Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро. Юли, не си го слагай толкова присърце, че ще се гътнеш преждевременно! Има опасност и да контузиш жената, собствената.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Добро утро, от Синеморец. И тук е мрачно времето, като на всякъде. И до Резово ходих, и там облаци.
      Но като се прибера, ще пекне едно слънце! ))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Добро утро, от Синеморец. И тук е мрачно времето, като на всякъде. И до Резово ходих, и там облаци.
        Но като се прибера, ще пекне едно слънце! ))
        Прибираи се за да изгрее слънце че заради теб и другите хора немогат да се пекът
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
          Добро утро. Юли, не си го слагай толкова присърце, че ще се гътнеш преждевременно! Има опасност и да контузиш жената, собствената.
          Бре, ако я видиш няма така да говориш много е убава еи
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

И аз се появих.Ни жив ни умрел.Ше фанем да саспим на плажа та да ми изгорят кракатаот слънцето.Сега ходя кат е@@н
            Тоя Несебър страшна работа ви казвам.Пълно мадами по без нищо,а моя само 12 часът показва,не мога излезнем от водата.Пусто ако не се бех запекъл като рак,можеше нощес повече да се разходя,не да вися по кръчмите.Сега след цял ден спане главата се върна на място и може да ударя некоя биричка с вас.
            НАЗДРАВЕ банда
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Щом си рекъл-наздраве!
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Айде наздраве и от мен. И аз отивам да............................работя.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  Айде наздраве и от мен. И аз отивам да............................работя.
                  Не е ли късно за работа??Време е за Б И Р И.Като идваш пак на сам да се обадиш .Бирата от мене
                  А наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    И аз се появих.Ни жив ни умрел.Ше фанем да саспим на плажа та да ми изгорят кракатаот слънцето.Сега ходя кат е@@н
                    Тоя Несебър страшна работа ви казвам.Пълно мадами по без нищо,а моя само 12 часът показва,не мога излезнем от водата.Пусто ако не се бех запекъл като рак,можеше нощес повече да се разходя,не да вися по кръчмите.Сега след цял ден спане главата се върна на място и може да ударя некоя биричка с вас.
                    НАЗДРАВЕ банда
                    Ама на тебе всички крака ли ти изгоряха,та изпусна мадамите.Поне средния да беше държал на сянка.Сега вместо с главоболие можеше да си дойдеш с трипер.Не е по-приятно,но е по мъжествено някак си.А,наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Ама на тебе всички крака ли ти изгоряха,та изпусна мадамите.Поне средния да беше държал на сянка.Сега вместо с главоболие можеше да си дойдеш с трипер.Не е по-приятно,но е по мъжествено някак си.А,наздраве.
                      Абе ,средния го бях поприкрил,ама от тия голи какитой само се погазваше да ги гледаА това за трипер,да не съм те чул повече.Мъжествено било.Кое му е мъжественото да не можеш нищо да свършиш с мъжеството си

Коментар

Наздраве!

Хлъц!

Пак наздраве!

Прощавайте, ако съм ви нарушил сваляческия разговор. И да сте ми живи и здрави, защото в момента единствено благодарение на вас НЕ нарушавам култовото правило на Висоцки:

... лучше с чертом, чем с одним собой.

Пак наздраве!
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Наздраве!

Хлъц!

Пак наздраве!

Прощавайте, ако съм ви нарушил сваляческия разговор. И да сте ми живи и здрави, защото в момента единствено благодарение на вас НЕ нарушавам култовото правило на Висоцки:

Пак наздраве!
                          Абе той Висотски е пич ама не го разбирам
                          Ама щом сме виновни за нарушаването на неговото правило НАЗДРАВЕ за НАС

Коментар

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Абе ,средния го бях поприкрил,ама от тия голи какитой само се погазваше да ги гледаА това за трипер,да не съм те чул повече.Мъжествено било.Кое му е мъжественото да не можеш нищо да свършиш с мъжеството си
                              Аз ,например съм си пожелал на 95г. да хвана трипер.А,наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                                Наздраве!

Хлъц!

Пак наздраве!

Пак наздраве!
                                С една дума си пожелаваш да си с нас,т.е. с чортовете,отколкото сам,ама ние не сме чак такива чортове.Само се праиме на отворени...
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X