарите.ОК те са гадост,макар че ги ползваме,ама щто някои не забрани шибания и изнервен живот дет го практикуваме.Акъли няма да ти давам.Колегата Мърфи е казал-нещто което трябва да се случи,щте се случи,ние сме тук да установим че се е случило.
        Емил-00356 99872043-Малта
        Defender-90

Коментар

момчета всичките тези неща идвадт от начина на мислени , луд човек болести няма , я го ударете малко през просото не си стягаите душата и сърцето , живота не е това което виждате и чувате А това което направите , успех приятели
          Последно редактирано от Юли; 18-08-08, 21:14.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

деиства като релакс http://www.youtube.com/watch?v=Hxpw7...eature=related

Коментар

това е за мъже със големи сърца а тук ги има http://www.vbox7.com/play:5a7626f3

Коментар

Верно е, братко. Като си помисля, че до преди 3-4 години се чувствах като съставен от едно парче, а болестите - освен кашлица и гърлобол - ги смятах за екзотика за пенсионери...

Май все се пристига до това дередже. От тази пролет имам придобивка във вид на кръвно и освен това ми показаха снимчици (черно-бели) на белите дробове, демек: "не е страшно, ама гледай и му мисли".

Мисля му, даже съм намислил да помисля дали не мога да измисля начин да откажа цигарите. Засега мисля, че е немислимо.

Така или иначе от тази пролет си имам придобивка във вид на кръвно (високо). И ми рече докторът:

- Със солта как си?

- Ми обичам - рекох.

- А каква ракия пиеш?

- Ми най-често "Пещерска" - рекох.

- Довечера - вика - си сипи една и после я забрави "Пещерската"-та.

Така се забравя "Пещерска"... Но мисля, де. А мисленето върви по-леко след 200 грама.

Хоп! Гледам темата тук е "На кафе"... Познайте кви са ми препоръките за кафето?

Така че наздраве - и все пак да му мислим!
                Искам България чиста!

Коментар

Максе,дръж се.Аз съм дигал 220 на 140.И то когато не пиех.Откакто пропих съм като космонавт.Пази нервите,всичко от тях идва.Успех със здравето,то е най-важно.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Днес никой ли не пие.Лошо започваме седмицата,момчета,а не бива така.А,назраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

А това е за всички вас от мен:
                      http://www.youtube.com/watch?v=e4BG5...eature=related

Коментар

Наздраве, ама днес не съм близвал капка алкохол... Нещо нямам мерак да пия самичък.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Цитирам днешния в-к "Телеграф" стр.3.:"Хляб с виолетов цвят ще се произвежда в Горна Оряховица.Насъщният ще се прави от австрийска пурпурна пшеница......"Тишо, утре мое да пуснете и зелено кафе,червена ракия,или оранжево вино.Изобщо вие там напоследък правите странни работи..

Не забравяйте и крема (пяната) за бръснене. Да има лилав, оранжев или каквито там бои име е доставил доставчикът.

Сега положението е непоносимо. Не стига, че всяка сутрин гледаш насреща една и съща муцуна, ами и все в бяло. Докога ще го търпим това безобразие.

Ха, наздраве!
                          Искам България чиста!

Коментар

Максе, смени лекаря..
                            "Докторе, ако ти дам 20лв, ше може ли поне кафето..."
                            - "Е, в такъв случай... ама без захар!!!"
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Момци днес си взех НИВА.А да ми е честита,и сега почвам с правенето
                              НАЗДРАВЕ
                              Честито и от мен.
                              Да си я направиш с кеф и да не ти се налага да я "тестваш" по "онзи начин".
                              Наздраве и със здраве да си я караш.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А това е за всички отказали цигарите като мен:
                                http://www.youtube.com/watch?v=19JQYg9oWNM
                                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X