Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Честито колега. Щом си тука, в тази тема, знай че си добре дошъл. Наздраве и дано да си изкараш хубаво празника. Винаги може да намериш добра компания на това място. Честит рожден ден.

П.С. Па си и и от София (или поне тук живееш).

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Благодаря.Много здраве и щастие и на вас.И Ха НАЗДРАВЕ.
      Ееееееееееее,,,,,,, аре сипваи че свършиииии,,, Наздраве
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Влезнах само за малко при компютъра,за да благодаря на всички и дано скоро да го направиме това упражнение/с ракията и кебапчетата/на живо,щото на клавиатурата нещо не е съвсем истинско.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Влезнах само за малко при компютъра,за да благодаря на всички и дано скоро да го направиме това упражнение/с ракията и кебапчетата/на живо,щото на клавиатурата нещо не е съвсем истинско.
          ДЕРЗАИ, ВАЖНО Е ДА СИ ЩАСТЛИВ УСПЕХ МОМЧЕ
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Понеже съм рожденик днеска,та взех,че запалих барбекюто.Сипах си и ракийка.Обаче в оранжерията днес няма узрели домати и ще се наложи да мезиме с кебапчета.
            Честито и наздраве!

Коментар

Привет!
              Току що се върнах от казаня...варих си винцоя...тъй де кат съм несериозник и не си го изкотурках зимъска...
              Ха наздраве и от мен...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Е а на здраве де...То малко укасняхме,ма да са довършим дет са вика...МА утре ша е тегавко май...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

• До: На кафе

Ей, няма кой едно наздраве да каже. Опс. Т.е. добро утро де.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Ей, няма кой едно наздраве да каже. Опс. Т.е. добро утро де.
                    Има!
                    Аре назд...упс...ДОБРЮТРЮ!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добро утро , и днес маи ще е по хладно , вчера беше супер ,

Алооооо,,, морските, хладно ли е при вас

Коментар

Привет!
                        Ко тана вря...тъй ли няма с кого да си кажа наздраве...
                        Големи несериозници сте ей...
                        Ха наздраве от мен...
                        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                        .................................................................................................
                        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                          Привет!
                          Ко тана вря...тъй ли няма с кого да си кажа наздраве...
                          Големи несериозници сте ей...
                          Ха наздраве от мен...
                          Aa,не си правТук съм с чашката в ръка.А на здраве
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                            Наздраве и от мен...да не се оттървем от здраве...
                            Аз така...ъъъ...реших да пробвам какво съм сварил вчера...добро е...става...
                            Е. Абу

Коментар

Еее-гати първи съм , добро утро на всички аре да си лочим кафето

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                Еее-гати първи съм , добро утро на всички аре да си лочим кафето
                                Пръв си, ама друг път. Четях форума и бях зает. Ама айде. Няма да се караме за предимство. Добро уро и лек ден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X